Nieuw

Politicians Now Blatantly Calling For It!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (566 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Politicians Now Blatantly Calling For It!

 1. Von Puffelen // december 13, 2018 om 15:58 //

  Mijn engels is best wel redelijk denk ik maar die hysterische brulneger op ongeveer 1 minuut kan evengoed japans hebben staan lullen met een dikke tong, niet te volgen dat kafferengels.

  Like

 2. Vincent James is een excellente journalist en zijn video’s zijn ook altijd top. Ik vind het ontstellend om toe te moeten zien, dat al dit moordlustige racisme van de zwarte Zuid-Afrikanen zo totaal wordt doodgezwegen in de MSM. En de hele westerse wereld sluit zijn ogen voor de zoveelste aanslag die de marxisten, aka de joden op ons, de niet-joodse blanken, plegen. Zwarten en joden zijn zielig is het standpunt en ze kunnen niks fout doen. Het is wrang dat die negers zich hier voor laten gebruiken en dat ze te stom zijn om te beseffen dat zij de volgenden zijn om uitgeroeid te worden, door de onafwendbare hongersnood die hier in Zuid-Afrika op zal volgen. Ik denk niet dat ze dan hoeven rekenen op voedselhulp van hun nieuwe eigenaren: joden en chinezen doen niet aan liefdadigheid, maar wel aan slavernij. Het zal wel door hun IQ van rond de 80 komen dat ze altijd weer bereid zijn om alles en iedereen uit te moorden, andere stammen, andermans kinderen, hun eigen kinderen, dieren, kortom alles met een kloppend hart, maar dat ze ten enen male niet in staat zijn om zelf ook maar enige samenwerking, struktuur en vooruitgang te scheppen. Grappig, dat al die wegkijkers en linkse lafaards niks te zeggen hebben over wat voor verschrikkelijke dingen zwarte afrikanen en moslims allemaal uitvreten, maar er altijd wel als de kippen bij zijn om meningen als de mijne, die gebaseerd zijn op bovenstaande feiten, meteen weg proberen te krijgen als “racisme”!!!!. Leve het blanke ras: wij zijn het beste ras dat god heeft voortgebracht en het bewijs hiervoor wordt dagelijks geleverd: daarom willen al die inferieure rassen met hun shithole countries en ideologisch gehandicapten met hun achterlijke “religie” ALLES hebben wat wij blanke christenen hebben voortgebracht en willen ze wonen in onze landen, willen ze onze jongens en meisjes, onze vrouwen, ons geld en onze huizen, alles wat ze zelf niet kunnen. Wij blanken hebben letterlijk onze eigen bodem, onze eigen landen zonder enige vorm van “ontwikkelingshulp” (ook een blanke uitvinding), zelf ontwikkeld, met behulp van onze eigen geest, intellect, arbeidsethos, cultuur en beschaving. En het christelijke geloof met zijn bijzondere vorm van samenwerking en naastenliefde, en het geloof in een groter geheel, heeft daar een zeer belangrijke rol in gespeeld.
  Precies het omgekeerde daarvan heeft die ideologische handicap, de islam, teweeg gebracht: stilstand, achterstand, inteelt, zandbakken met vrouwen-onderdukking, dierenmishandeling, slavernij, oorlog, armoe, onderlinge moord en doodslag.
  De joodse ideologie is in alles het tegenover gestelde van het Christendom: christenen geloven in god, in jezus, in het goede, in naastenliefde, in samenwerken, in het licht, in goed doen. Ze zijn daarom soms een beetje naïef en daarom geloven sommige christenen zelfs in het goede in joden. Ze zien niet dat het wolven in schaapskleren zijn. Joden (en daarmee bedoel ik mensen die zichzelf profileren als mensen die geloven dat ze onderdeel zijn van het niet bestaande “uitverkoren volk” en zich om die reden uitdossen in een soort uniform, met keppeltjes, pruiken, synagoges en allerlei rituelen etc etc, net als de padvinders of een voetbalclub of de marine of cheerleaders. Het is geen volk, maar een secte), joden dus, geloven maar één ding: alles draait om geld. Hún geld. En om dat te verkrijgen is alles toegestaan: slavenhandel, mensenhandel, kindermisbruik, geldhandel, woekeren, oorlog, liegen, alles is handel, alles draait om hen en hun enige god, Mammon, en alles draait alleen maar om het hier en nu.
  In die zin zijn de leden van deze sekte, de joden, de anti-christ. En daarmee onze vijand. Vincent James levert een excellente bijdrage aan deze alternatieve kijk op wat er achter de schermen allemaal gebeurt, waar wij de sheeple niet geacht worden kennis van te nemen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s