Nieuw

Radicaal eisenpakket van Gele Hesjes

Het is fijn om eens een lijstje te zien. De lijstjes die we tot nog toe zagen waren onbetrouwbaar.

De een nog zotter dan de ander. Dit lijstje riep op tot internationale solidariteit en een welkom voor vluchtelingen. Dit lijstje leek al wat serieuzer, maar helaas kunnen we de Nederlandse gele-hesjes niet serieus nemen. Je wint namelijk geen opstand tegen de gevestigde macht door het uitdelen van bloemen.

Dan heb je iets fundamenteels niet begrepen. De Nederlandse kartelpartijen begrepen het wel en omarmden de gele-hesjes dan ook gelijk. Wat een pijnlijke dood. Au.

Wat dat betreft hebben ze in Frankrijk meer verstand van revoluties. Daar moet een leider daadwerkelijk op zijn tellen passen als het volk kwaad wordt. Daar is het volk dan ook al vijf weken daadwerkelijk pissig, terwijl hier een scootmobielbrigade twee keer de Erasmusbrug beklimt. Wat vreemd is, want het netto besteedbaar inkomen in Nederland staat al 40 jaar stil en is lager dan in Frankrijk, en de pensioenleeftijd een stuk hoger. Als het kabinet, zoals zo vaak, beweert dat het ‘goed’ gaat met Nederland doelen ze op het BBP, maar daar heeft een burger weinig aan.

Frankrijk dus.

Daar hebben we ook verschillende lijstjes van voorbij zien komen. Via de comments kon ik deze achterhalen. Dat is een wat lange lijst. Er staan een hoop mooie dingen in, en hij lijkt behoorlijk in overeenstemming met andere lijsten die ik op andere plaatsen tegenkwam afgelopen week.

Met de laatste vier punten heb ik een probleem.

 • Treat the root causes of forced migration.
 • Fair treatment of asylum seekers . We owe them housing, security, food and education. Work with the UN to have host camps open in many countries around the world, pending the outcome of the asylum application.
 • Return of unsuccessful asylum seekers to their country of origin.
 • Real integration policy is implemented. Living in France means becoming French (French language course, French history course and civic education course with certification at the end of the course).

1- De oorzaken van migratie aanpakken klinkt als al die idioten die zeggen dat als we maar geld in Afrika pompen en het welvarend wordt dat ze dan daar zullen blijven. Dat is onzin. Allereerst zijn het niet de armsten die deze kant uitkomen daarvoor kost de reis veel te veel. Als ze welvarender worden kunnen er nog meer de reis betalen en komen er juist nog meer. Bovendien werkt ontwikkelingshulp al 50 jaar bewezen niet. Wil ik ze dan arm houden ? Nee, ik wil dat we ophouden ons er mee te bemoeien. Het is niet ons probleem. We hebben met de Middellandse Zee de best verdedigbare grens die er is.

2 -Een fatsoenlijke behandeling van asielzoekers moet er uit bestaan dat ze economy-class teruggevlogen worden naar het land van herkomst en dat we ze niet weer laten lopen en in gammele bootjes stoppen. Tot meer zijn we humanitair gezien niet verplicht. Bovendien kunnen ze hier helemaal niet komen als we de Middellandse Zee grens fatsoenlijk verdedigen en dan is dit hele punt irrelevant.

3 – Ook succesvolle asielzoekers moeten terug. Zeker uit Nederland. Ons land is vol. En elke asielzoeker die niet een blanke West-Europeaan is ondergraaft onze samenleving en cultuur, ook al doet hij dat niet eens bewust.

4 – Geen integratie maar remigratie !

Voor de rest kan ik een eind meegaan in de lijst, maar hij is wat lang en in het Engels, dus ik hou het bij de link hierboven (hij is wel de moeite waard).

Bij ‘Herstel de Republiek’ kwam ik ook een lijst tegen, die overlapt enigszins, maar is iets radicaler en heeft hetzelfde euvel als al die punten uit de link hierboven die ik niet weergaf. Ze kosten geld.

 1. Beëindiging mediamonopolies en openbaarmaking van financiële belangen in de media
 2. Verhoging van 40% voor het minimum loon, pensioenen en bijstandsuitkeringen
 3. Macht van de farmaceutische industrie drastisch inperken
 4. Wettelijke bovengrens alle belastingen voor de burgers van 25%
 5. Massale werving van beambten voor het herstel van de kwaliteit van stations, postkantoren, scholen en ziekenhuizen
 6. Het bouwen van 5 miljoen woningen extra
 7. Beëindiging van de koloniale schulden
 8. Geen immigratie meer, die door de burgers niet wordt geaccepteerd
 9. De grondwet herschrijven in het belang van de soevereine burgers
 10. Invoering van het referendum
 11. Herwinnen van politieke, economische en monetaire zelfbeschikking door het verlaten van de Europese Unie
 12. Uit de NATO

Hij is leuk. (punt 7 is trouwens niet wat je denkt). Ik kwam nog ergens een lijstje tegen en die komt een heel eind overeen met het lijstje van Herstel de Republiek hierboven, en daar stond nog een extra punt in. Annuleer de staatsschuld, want die is al verscheidene malen afbetaald.

