Nieuw

Open grenzen: Meer dan 750 miljoen mensen willen migreren volgens een nieuwe enquête

Uit een nieuw onderzoek van Gallup blijkt dat 15 procent van de wereldbevolking, meer dan 750 miljoen mensen, de wil hebben om permanent naar een ander land te verhuizen, als ze de kans krijgen.

Gallup World Poll presenteerde deze week een onderzoek waaruit globaal de wil blijkt om permanent naar een ander land te migreren.

De Gallup-enquête werd uitgevoerd tussen 2015-2017 en toont aan dat 15 procent van de volwassen mensen in de wereld, meer dan 750 miljoen mensen, permanent willen migreren naar een ander land, als ze de kans krijgen.

Dit is een stijging ten opzichte van dezelfde enquête tussen 2013 en 2016, toen 14 procent reageerde dat ze permanent naar een ander land willen verhuizen.

Minstens de helft wil migreren
In de 13 onderstaande landen wil ongeveer de helft of meer van de respondenten permanent migreren, als ze daartoe in de gelegenheid zijn.

Migreren naar Nederland
Volgens de enquête willen ongeveer zeven miljoen volwassenen naar Nederland verhuizen als ze de kans krijgen om dat te doen.

De Gallup-enquête toont een gemiddelde van 453.122 interviews met volwassenen in 152 verschillende landen en gebieden tussen 2015 en 2017.

Bron:

More Than 750 Million Worldwide Would Migrate If They Could (PDF)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Open grenzen: Meer dan 750 miljoen mensen willen migreren volgens een nieuwe enquête

 1. episeengezwel // december 12, 2018 om 15:28 //

  Ach, dat uitschot hoeft hier maar één dag te werken, de rest van hun leven lekker vakantie vieren. Wat zou jij doen!
  Wat mij betreft, een flinke bom op de EU en onze laffe regering.

  Liked by 1 persoon

 2. Gladiator // december 12, 2018 om 15:59 //

  Gallup kan “voorrekenen” wat het wil, het staat gewoon vast wat er IN HET PACT ZELF STAAT GESCHREVEN en dat is niet zo moeilijk, daarvoor hoef je geen enquete te houden voor alweer een mee eter welke dit natuurlijk niet voor niets doet!!!

  Zou me gunnen dat men zich eens eindelijk aan de cijfers welke een feit zijn zou gaan houden en niet elke keer weer met zand gaat strooien!!!!!!!!!!!!

  Nog maar een keertje dan voor de ongelovigen, bij deze

  Veel plezier, duurt ong 10 minuutjes!!

  Gladiator

  Like

 3. Ik heb ook gekeken het is niet te bevatten en we zitten als ratten in de val want er komt ook 120 azc bij onder rutte las ik ergens. Of het waar is weet ik niet maar het verbaasd me niet Europa wordt weer in chaos en bloedvergieten gestort. Alle prachtige diversiteit weg die we in het prachtige Europa hebben. Het moet nog diverser met Afrikanen. Dan weet je het wel die doen het thuis ook zo goed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s