Nieuw

In de Sovjet-staten van de EU-dictatuur zijn alleen nog demonstraties van marxisten en moslims toegestaan – ‘Mars tegen Marrakesh’ verboden

Het is niet de eerste keer dat ik het opmerk dus ik herhaal me zelf maar:

Als je tegen Nederland bent mag je demonstreren. Zonder vergunning en zonder kennisgeving zoals Turken op de Erasmusbrug hebben laten zien, en dan zitten daar geen gevolgen aan vast.

Als je een communist bent mag je demonstreren. Zonder vergunning en zonder kennisgeving zoals Antifa met regelmaat laat zien, en dan zitten daar geen gevolgen aan vast. Ook niet als daarbij geweld gebruikt wordt.

Als je een jihadist bent dan mag je demonstreren. Zonder vergunning en zonder kennisgeving in de Schilderswijk met jihadvlaggen, en mag je oproepen dat alle Joden dood moeten. En als je dan afgereisd bent naar Syrië om christenen te martelen en te onthoofden dan krijg je van het kabinet Rutte nog een paar honderd miljoen mee.

Ook de politie zelf vraagt geen vergunning aan als ze snelwegen blokkeren voor meer loon.

Anti-blanke racisten worden door de burgemeester van Dokkum persoonlijk uitgenodigd om een Nederlands kinderfeestje te komen saboteren in het centrum van de stad midden tussen de kinderen, terwijl Pegida naar afgelegen parken en haventerreinen verbannen wordt.

En als die anti-Pieten dan te lui zijn om hun bed uit te komen, en dus sowieso al nooit op tijd hadden kunnen zijn, dan worden Nederlanders die hun kinderen willen beschermen zwaar gestraft.

Als Pegida, met vergunning, in Amsterdam demonstreert dan regelt Van der Laan dat er op dezelfde tijd en op dezelfde locatie een horde agressieve Antifa aanwezig is om duidelijk te maken dat het eens maar nooit weer is.

Als Pegida in Den Haag of Utrecht bij een moskee wil demonstreren, niet provocatiever dan tussen kinderen bij een kinderfeestje, dan wordt dat verboden omdat de islamvolgers met geweld dreigen en de Nederlandse rechtsstaat daar voor buigt en dan niet het recht op demonstratie handhaaft waar zij zich toe verplicht heeft.

Maar waag het niet om tegen de agenda van de EUSSR te demonstreren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9781 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on In de Sovjet-staten van de EU-dictatuur zijn alleen nog demonstraties van marxisten en moslims toegestaan – ‘Mars tegen Marrakesh’ verboden

 1. Als Pegida BBQ’s wil organiseren dan wordt dat overal verboden omdat het uit de hand kan lopen behalve in Rotterdam maar dan raadt de politie dat op het laatst af omdat zij niet kunnen instaan voor de veiligheid. Een anti- Zwarte Pietdemonstratie is nu al voor de tweede keer uit de hand gelopen, eerst door onze Friese helden, daarna door voetbalsupporters. Ik weet zeker dat de Nederlandse overheid volgend jaar ook de Zwarte Pietdemonstratie verbiedt omdat dat nu al twee keer echt uit de hand is gelopen.

  Want de Nederlandse overheid is hardstikke consequent en trekt geen partijen voor …………….. toch?

  Liked by 2 people

 2. Op 20 maart 2019 tijdens de P.S. verkiezingen wordt ook een Volksreferendum buiten de Kiesraad georganiseerd. Gemeenten zijn uitgenodigd hiertoe een plekje in te ruimen binnen stembureaus. Edoch buiten de werkelijke stemlocalen. Zelfs de Kiesraad en Binnenlandse Zaken melden dat de wet dit toestaat.
  En wat doen sommige gemeenten? Op grond van verwarring bij de kiezer, verstoring van de openbare orde of art J6 van de Kieswet weigeren zij medewerking. Nu gaat dit artikel J6 over het stemlokaal en heeft dus niets met het Volksreferendum van doen. Nepafwijzing derhalve.
  http://www.burgercomitenl.nl

  Like

 3. Ze noemen het een ‘bruine’ mars.

  Terwijl de betogers uit blanken bestaan.

  Like

 4. En de burgers blijven het maar pikken dat onder drukken.
  Schijt hebben aan alle elite
  Slaventijd moet stoppen

  Like

 5. Gladiator // december 13, 2018 om 17:58 //

  @Willem Spaans,

  Beste,

  Indien u mij een kort stukje zou kunnen doen toekomen met daarin betreffende wensen en evt indien mogelijk voor u betreffende wetten welke eventueel van toepassing zijn (is geen noodzaak maar makkelijker voor mij!!), liefst zsm, dan wil ik graag voor u (pro deo welteverstaan) uitzoeken of ik niet een maasje of gaatje in de wet kan vinden en dan ruim voor die tijd dat het van toepassing zou kunnen worden een proefbalonnetje oplaten wat IK dan ook nog wel wil doen.
  Eens kijken wie dit gaat winnen!!!!????

  Mailadres van mij zou u aan de redactie dezes kunnen vragen waarvoor bij deze mijn toestemming en dus door u een verwijzing naar dit commentaar!!

  Gegroet,

  Gladiator
  ps let wel, ikzelf ben persoonlijk tegen elke vorm van “netjes tegen de overheid doen” daar ik dat station reeds lang gepasseerd ben.
  Echter mijn onvrede tegen elk overheidsorgaan is zo enorm dat ik heel graag zaken TEGEN dit tuig win, en moet zeggen, dat lukt me vrij aardig!!!!!!!!!
  Zal dan ook vooraf aangeven of e.e.a. een haalbare kaart is na bestudering van de stukken!!!

  Like

 6. Gladiator, je mailadres wordt niet vrij gegeven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s