Nou komen we ergens. Ik roep het wel vaker, maar elk land heeft een verplichte staatsschuld, er is tenslotte geen land zonder. Alle regerings-marionetten zitten alleen maar op hun positie om er zorg voor te dragen dat het roofbankierskartel zijn tax-farming kan voortzetten. Alle marionetten zijn niet voor niks zorgvuldig geselecteerd op gehoorzaamheid.

Herstel de Republiek merkt ook op:

De financiering van deze wilde plannen is alleen mogelijk als de Franse Centrale Bank onder controle van het parlement wordt gebracht, het particuliere bankensysteem aan de ketting wordt gelegd en Frankrijk eveneens uit de BIS, de ECB en het IMF stapt. Ons is niet bekend waar ze hun goud hebben opgeslagen, maar dat zal allemaal onder de Franse nucleaire paraplu – de “Force de Frappe”- moeten worden gebracht.

Het is in dat verband mooi dat deze opstand in Frankrijk plaatsvindt, want, ik heb wel vaker betoogd dat we onze ‘centrale bank’ moeten nationaliseren omdat die niet van ons is maar van een stelletje boeven en dat we dan ons leger in paraatheid moeten brengen, maar wij hebben niet zoveel aan dat pang-pang-collectief, die Fransen hebben een Force de Frappe, zijn een kernmacht.

De vorige keer dat iemand zich van het roofbankierskartel losmaakte en binnen drie jaar zijn land van bankroet in een wirtschaftswunder herschiep, verklaarde Judea het onmiddellijk de oorlog. Bij die Fransen ligt dat toch een tikkeltje anders, die kunnen namelijk een serieuze tik teruggeven en we weten waar de machtscentra van de roofbankiers zich bevinden. We mogen De Gaulle wel dankbaar zijn.

Hopelijk kakt het Franse verzet niet in, en wandelen ze aankomende zaterdag rechtstreeks naar het Elysée. En pakken ze als eerste de nucleaire sleutel.

Dat is de enige manier om de slavernij te verlaten. Elke idioot die bloemen uit denkt te moeten delen begrijpt niet tegen welke machten hij zich keert.

Over de Franse Centrale Bank

Die is wat later van het Franse volk afgenomen dan die van ons. Op die van ons komen we nog wel eens terug. ‘Grappig’ in dit verband is dat het ‘onze’ stadhouder Willem III was die de eerste Centrale Bank ter wereld oprichtte in 1694, de eerste private ‘staatsbank’ ter wereld; The Bank of England. Willem was uitgenodigd door Cromwell en zijn joodse financiers terwijl hij Ieren in slavernij verscheepte.

Willem richtte die bank op om zijn oorlogen mee te kunnen financieren. En nog steeds zijn alle ‘nationale banken’ geen nationale banken. Ze heten wel zo, maar dat is een leugen. Misschien wel de grootste leugen ter wereld.

Bijzonder is dat Willem na zijn dood niet is bijgezet in de grafkelder van de Oranjes in Delft. Zijn laatste rustplaats heeft de prins en koning van Engeland in de Westminster Abbey in Londen.

Die oproep om de staatsschuld te annuleren hierboven is niet zo vreemd, die is inderdaad al vele malen afbetaald.

Vóór de wet Pompidou-Giscard-Rothschild van 1973 financierde de Banque de France de staat zonder rente. Daarna moesten de staten zich op de internationale markt financieren, met rentes variërend van 4 tot 5%. Vandaar de huidige schuld, een voorwendsel voor alle afpersing.

Dit betekent dat artikel 25 van wet 73-7 van 3 januari 1973 de Banque de France verbiedt de staat krediet te verlenen en Frankrijk veroordeelt zich tot particuliere banken te wenden en rente te betalen; vóór deze wet, toen de staat geld leende, deed hij dat van de Banque de France, die hem als zijn eigendom rentevrij uitleende.

Met andere woorden: voorheen had de Franse staat het recht om munten te slaan, en met deze nieuwe wet verloor hij dit recht, dat tegelijkertijd wordt nagelaten aan particuliere banken, die er gebruik van maken om zichzelf te verrijken ten koste van de staat door hem het geld te lenen dat hij nodig heeft met rente.

Eind 1979 bedroeg de schuld 239 miljard euro (*), wat al niet te rechtvaardigen was; eind 2008 was de schuld 1327 miljard euro! Zo steeg de schuld tussen 1980 en 2008 met 1088 miljard euro en betaalden we 1306 miljard euro aan rente.

OPMERKING (*): De schuld bedroeg eind 1979 82,8 miljard euro, ofwel 21% van het BBP, maar rekening houdend met de inflatie is het nu 239 miljard euro.

