Nieuw

Geert Wilders vraagt om debat na Straatsburg terreur – 12-12-2018

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Geert Wilders vraagt om debat na Straatsburg terreur – 12-12-2018

 1. Blablablablabla….,,
  Dat is dus politiek.
  Niet een duidelijk standpunt innemen, maar blabla gelul, zoals te doen gebruikelijk.

  En dat volstaat niet langer.
  Men accepteert het niet meer als antwoord.
  En..,terecht.,

  Like

 2. Zo zie je maar weer dat het CDA een verschrikkelijke partij is met hun brief. CDA is een échte middenpartij waar je geen kant mee op kunt waardoor er ook nooit positieve veranderingen zullen komen. Iedereen, m.u.v. DENK en SGP liep hier achter de CDA aan. Manman wat een SOFTIES!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s