Nieuw

GeenStijl wil moslimkinderen bij uw kinderen op school plaatsen

Muslim children studying in classroom - Photo Credits: Rawpixel.com

Dat ik Van Rossem een ontzettende oetlul vind zal zo langzamerhand wel bekend zijn.

En toch flikt hij het nog om me zo nu en dan weer negatief te verbazen. Asscher schijnt iets gezegd te hebben over ongelijke kansen op scholen.

Blablabla. Idem voor grefoscholen waar traditionele huwelijken heilig zijn en homo’s een ziekte,

Ho wacht. Wat heeft de cultureel marxist nou weer tegen traditionele huwelijken. De aanval op het huwelijk komt origineel uit de hoek van (((Georg Lukacs))) die tijdens de kortstondige (1919) bolsjewistische regering van Bela Kun in Hongarije pleitte voor ‘cultureel terrorisme’.


“In die tijd realiseerde Lukács zich dat als de gezinseenheid en seksuele moraal zouden worden uitgehold, de maatschappij kon worden afgebroken. Lukács voerde een beleid, getiteld “cultureel terrorisme”, dat zich op deze twee doelstellingen richtte. Een belangrijk deel van het beleid was gericht op de geest van kinderen door middel van lezingen die hen aanmoedigden om de christelijke ethiek te beledigen en te verwerpen. In deze lezingen werd grafisch seksueel materiaal aan kinderen gepresenteerd en werden ze onderwezen over los seksueel gedrag.”

Lukacs vluchtte samen met Kun toen Roemenië Hongarije binnenviel. In 1923 duikt hij op in Frankfurt waar hij samen met (((Felix Weil))) een denktank oprichtte die later bekend zou worden als de Frankfurter Schule. Het is al van daar, dat de LGBTQ- en identiteitsperversie stamt, met het door Lukacs uitgesproken doel de gezinseenheid te vernietigen om de Westerse beschaving op de knieën te dwingen.


Het is ook de afbraak van het huwelijk dat er mede oorzaak voor is dat er niet genoeg kinderen geboren worden in Europa. Van Rossem begrijpt zelf niet waar hij voor pleit of hij is een vijand van dit land.

Never married 21-36 year olds

In 1965: 17%

In 2017: 57%

Omdat we een probleem hebben met islamitische scholen wil hij in een ruk door ook het uitstekende presterende christelijke onderwijs de nek omdraaien, alles om maar geen uitzonderingen te maken voor de islam:

Als je gelijke kansen in het onderwijs wil, dan hak je dat hele artikel 23 aan stukken. Weg islamitische scholen, weg bijbelstampers op de Veluwe, weg hoge financiële instapeisen voor openbaar onderwijs in betere wijken, gewoon alles level playing field met hooguit een beetje stimulans in gemengde diversiteit zodat je niet alsnog in Schotel City alleen maar moslimkindjes hebt en in ’t Gooi alleen maar kouwe kakkerskoters.

Die laatste zin is een oproep tot diversiteit. Het wordt steeds gekker daar. Moslimkindjes mengen met uw en mijn kinderen. Als je het maar laat !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on GeenStijl wil moslimkinderen bij uw kinderen op school plaatsen

 1. trebor2110 // december 12, 2018 om 20:08 //

  . Idem voor grefoscholen waar traditionele huwelijken heilig zijn en homo’s een ziekte,
  . Idem voor islamscholen waar traditionele huwelijken heilig zijn en homo’s een ziekte,

  Like

 2. trebor2110 // december 12, 2018 om 20:12 //

  Dat zal wat zijn hele hordes moslimkindjes s,morgens met het busje naar het Gooi . .

  Like

 3. Ik ben ook geen fan van van rossum maar je zou kunnen denken dat wanneer er geen uitzonderingen voor de islam gedaan worden de islam uiteindelijk zal verdwijnen uit NL, hoewel ik van mening ben dat dat wensdenken is. Ik ben ook geen voorstander van islamitische scholen omdat ze het als een overwinning zien en meer willen.

  Kortom, we hadden nooit aan die sekte moeten beginnen.

  Like

 4. De islam zal nooit meer uit Nederland verdwijnen tenzij we er zelf een eind aan maken. En daar lijkt het niet op dus over 50 jaar liggen we ook met de reet omhoog richting mekka. Dan ben ik goddank dood. Hoop ik.

  Like

 5. De landverraders zijn in grotere getale onder ons dan we voor mogelijk houden. Maar ja hoe kan het ook anders. In de jaren 1980 was het een statement van de pvda door te stellen: “Nederland is niet van de Nederlanders, nederland is van ons allemaal”. Daar bedoelde hij dus ook de oslims mee die ond als ongedierte overspolelen.

  Like

 6. Veel mensen trouwen niet, maar wonen liever samen.

  Like

 7. De kinderen een hoofddoek ombinden is kindermishandeling, maar dan hoor je de Liga voor de rechten van de mens niet.
  Hypocrieten.

  Like

 8. @Mens,
  dat is veiliger.

  Like

 9. hoeperdepoepzatopdestoep // december 14, 2018 om 00:28 //

  van rossum stond ooit voor een gemengde klas even les te geven een kwartier hield hij het uit toen liep hij boos weg vuile lafaard

  Like

 10. Zelfs vroeger op onze katholieke school kregen we al twee moslimjongens erbij geduwd…die waren de schrik van de school…leuk hoor, als de school geterroriseerd wordt door kinderen die daar absoluut niet thuis horen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s