Artikel 25 van wet 73-7 van 3 januari 1973 is niet langer van toepassing. Het werd in 1992 met Maastricht ingetrokken en vervangen door iets (artikel 104 van het Verdrag van Maastricht verbiedt staten om van hun centrale banken te lenen, ondertussen tikt Mario -Weimar- Draghi van Goldman Sachs elke dag getalletjes in …) dat veel meer is dan een nationale wet, aangezien het een verdrag op internationaal Europees niveau is, en dus nog bindender omdat het moeilijker is om eruit te komen. En met het Verdrag van Lissabon is deze wet (nu artikel 123 van het Verdrag van Lissabon) op het constitutionele niveau van Europa gekomen. Maar hoewel het zijn naam of nummer heeft veranderd, is het nog steeds dezelfde Rothschild wet!

Het verhaal is iets ingewikkelder dan dit, want ergens in de jaren 80 nationaliseerde Frankrijk een deel van zijn private banken om ze later onder invloed van het ‘neo-liberalisme’ weer te privatiseren, Frankrijk heeft er een handje van om staatsaandelen in Franse ‘industrieën’ te hebben.

Kern is echter dat als je een soevereine staat wilt zijn, dat je aan drie basisvoorwaarden moet voldoen:

-Je moet grenzen hebben, anders ben je geen geografische entiteit, een land.

-Je moet soeverein zijn over je eigen geldschepping, anders ben je een slaaf.

-En zonder kernwapenmacht kun je bovenstaande twee niet verdedigen. (gericht op The City, Washington en Jeruzalem)

Ik hoop dat de ‘gele-vestjes’ beseffen wat ze aankomende zaterdag in handen moeten zien te krijgen, want het kon wel eens de laatste kans zijn.

Zonder financiële soevereiniteit is je land niets anders dan een kudde belastingslaven voor het roofbankierskartel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Radicaal eisenpakket van Gele Hesjes

 1. En de domme Nederlander blijft lekker op de bank zitten
  Klagen over geld .
  Maar er moeite voor doen ho maar.

  Bloemetjes uitdelen is actie voeren.
  Kei harde protesten moeten er komen
  Geen zacht gekookte eieren protesten .
  Op staan mensen de elite in den Haag lacht U uit .

  Kijk naar de uitspraak van Rutte we dragen allemaal gele hesjes.
  Daarmee lacht Rutte de burgers uit letterlijk schijt aan ons.

  Tijd dat het tij gaat keren.
  Niet denken het heeft geen zin
  Keiharde protesten.voeren net als Frankrijk.

  Like

 2. Wie begint?????

  Like

 3. Gladiator // december 12, 2018 om 16:58 //

  Allereerst mijn compliment voor de schrijver van dit stuk.
  Erg helder, niet te lang én goed leesbaar waarvoor naar ik aanneem best veel werk is gedaan!!

  En dan @templars2017,

  Wie denkt u!!!???

  Hoe vaak heb ik nu al niet opgeroepen om alleen al maar eens ergens (in mijn tuin bij een vuurkorf en….!!!) samen te komen om ideeën uit te wisselen en natuurlijk eens MIJN plan aan te horen maar zelfs DAT is teveel voor IEDEREEN (op inmiddels enkele uitzonderingen na dus die bedoel ik niet!)

  Er komt op deze manier, en dan bedoel ik dus toetsenbordvervuilen, helemaal NIETS van de grond capiche!!!!!!!

  Gladiator

  Like

 4. Jezus wat een werk zit in dit stuk. Geweldige website mijn complimenten

  Liked by 1 persoon

 5. @Teun,
  ik was ook al een tijdje op zoek naar een ‘normale’ nieuwswebsite.
  Ik heb heel goed afgewogen op welke ik een account zou aanmaken, want ik had een account op De Dagelijkse Standaard en ik kon dat links getrol niet meer aanhoren. (lezen)
  Omdat ik weet dat dat schadelijk is.
  Je hebt dan een ‘rechtse’ website, met in de commentsectie voortdurend links getrol.
  Dat DDS dat toestaat, heeft mij ertoe bewogen om afscheid te nemen. (ik was niet de enige)

  Fenixx schoot er bij mij altijd bovenuit, doordat je vrij kan spreken, zonder dat daar misbruik van gemaakt wordt door gebruikers met linkse ideologieën.
  Ik had dus besloten om – net als jij – hier mijn account aan te maken.

  Soms moet ik eens normale gedachten zien, want dat geïndoctrineer overal om ons heen kan niet gezond zijn.
  Het is dus veel erger dan ik altijd al aanvoelde.
  En Fenixx, laat normale gedachtegangen zien, en dat vind ik het belangrijkste.
  Ik wil niet op wat voor manier dan maar ook in dat linkse wespennest van de MSM belanden.

  David Icke weet het heel goed op YouTube uit te leggen.

  Like

 6. Kunnen de gele hesjes niet een partij oprichten? Eén partij voor de hele EU
  Als tegenwicht voor Brussel
  Het heeft veel potentie denk ik
  Power to the people
  Wij zijn ook hier en hebben ook rechten

  Liked by 1 persoon

 7. Ik bereken daar alle websites bij die door Google/Siri aanbevolen worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s