Nieuw

Tsjechische politici willen de islam volledig verbieden

© Venca24 (CCO Public Domain)

Sociaal-democratische leiders in de Tsjechische Republiek hebben eerder al de islam in krachtige bewoordingen veroordeeld. Nu discussiëren politici in het Tsjechische parlement over een volledig verbod op de moslim-religie, rapporteert de Deense krant Christian Dagblad.

– Als iemand oproept tot het doden van ongelovigen en Joden, dan is het geen religie van vrede, aldus Jiri Kobza, in het Deense Kristeligt Dagblad.

Hij en zijn Partij voor Vrijheid en Directe Democratie (SPD), een van de grootste in het parlement, geloven dat de islam niet alleen een religie is, maar ook een gewelddadige ideologie die verboden moet worden.

– Wij hebben voorgesteld om alle ideologieën die haat en geweld in de hand werken, te verbieden. Een van die ideologieën is de islam. En zo hebben we fascisme en nazisme, zegt Jiri Kobza tegen Kristeligt Dagblad.

Hij verwijst naar het feit dat moslims niet willen en zullen integreren in een niet-islamitische samenleving.

– Het is geen migratie, het is kolonisatie.

In Tsjechië, waar slechts 0,5 procent van de bevolking moslim is, bestaat er over het gehele politieke spectrum een sterk wantrouwen tegen de islam.

– We willen niet meer moslims in Tsjechië, aldus de sociaal-democratische premier Bohuslav Sobotka in een interview vorig jaar.

Ook de Tsjechische president Milos Zeman, die ook sociaaldemocraat is, heeft de religie uit het Midden-Oosten krachtig veroordeeld. Hij heeft onder andere gezegd dat de islam niet thuishoort in Europa. In verband met de asieltsunami in 2015 merkte Zeman tijdens een islam-kritische demonstratie op dat de moslimmigranten, die toen Europa overspoelden, uit “een cultuur van moordzuchtige en religieuze haat” kwamen.

Bron:

Tjeckiska politiker vill förbjuda islam helt
Tjekkiet drøfter forbud mod islam

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Tsjechische politici willen de islam volledig verbieden

 1. Er is toch ook niemand van het volk die om Islam gevraagd heeft?
  Wij krijgen die wandelende pinguïns maar opgedrongen.

  Liked by 2 people

 2. Dat ze in Alaska ‘anders’ gaan wezen.

  Liked by 1 persoon

 3. wat gaan ze doen als de Tjsechen en Hongaren na verloop van tijd een invasie van westerse vluchtelingen krijgen. Want hier gaat het volgens mij nog donderen en dat duurt geen 10 jaren meer vermoed ik

  Liked by 1 persoon

 4. Zegmaar Kees dus // december 13, 2018 om 00:09 //

  Vertel dit maar aan de volks- en landverraders in Den Haag en Brussel!!! ESM en nu Marrakech en de FLAPDROL van de reclame etc. … uiteindelijk gaat elke landverrader net als elk mens, hartstikke DOOD! Gelukkig maar! .50

  Liked by 1 persoon

 5. Ik wil een cyaankali-pil voor her geval Ik ontvoerd wordt door die beulen.
  Zal dat eens opzoeken.

  Like

 6. Goed zo Tsjechen!!!

  Liked by 1 persoon

 7. koddebeier // december 13, 2018 om 13:40 //

  Eindelijk een land die het snapt !!

  Like

 8. Kunnen we hier niet een paar Tsjechische politici importeren in ons parlement. Want hier snappen ze dat nog steeds niet. Volgens politici en andere politiek-correcten plegen alleen verwarde moslims hier aanslagen. Hoe dom kun je zijn?

  Het spreekwoord doet toch weer opgeld: De wijzen komen uit het oosten (lees: niet het MIDDEN-OOSTEN).

  Like

 9. Toch laat dat ze erachter komen, genoeg wakkere lui wisten al meer dan 20 jaar dat islam onzuivere koffie is. maar ja beter laat dan nooit, jihady justin hier komt er nog niet achter als zijn kop op het hakblok ligt net als jullie flapdrol Rutte

  Like

 10. goed idee

  Like

 11. De Tsjechische politici staat niet ver van de bevolking af, dit in tegenstelling met onze regering en Brussel.

  Like

 12. Respect voor deze mensen…zij durven de waarheid te zeggen…

  Like

 13. Fransdo // maart 5, 2019 om 21:17 //

  @Skeeter, wat zeg je nu? 20 jaar geleden? Vooraanstaande politici zeiden dat al meer dan 100 jaar geleden. Churchill zei het al in de 19e eeuw: ‘Islam to a man is like rabies to a dog’.

  Hij had toen al door wat ze hier nu nog steeds niet snappen. Kun je nagaan hoeveel huidige politici op dit moment nog steeds achter lopen. We hebben te maken met niet-lerende overheden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s