Nieuw

12-jarig moslimmeisje had met jongetje gechat – door moeder met bijl bedreigd en door broertje met getrokken mes

© Pixabay

Zweden – Het twaalfjarige meisje belde maatschappelijk werk en vertelde dat ze voor haar leven vreesde. Toen de politie bij het huis van de familie aankwam, brak de pleuris uit – de moeder probeerde met een baby in haar armen van het balkon te springen en het jongere broertje van het meisje trok een mes tegen zijn eigen zusje. Nu wordt de moeder beschuldigd van mishandeling en onwettige bedreigingen.

Het was begin mei van dit jaar toen de twaalfjarige maatschappelijk werk opbelde en vertelde dat haar moeder haar zou doden. Omdat duidelijk was geworden dat het meisje online met een jongen had gechat.

De politieagenten die de actuele avond naar het appartement werden gealarmeerd, vertellen hoe het meisje voor haar leven vreesde en met de politieagenten wilde meegaan om het ouderlijk huis te ontvluchten.

In het begin was de sfeer in de woning rustig, maar toen het de moeder duidelijk werd dat de politie van plan was om haar dochter mee te nemen, ontaarde de situatie al snel.

“Van hieruit, tot we het appartement verlaten, is ze zeer duidelijk dat als we NN [de naam van het meisje. Nvdr] meenemen, ze de andere kinderen, minstens twee personen, zal vermoorden, het appartement in brand zal steken en vervolgens zelfmoord pleegt. Dit zegt ze in alle opzichten”, schrijft een van de politieagenten in zijn rapport.

De vrouw zou daarna, volgens de politie, hebben geprobeerd de dochter te dwingen een eed af te leggen.

De politieagenten maakten onmiddellijk een einde aan het gedrag van de moeder. Toen de vrouw er niet in slaagde om haar dochter te laten zweren, nam ze in plaats daarvan veel drastischer maatregelen. Uit het politierapport:

“De moeder gaat naar de hal en begint in een garderobe te graven, de collega ziet dat het een bijl is en hij verhindert haar die te bereiken. We komen dan in de woonkamer terecht met alle personen en plotseling trekt de zoon een mes en zwaait het boven zijn hoofd. Ik pak snel zijn hand, duw hem tegen een muur en pak het mes van hem af”.

De mesaanval van de zoon was gericht op het meisje. Maar volgens de politieagent, die hem overmeesterd heeft, is het niet helemaal duidelijk of de jeugdige zijn zus echt wilde neersteken of niet. “Het werd meer ervaren als een uitdrukking, maar het had ook een regelrechte poging kunnen zijn om haar te kwetsen”, schrijft hij.

In de chaos die zich voordeed, liep de twaalfjarige huilend uit de woning, waardoor beide politieagenten zich moesten opsplitsen. Terwijl één van hen de twaalfjarige achtervolgde en haar troostte in de politieauto, werd de andere politieagent geconfronteerd met de moeder en zoon in de huiskamer. Twee keer had de moeder geprobeerd zich van het balkon te storten.

“Bij een van de gevallen had ze de baby in haar armen en kon ik haar van het balkon trekken”, schrijft de politieman in zijn rapport.

De politieagenten beschrijven vervolgens hoe zij een sterk bedreigend beeld, gekenmerkt door een eercultuur, hebben ervaren tegen het twaalfjarige meisje – vooral van haar moeder, maar ook van haar broertje. Volgens een van de politieagenten had de zoon, na het trekken van een mes op zijn zus, nog steeds een “attitude” tegen de politie en maakte duidelijk dat zijn grote zus niet langer gewenst was.

Volgens officier van justitie Pia Åsberg is het duidelijk dat het om eer-gerelateerde criminaliteit gaat.

– Het meisje heeft over herhaaldelijke mishandeling verteld en dat deze mishandeling voortkomt uit het chatcontact met een jongen.

Sinds het ingrijpen van de politie verblijft het meisje bij een pleeggezin. Volgens de pleegouders lijkt het meisje het leuk te vinden om zich in normale kleding te kleden voor een meisje van haar leeftijd en is blij dat ze zichzelf kan zijn.

NA.se, achter betaalmuur.

Bron:

Tolvårig flicka chattade med pojke – hotades med yxa av mamma och lillebror drog kniv: ”Absolut fall av hedersvåld”
Tolvårig flicka chattade med pojke – hotades med yxa av mamma och lillebror drog kniv

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on 12-jarig moslimmeisje had met jongetje gechat – door moeder met bijl bedreigd en door broertje met getrokken mes

 1. Mohammed neukte een 7-jarig kind. Dus wat zeuren die ouders nou over hun 12-jarige dochter die alleen maar chat met een jongetje?

  Liked by 1 persoon

 2. Wij hebben Rutte,met zijn volgelingen ,die zijn geen haar beter .lopen in de pas van dat volk ,beter stoppen met binnenhalen ,ondersteuning en sturen van kapitalen naar die achterlijke ,zonder geld snappen ze het plots veel beter .

  Like

 3. Republikein // december 12, 2018 om 12:52 //

  Beetje achterlijk.

  Like

 4. Een enorme cultuurverrijking!

  Like

 5. Inderdaad @Chip. We gaan er hier mee echt op vooruit. Dus mondje dicht!!! Of, zoals Joop van Riessen al met zo veel woorden zei: ‘Diegenen die ons dwarsbomen bij het bouwen van deze nieuwe samenleving moeten maar gewoon het land uit. ‘ https://youtu.be/IcptRQ24AIM

  Like

 6. Thx voor de link.
  Ik denk dat we inderdaad voorzichtig moeten zijn met alles wat we neerpennen.
  Dit comment: ‘een enorme cultuurverrijking,’ komt niet meer door het MSM-censuur heen.
  Ik heb een idee waarom.
  Omdat ik laat aanhoren dat ik het idee van massa-immigratie als ‘cultuurverrijkend’ niet vergeten ben. (waar de MSM vanuit gaat door het bombarderen met andere ‘actualiteiten.’
  Dus telkens er nu een moord door geïmporteerde islamieten gemeld wordt op de MSM, (er is een langzame shift van woordgebruik en attitude aan het plaatsnemen) haal ik hun eerste ‘bedwelmende’ woorden van ‘verrijking’ aan.

  Het verleden jaagt hen dus op.
  Voorzichtigheid is geboden, maar ik denk dat ze de standpunten van iedere landgenoot al lang kennen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s