Nieuw

Franse politie schiet aanslagpleger Straatsburg dood

De Franse politie heeft blijkbaar een man “geneutraliseerd” in verband met de aanslag op de kerstmarkt in Straatsburg. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner bevestigde dit in een verklaring. Volgens de Duitse en Franse media zou het slachtoffer de vermeende pleger van de aanslag zijn geweest, onder verwijzing naar onderzoekskringen.

Volgens het persbureau AP is de identiteit van de man nog niet bevestigd. De politieactie is nog steeds aan de gang. Het Franse persbureau AFP meldde dat de 29-jarige in Neudorf, een district van Straatsburg, werd gedood. Hij opende het vuur op politieagenten en werd vervolgens door hen neergeschoten.

De Franse antiterroristische strijdkrachten hadden ’s middags Neudorf in Straatsburg doorzocht met een groot contingent. De verdachte was dinsdag na de moord in een taxi naar Neudorf gevlucht. Sindsdien is hij ondergronds gegaan. De missie was bedoeld om de twijfels weg te nemen over de verblijfplaats van de vermoedelijke moordenaar, aldus minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner. In totaal hebben meer dan 800 veiligheidstroepen hem gezocht in Frankrijk en Duitsland.

Ondertussen verklaarde het Openbaar Ministerie dat een andere verdachte uit de omgeving van de vermeende moordenaar in hechtenis was genomen. Hij was niet in de familie van de man. Dit brengt het totaal aantal verdachten in hechtenis op vijf, aldus de autoriteiten.

Der Spiegel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (551 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Franse politie schiet aanslagpleger Straatsburg dood

 1. templars2017 // december 13, 2018 om 22:55 //

  opgeruimd staat netjes, maar levend zou beter geweest zijn, dan had ie nog informatie kunnen geven ,nu niet meer….dus we zullen nooit weten wat of wie er echt achter stak.

  Like

 2. hoeperdepoepzatopdestoep // december 14, 2018 om 00:51 //

  precies opgeruimd staat netjes we wachten wel weer op de volgende klootzak!

  Like

 3. Goede actie gelijk neer leggen en in het kistje terug sturen naar land van herkomst .
  Anders krijgen de Fransen bodem vervuiling.

  Like

 4. Gladiator // december 14, 2018 om 21:25 //

  Tja, én gehéél voorspelbaar is deze “dader” dan natuurlijk “netjes opgeruimd” zodat de overheid langzaam maar zeker het net kan aanspannen richting totale controle.

  Ziet dit nu echt helemaal niemand hier op dit blog!!

  Als men men zo’n bende “special forces” de boel op deze manier (en telkens weer op deze manier) “oplost” dan is het toch meer dan duidelijk dat er hier iets niet klopt!!!

  Ik kan jullie met zekerheid verklappen dat iemand nooit of te nimmer doorgeschoten hoeft te worden met uitzondering van het feit als een of andere straatloopjojo verkleed als politieagent op een dader schiet en dat ligt aan het simpele feit dat deze niet getraind zijn in dit soort bezigheden.

  Special forces zijn dat wel en deze zijn zéér trefzeker vwb het doel, dus deze ezel of patsy moest gewoon ff snel “dood”, Capiche!!!
  En vrolijk lopen we verder richting politiestaat fuik!!! Mooi toch, of niet!!

  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s