Nieuw

Duitsland is “overwonnen” en betaalt voor alles – Asielzoekers lachen ons uit!

Al eerder heeft Jouwatch herhaaldelijk gemeld dat moslims oproepen tot een opmars naar Europa. Nu is er een flyer in omloop die aan alle reiswillige moslims uitlegt hoe geweldig het leven in Duitsland is: Integratie – niet nodig, Vrouwen: jachtwild, Geld: zonder tegenprestatie en Deportatie: gebeurt niet.

In de sociale netwerken circuleert de link naar een forum waar men zelf de flyer kan bestellen. Het beschrijft in detail hoe “men” zich het leven in Duitsland comfortabel maakt. In de Arabische wereld wordt Duitsland beschouwd als een ” lachertje”, als een overwonnen land dat bereidwillig betaalt voor iedereen die hier de islam wil introduceren. Moslims uit de hele wereld zien hun toekomst in West-Europa – vooral in Duitsland.

In het gesloten, Arabisch-sprekende forum almatareed.org met 36.501 leden worden alle mogelijke onderwerpen behandeld. Persberichten over het aftreden van Angela Merkel als CDU-leidinggevende worden daar gedeeld of geïnformeerd dat Duitsland wapens levert aan de Arabische wereld. Ook worden er allerlei praktische tips gegeven. Je vindt er onder andere een flyer met een korte instructie (registratie in het forum vereist) hoe men het beste naar Duitsland kunt komen en wat men daar kunt verwachten.

Hier is de flyer in zijn geheel, hieronder volgt de vertaling:

Screenshot almatareed.org, @ jouwatch

De korte instructie op de flyer begint met een afbeelding van de snelste weg naar Duitsland voor wandelaars. Merk op dat alle landen die tegen de islamisering zijn, vijandige landen worden genoemd.

Screenshot met Duitse vertaling, @ jouwatch

Het gaat verder met de verklaring dat vluchtelingen zich moeten registreren en hoe zij contacten kunnen onderhouden met de islamitische gemeenschap. Hier wordt impliciet geadviseerd om zich te wenden tot een kantoor van Millî Görüş (vertaald ‘Nationale Visie’) in Duitsland. In veel landen is Millî Görüş vanwege zijn islamistische tendensen controversieel. De ministeries van Binnenlandse Zaken van Noordrijn-Westfalen en Baden-Württemberg zien in de beweging antisemitistische kenmerken en een gevaar voor het democratische fundament. De rechtszaken die Millî Görüş tegen deze verklaringen heeft gevoerd, zijn door hun aanhangers verloren.

Screenshot met Duitse vertaling, @ jouwatch

Het verdere deel van de flyer, dat in de Arabische wereld veel gedeeld wordt, is verbijsterend. Daar staat dat voor een leven in Duitsland geen integratie nodig is. Er wordt opgeroepen zich aan de Koran te houden en zijn eigen cultuur te blijven beleven. Daarnaast is er een lijst van (financiële) uitkeringen die moslimmigranten dankzij de Duitse belastingbetaler kunnen verwachten.

Screenshot met Duitse vertaling, @ jouwatch

Bovendien bevat het informatieblad een lijst met tips om uitzetting of conflicten met de autoriteiten te voorkomen. Doden, zwaar lichamelijk letsel en massaverkrachting zijn in Duitsland verboden. In de flyer staat echter duidelijk dat de politie de volgende handelingen negeert: Diefstal, winkeldiefstal, straatroof, matig lichamelijk letsel en intimidatie van lokale vrouwen. Uitgerust met deze informatie zijn velen op weg naar Duitsland!

Screenshot met Duitse vertaling, @ jouwatch

Deze flyers worden in de Arabische wereld ijverig gedeeld. Het is dan ook geen wonder dat toetreden tot de Duitse arbeidsmarkt niet het doel van moslimmigranten is. In plaats daarvan zijn honderdduizenden jonge, illegale “vluchtelingenmannen” (krijgsvaardigen) geïnteresseerd in het royale Duitse welvaartssysteem. Zij amuseren zich kosteloos erover dat alles voor hen wordt gefinancierd en de Duitsers daarvoor moeten werken. In de volgende video wordt een mop verteld, maar het heeft een bittere nasmaak voor Duitsers:

Ter herinnering: Recep Tayyip Erdoğan, de president van Turkije, zei in 2008 over de islam:

“Er bestaat geen gematigde of niet-gematigde islam. Islam is islam en dat is het”. (Citaat Recep Erdogan, Turkse president, 2008)

In een van zijn toespraken in 1998 zei Erdoğan als burgemeester van Istanbul:

“Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn. De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten”.

Jouwatch was het eerste Duitse nieuwsmagazine dat meldde dat Syriërs ondanks asielaanvragen op vakantie zijn in hun thuisland. We deelde mee dat de ziekenfondskaarten voor asielfraudeurs in grote aantallen online worden verhandeld en dat het als op een bazaar is waar je alles voor geld kunt kopen. We hebben ook verslag uitgebracht over Dr. Shahram Kholgh Amoz, een arts uit Hamburg, die zijn ervaringen met asielzoekers op Facebook heeft gepresenteerd. Zijn woorden waren een waarschuwing en zouden je aan het denken moeten zetten.

