Nieuw

Ondanks recordinvasie claimt Trump de overwinning over de karavaan – eist muur

President Donald Trump beweerde dinsdag dat grenswachters met succes de migrantenkaravaan die de Verenigde Staten probeerde binnen te komen hadden teruggestuurd, ondanks meldingen van toegenomen illegale grensoverschrijdingen.

“Ondanks de grote karavanen die zich vormden en op weg waren naar ons land, zijn de mensen niet in staat geweest om door onze nieuw gebouwde muren, geïmproviseerde muren en hekken of grenspatrouilles en militairen te komen”, schreef Trump op Twitter.

In november 2018 waren er bijna 52.000 grensoverschrijdingen aan de zuidgrens, het hoogste aantal illegale immigranten in de maand november sinds 2006.

CBP zei dinsdag dat de sector in San Diego een “lichte opleving” heeft doorgemaakt in gezinnen die illegaal de Verenigde Staten binnenkomen als gevolg van de karavanen die de Zuidgrens bereiken.

Trump betoogde dat de grens “veilig” was ondanks rapporten die het tegenovergestelde beweren.

Trump stelde het idee voor om het leger de muur te laten bouwen, met het argument dat hij het bestaande hekwerk al aanzienlijk had gerenoveerd met de 1,6 miljard dollar voor grensbeveiliging in de laatste financieringswet.

“Als de Democraten ons niet de stemmen geven om ons land te beveiligen, zullen de militairen de resterende delen van de muur bouwen”, schreef hij. “Ze weten hoe belangrijk het is!”

Breitbart >>

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Ondanks recordinvasie claimt Trump de overwinning over de karavaan – eist muur

 1. Er wordt door Trump in bijzijn van pelosi en schumer iets heel anders gezegd, het is afgenomen voor meer dan 90% en zonder tegenspraak. Dus ik weet niet wat hier de bedoeling van is maar het klopt niet. Ergo, fake news.

  https://www.foxnews.com/politics/trump-meets-with-schumer-pelosi-amid-wall-deadlock

  Dan wordt ook meteen duidelijk waarom de muur er nog niet volledig is maar er is wel te zien dat Trump er vol voor gaat.

  Ome Joop zou tegen de haters zeggen; JAMMER JOH..

  Like

 2. Tsja.. Trump leest het van een briefje en dat zal hij gekregen hebben van zijn inlichtingendiensten, pelosi en schumer spreken ‘m niet tegen terwijl ze niets liever zouden willen, dus..

  En dat Trump de muur niet wil bouwen wordt ook heel duidelijk weerlegd.

  Ik zou zeggen wees blij.

  Like

 3. tim pietersen // december 12, 2018 om 11:46 //

  trump heeft het congress niet nodig om de muur te bouwen, hij can korps engineers van het leger opdracht geven om de muur te bouwen, (geld genoeg binnen defensiebudget)

  Like

 4. Het bouwen van de muur is geen probleem, zeker voor Trump niet, dat is zijn vakgebied. Het probleem is dat hij stemmen van democraten in de senaat nodig heeft.

  Maar dat wordt dus bestreden, nu vraag ik me af wat dan eigenlijk de boodschap is; dat Trump de muur allang af had kunnen hebben maar dat bewust niet gedaan heeft, m.a.w. hij voert een toneelstuk op, hij is onderdeel van een complot?

  Like

 5. tim pietersen // december 12, 2018 om 15:59 //

  of zijn (((donoren))) willen niet

  Like

 6. Dus hij speelt een toneelstuk cq hij is onderdeel van een complot.

  Ik was er al bang voor maar het zou interessant zijn als tevens aangegeven wordt wie dan de president zou moeten zijn, echter dat gaat niet gebeuren, op die vraag blijft het stil. En dan vraag ik me af, waar gaan de speculaties dan eigenlijk over? Het zijn speculaties, aannames, maar met welk doel?

  Nogmaals, wie zou dan de president van de vs moeten zijn?

  Like

 7. tim pietersen // december 12, 2018 om 16:57 //

  je weet het antwoord

  Like

 8. Ja ik weet idd het antwoord en het antwoord is dat jij niet met een naam gaat komen.

  Like

 9. tim pietersen // december 12, 2018 om 20:17 //

  whahahahahahhahaha

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s