Nieuw

Amsterdam gaat 500 illegalen huisvesten alsof er geen woningtekort is

Het is de bedoeling dat uitgeprocedeerden er zelf gaan koken en aan ’zelfbeheer’ gaan doen.

Wat is ‘zelfbeheer’ ? En alsof Amsterdam geld teveel heeft worden er weer miljoenen tegenaan gesmeten. 11.5 miljoen in 2019 en daarna jaarlijks tussen de  7,1 en 13 miljoen euro.

De uitgeprocedeerden illegalen hoeven niet mee te werken aan terugkeer naar het land van herkomst, maar ze moeten wel meewerken aan ‘perspectief’. Perspectief op wat ? Tijdens het tijdrekken op kosten van de burger zorgt de gemeente ook nog eens voor juristen om te kijken of ze niet alsnog een verblijfsvergunning bij elkaar kunnen sjoemelen.

Alle 500 uitgeprocedeerden krijgen een ’casemanager’. „Werken aan perspectief is het kernbegrip en mensen krijgen hier de tijd en de ruimte voor”, aldus de wethouder.

Het is een trap vol in het gelaat door Rutger Groot Wassink van al die Amsterdammers die geen huis kunnen krijgen. Pas geleden stond er een berichtje in de krant dat mensen die scheiden niet in aanmerking komen voor een nieuwe woning, die moesten maar de stad uit, of bij kennissen op zolder of in de schuur gaan slapen.

De migratiejihadisten worden niet gehuisvest in de panden van prins Bernhard, maar in gemeente eigendom.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Amsterdam gaat 500 illegalen huisvesten alsof er geen woningtekort is

 1. templars2017 // december 12, 2018 om 20:41 //

  De inkt op het duivelspact is nog niet droog en je ziet al wat er gaat van komen ,vergeet niet op termijn wordt de term “uitgeprocedeerd” niet meer gebruikt , je kan namelijk niet procederen over een “mensenrecht”

  Like

 2. Genoeg is Genoeg,deze verkeerde keus van Amsterdam ene mevrouw Halsema die uit de landelijke politiek verdween en nooit meer terug zou komen,maar na een aantal jaren geschuild te hebben na de Dood van Pim Fortuyn toch weer via de achterdeur natuurlijk de Amsterdamse politiek binnen sloop en NATUURLIJK alleen voor het Abt van BURGERMEESTER ging en dit ook kreeg bij die LINKSE karikaturen als beloning voor bewezen diensten loopt constant beslissingen te nemen tegen onze bewoners van Nederlandse oorsprong en de vastgelegde wet en regelgeving vast gelegd in de GRONDWET.
  Maar daar heeft zij maling aan,zoals vd Laan dacht dat hij de KONING was van Onze hooftstad denkt zij dat ZIJ KONINGIN is.
  Deze vrouw HAAT niet alleen Nederlanders maar nu ook AMSTERDAMMERS die aan de goden overgeleverd worden voor een huis.
  De Haagse Politiek moet dit gedrag neermaaien of straffe van DIRECT ONSLAG want dit ONS Nederland onwaardig.

  Like

 3. Hoe ziet eigenlijk mijn mensenrecht eruit?

  Like

 4. Amsterdam heeft meer dan genoeg woningen. Er zijn alleen teveel autochtonen volgens het linkse draaiende criminele gemeentebestuur. Mijn mening is: “Met Halsema aan het roer gaat amsterdam nog meer naar zijn moer”. Zo’n vrouw als Halsema kan nooit een goeie moeder zijn. Justitie zou haar op grond van grote tekortkomingen, uit de ouderlijke macht moeten ontzetten.

  Like

 5. En alweer eigen schuld dikke bult
  De Amsterdammers hebben voor het grootste gedeelte toch op groen links en d 66 gestemd.
  Nou dan moet je niet achteraf gaan zeuren dat je dit krijgt.

  Like

 6. Ze zijn uitgeprocedeerd dus met welk doel worden ze gehuisvest? Is deze simpele vraag al gesteld, zo ja wat was het antwoord?

  En hoe zit het met de groep buiten die 500, waarom doet GL daar zo fascistisch tegen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s