Tijdens de protesten van de Gele Hesjes in Parijs doken slogans van de Egyptische en Tunesische Moslimbroederschap op, met als doel de democratie in het land uit te schakelen en een islamitische staat op te richten.

Wie nog steeds niet in een islamisering gelooft, moet eens een keer ’s ochtends naar de dokter gaan en om 10.00 uur in de wachtkamer gaan zitten. Het zal niet lang duren voordat complete Arabische families of Arabische groepen mannen opduiken die er niet voor terugdeinzen om in het Arabisch minachtend over Duitsland te praten. Om een lang verhaal kort te maken, ze lachen de Duitsers om hun naïviteit en goed vertrouwen uit. In de ogen van veel moslimmigranten is de Duitse staat een lachertje, barst van zwakheid en betaalt gehoorzaam de islamitische Djizja [traditionele islamitische belasting die tot in de negentiende eeuw aan christenen werd opgelegd] met sociale uitkeringen, zakgeld, gratis W-Lan, gratis huisvesting en medische zorg. Inheemse Duitse vrouwen worden beschouwd als jachtwild. Volgens de Koran hebben moslims de plicht en het absolute recht om zich door ongelovigen (alle niet-moslims) te laten verzorgen. Door elke maand stilzwijgend ons belastinggeld uit te betalen, zien ze de Duitse staat als overwonnen en zijn ze er zeker van dat de sharia hier op een dag zal heersen. Onthoud dit voor de volgende keer dat je ’s morgens vroeg uit bed stapt en naar je werk gaat.

Bron:

Deutschland ist „besiegt“ und zahlt für Alles – Asylanten lachen uns aus!

[N.v.d.r. de links die naar betreffende artikelen doorsturen, kunt u in het bovenstaande bronartikel vinden.]

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Duitsland is “overwonnen” en betaalt voor alles – Asielzoekers lachen ons uit!

 1. I.p.v. omvang in de regio heeft Merkel heel Duitsland gesloopt inclusief vele westerse landen. Dat geciviliseerde en hoog opgeleide mensen deze wantoestanden toelaten is mij een compleet raadsel!

  Liked by 1 persoon

 2. bedonderde burger // december 12, 2018 om 08:35 //

  Ja, maar helaas blijven jullie roependen in de woestijn, de meute volgt de Volkskrant die vandaag opent met ‘Artsen behandelen in laatste fase te lang door’ in plaats van met echt nieuws ‘Weer een aanslag op onze vrijheden’, zodat de meute ook stom blijft.
  Meneer Hofman, als goed geaard fascist, zijn oproep om de asielkinderen hier te houden wordt zonder benodigd commentaar bewierookt. Dat dit ook betekent dat met ieder asielkind een hele stam volgt, snapt dat beperkt denkend geval niet.
  Bovendien is er nu geen probleem meer voor de invasie, iedereen kan komen en niemand kan worden uitgezet, iedere illegaal kan zich nu tot het Europees Hof wenden en een legale status eisen.
  Het einde van ons Europa ons gebracht door ‘liberale, christelijke, socialistische progressieve’ narren, dwazen en andere idioten die zo nodig de ‘heiland’ Obama moesten volgen en nog steeds doen, een schooier die de wereld wenst te vernietigen, te beginnen met een genocide op blank.
  Allemaal hartelijk bedankt, kiezers op VVD,CDA, D66, GL, CU, SP, PvdD en de rest van de fascistische bende in het Haagse Kakelhuis waar verstand ongewenst is.

  Like

 3. Die kop van die engerd van die mop is niet om aan te zien dus ik kijk niet
  Wat is die mop want ik kan geen Duits
  Ja daar is Europa goed voor om al die lui te onderhouden ,we kunnen nog wat verwachten in onze landen,wat een zooitje is het,de Hollanders worden steeds hufteriger naar elkaar ik denk door wat er allemaal gaande is
  Snauwen naar elkaar, asociaal in het verkeer,ik maak het bijna dagelijks mee,het wordt er niet leuker op

  Liked by 1 persoon

 4. Dat is het probleem van de gele hesjes, maar het mag niet gezegd worden.
  Enorme hypocrieten zijn onze lijders.

  Liked by 1 persoon

 5. @F1802, zolang wij ons geld hebben en kunnen eten zal je ons niet horen.
  De regering weet dat.
  Ons collectief egoïsme, zal afgestraft worden.
  Maar het zijn niet de burgers die hier verantwoordelijk voor zijn.
  Wij zijn slechts slachtoffers van het indoctrinatieprogramma van hogerhand opgelegd.

  Liked by 1 persoon

 6. MoslimMolen // december 12, 2018 om 20:45 //

  Is dit ook weer de schuld vd Joden????!

  Like

 7. Jihadisten zijn de voetsoldaten van het zionisme. Die laatste is de werkelijke olifant in de kamer,

  Like

 8. @MoslimMolen // december 12, 2018 om 20:45 //

  Touché.

  Like

 9. antiislamnu // december 12, 2018 om 21:32 //

  Het is natuurlijk tien keer k.t wat er gebeurt maar ik hoop dat er veel linkse gekkies verkracht en vermoord worden koekje van eigen deeg van mij mogen ze allemaal sterven

  Like

 10. edwin vissers // december 14, 2018 om 07:57 //

  van mij mogen ze allemaal sterven

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s