Nieuw

VN: De westerse wereld heeft nog meer immigratie nodig om te overleven

Bron: Wikimedia. Auteur: Basil D Soufi

De geïndustrialiseerde landen hebben nog meer immigratie nodig om te kunnen overleven. Dit verklaarde de secretaris-generaal van de VN António Guterres bij zijn openingsspeech in Marrakech in Marokko op maandag, meldt het persbureau Reuters.

Op maandag werd het globale migratiepact aangenomen tijdens de tweedaagse conferentie van de Verenigde Naties in Marrakech in Marokko.

Het zwaar bekritiseerde verdrag werd onder enkele minuten applaus aangenomen. Een aantal landen, waaronder een aantal EU-landen, hebben echter geweigerd om akkoord te gaan, omdat zij menen dat de overeenkomst een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid en soevereiniteit.

Ze zijn ook van mening dat de overeenkomst nog meer immigratie zal bevorderen. Maar dit kan juist precies zijn wat de VN wil bereiken.

In ieder geval is de secretaris-generaal van de VN, António Guterres, duidelijk over zijn visie op immigratie.

Hij gelooft dat de welvaart in de ontwikkelde landen zal instorten zonder nog meer immigratie.

“Het is duidelijk dat de meeste ontwikkelde landen migranten nodig hebben in een breed spectrum van vitale rollen, van de zorg voor ouderen tot het voorkomen van de ineenstorting van de gezondheidszorg”, zei hij op de openingsdatum van maandag, aldus Reuters.

Volgens de VN-leider hebben de ontwikkelde landen lage geboortecijfers en een vergrijzende bevolking die ze niet aankunnen zonder meer immigranten.

De economieën van de landen gaan stagneren en de mensen “lijden” zelfs, tenzij ze worden verrijkt door een verhoogde immigratie, beweert hij.

Bron:

U.N. Secretary General seeks to promote global migration pact amid objections

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on VN: De westerse wereld heeft nog meer immigratie nodig om te overleven

 1. De westerse wereld heeft meer immigratie nodig om te overleven is hetzelfde als war = peace, meer immigratie betekent de ondergang van de westerse wereld.

  Like

 2. Hb. Schwarz // december 11, 2018 om 12:54 //

  Nog meer immigratie om onze welvaart op peil te houden een duidelijk argument van de multinationals. Hun de werkkrachten, wij de kosten.
  Ik zou zeggen, degeen die de nodige arbeiders uit het buitenland haalt, betaald en niet belastingbetalende burgers van deze landen.
  De burgers betalen meestal het gelach van de rijke elite, dus ook uiteraard in deze doorgedraaide immigratie kwestie.

  Liked by 1 persoon

 3. Hier komen twee [ voor de meeste mensen nog geheime [ agenda’s samen.
  De eerste is het Coudenhove-Kalergi plan om de blanke Europeaan te mengen met Arabieren en Afrikanen wat feitelijk neerkomt op de genocide van de blanke Europeaan.
  De tweede is om nieuwe consumenten naar Europa te brengen omdat anders door de vergrijzing de omzetten dalen en daarbij kunnen ook de lonen nog verder gedrukt worden.

  Like

 4. De meeste immigraten uit het midde oosten-afrika hebben geen opleiding. Hoe kun je ze dan inzetten om de economie op pijl te houden. Daarbij komen ze hier niet om te werken maar om een makkelijk leventje te hebben. Dat ondermijnd juist de economie.

  Like

 5. De westerse wereld heeft helemaal geen immigratie nodig. De westerse wereld heeft sterke leiders nodig die kunnen relativeren en geen socialisten die menen dat de hele wereld op een roze wolk leeft.

  Like

 6. Claudia M. // december 11, 2018 om 19:09 //

  Q; “De geïndustrialiseerde landen hebben nog meer immigratie nodig om te kunnen overleven.”

  Om, in Moeder’s Aarde naam, wat te komen doen? De enkele goede nagelaten, ze kunnen niets! Veruit de meesten hebben geen of bar weinig onderwijs genoten?
  Het gros komt hier aan de onderkant van de onderkant van de maatschappij terecht en hoelang denkt men dat wij dit kunnen bekostigen? Of beter, blijven bekostigen!

  Deze ongebreidelde immigratie zal de welvaart in de ontwikkelde landen ten gronde richten! Als we willen overleven, zal remigratie van iedereen, die hier helaas niets toevoegt, als nummer 1 op de lijst moeten gaan staan, anders veranderden al die ontwikkelde landen in shitholes! We zijn al een eind op weg!

  Like

 7. Blijf de leugen herhalen en het wordt vanzelf de waarheid. Zo dom is de gemiddelde idiot nu eenmaal.

  Like

 8. @Joke, op de mensen die nu binnenkomen wordt ook niet op gerekend, die zijn van meet af aan afgeschreven, ze richten zich op de hier geboren nakomelingen, daar willen ze van profiteren. Dat de nu binnenkomende migranten enkel ballast zijn interesseert ze niet want daar draait de bevolking voor op maar zij zullen later de vruchten plukken, hopen ze. Het wordt heel slim gespeeld door de elite en wij zijn de klappenvangers, ze weten dat we gelijk hebben, daarom moeten we onze smoel houden en doe je dat niet dan word je pc verketterd of erger want wij zijn slechts het vee en zij de herders.

  Like

 9. Om te overleven?? Dit gaat ons juist de kop kosten!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s