Nieuw

Het geeft vreugde aan mannen wanneer de meisjes heel jong zijn, zegt de 60-jarige Ahmad

© Facebook Magda Gad - (CCO Public Domain)

Amnesty schat dat 80-90 procent van de vrouwen in Afghanistan wordt blootgesteld aan gedwongen huwelijken. Volgens een VN-rapport uit 2016 wordt de helft voor haar negentienjarige leeftijd uitgehuwelijkt, waarvan 40 procent tussen de 10 en 13 jaar oud is.

Magda Gad, verslaggeefster van Expressen, schrijft op Facebook:

Weinig situaties in mijn leven zijn zo moeilijk geweest als de ontmoeting met de 60-jarige Ahmad en zijn twaalf jaar oude vrouw Sohaila.

Hij trouwde met haar toen ze tien jaar was en hij is overtuigd dat hij niets verkeerds heeft gedaan – hij vroeg haar vader om toestemming en hij betaalde voor haar.

Integendeel, hij denkt dat zij iets verkeerds doet – omdat ze zegt dat ze niet van hem houdt en ze geen seks met hem wil hebben.

Hij vindt het ook ook een schande dat ze vraagt ​​om naar school te gaan. Hij zegt dat het in strijd is met de cultuur. Ze mag zelfs niet buiten de deur zonder hem.

Tijdens het interview beginnen zowel Ahmad als Sohaila te huilen. Zij omdat ze niet met hem getrouwd wil zijn – ze zegt dat ze liever zelfmoord pleegt dan met hem getrouwd te zijn – maar haar moeder vertelde haar dat zelfmoord tegen de islam is.

Hij omdat hij zo beledigd is door wat ze zei, dat hij haar wil slaan.

Ahmad grijpt haar nek en trekt haar met geweld naar zich toe; en laat zijn vuist zien waar hij haar gewoonlijk mee op haar lichaam slaat. Hij zegt dat dit de enige manier is waarop hij haar kan corrigeren.

Sohaila’s moeder zegt dat ze van haar dochter houdt, maar dat dit deel uitmaakt van het leven van vrouwen in Afghanistan en dat ze zelf veel meer verkracht en geslagen is dan zij.

Ze zegt ook dat het heel erg voor de familie zou zijn als de dochter wil scheiden.

Amnesty schat dat 80-90 procent van de vrouwen in Afghanistan wordt blootgesteld aan gedwongen huwelijken.

Volgens een VN-rapport uit 2016 wordt de helft voor haar negentienjarige leeftijd uitgehuwelijkt, waarvan 40 procent tussen de 10-13 jaar oud is.

Het geeft vreugde aan mannen wanneer de meisjes heel jong zijn, zegt de 60-jarige Ahmad. Sohaila is zijn derde vrouw.

Bron:

Facebook Magda Gad

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Het geeft vreugde aan mannen wanneer de meisjes heel jong zijn, zegt de 60-jarige Ahmad

 1. Lig met een griepje in bed maar van een dagje fenixx word ik toch ook wat verdrietig. Wat een ellende toch allemaal hoop dat reïncarnatie niet bestaat.

  Goed dat jullie dit melden. Goeie site.

  Like

 2. Claudia M. // december 13, 2018 om 19:36 //

  Q; “Het geeft vreugde aan mannen wanneer de meisjes heel jong zijn.”

  Vreugde van dit kind doet er niet toe, zolang opa’s behoeftes maar vervult worden, de rest doet er niet toe. Walgelijk volk!

  Liked by 2 people

 3. Walgelijk volk is het zeker maar ze gaan daar net zo met vrouwen om als wij met ons vee in het slachthuis. En pedofilie en incest is hier ook niet onbekend. Walgelijke wereld.

  Liked by 1 persoon

 4. @Teun Wat ga je en kun je er aan doen?

  Like

 5. Nergens aan mee werken aan wat je niet bevalt en iedereen met rust laten. Veel zal het niet helpen maar ik faciliteer het ook niet als ik de kans krijg.

  Like

 6. ja het is triest. Deze gasten leven nog in de 7de eeuw ok, prehistorie in feite, ze kopen die jonge meisjes, dus het gaat om vrouwenhandel in feite.

  Ik kan hier niets aan doen ok, het is jammer, maar de Islam wereld is nu sterker en dominanter dan ooit op aarde, en zij zijn een hechte eenheid met miljoenen netwerken en machtsbolwerken.

  ik ben al oud, mijn hindoe familie heeft mij al vroeger verstoten en doodverklaard verder, heb geen vrouw, geen kinderen, dus ik krijg een naamloos graf.

  Na mij de zondvloed???

  Ik ben niets.

  ook in Nederland is dit nu normaal ok, jonge meisjes worden keihard uitgehuwelijkt en mishandeld door hele moslim familie. Islam zal dominant worden over pakweg 14,1888 jaar in heel europa en numerieke meerderheid, ja dan is het voorbij, finito met de hoge blank/ westerse OVERbeschaving.

  ik heb niets om voor te leven, niet eens een hindoe familie. hele zwarte HIndoeisme is een normloos en principeloos zelfmoord geloof in praktijk, zielig ok, decadent, zelfvernietigend.

  Like

 7. Zolang regeringen met dit soort landen zaken blijft doen ,zal dit nooit veranderen .

  Like

 8. Dit geeft al aan hoe ziek dit geloof is .
  Maar ons land is hier doof voor voor dit zielige geloof.

  Like

 9. Von Puffelen // december 15, 2018 om 17:27 //

  Deze staat al in de bibliotheek maar is wel erg toepasselijk denk ik.
  Check out hoofdstuk 6 of 7 bijvoorbeeld of zap even door naar 33.

  files.meetup.com/562554/Brice%20Taylor%20-%20Thanks%20for%20the%20memories.pdf

  Like

 10. wat een ziek volk en geloof [vieze pedo’s]

  Like

 11. Henk der Niederlánder // december 16, 2018 om 08:37 //

  Ach Waylon.
  Dit is gewoon het faciliteren van pedofilie.
  Als voorbeeld, Khomeiny indertijd was onderweg naar Iran om daar eens “orde” op Shiitische zaken te stellen en kwam onderweg in een herberg in Irak terecht.
  Daar zag hij een kind van 4 jaar spelen en de smeerlap kreeg het voor elkaar om met toestemming van de vader de nacht door te brengen met het kind.
  De hele nacht heeft het meisje liggen gillen van pijn omdat de “grote ajatollah” het nodig vond om het kind de hele nacht uit te wonen.
  Hij is nu het grote voorbeeld van de Mullah’s in Iran, dus kun je nagaan welk een verknipt wereldbeeld dat soort volk heeft.
  Het word een religie genoemd maar neem maar van mij aan dat het niet meer is als een sekte, geleid door een stel perverselingen die zo af en toe een kruimeltje perversiteit aan hun volgelingen toe staan.

  Like

 12. Henk der Niederlánder // december 16, 2018 om 08:41 //

  Als aanvulling.
  Alles naar het voorbeeld van hun opper pervert Mohamet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s