Nieuw

Met het pact van Marrakesh kan men alle kanten op behalve de goede

© Aryan Graphics Designs AGD

Als er een wereldwijde weerstand is tegen immigratie van economische vluchtelingen dan kan men wel wat problemen verwachten als de geplande komst van vele miljoenen gelukszoekers daadwerkelijk zal gaan plaatsvinden.

Door: Horatius

Ieder ontvangend land heeft een eigen opnamecapaciteit op het gebied van beschikbare woningen, de arbeidsmarkt en niet te vergeten: de verzorgingsstaat. Die verzorgingsstaat bestaat onder meer uit medische verzorging en psychische begeleiding en in ons kleine landje bijstandsuitkeringen en diverse toeslagen.

Die opnamecapaciteit is dus aan zekere grenzen gebonden. Stel dat Nederland binnen afzienbare tijd enkele honderdduizenden immigranten zou moeten opvangen, dan zou het huidige niveau van onze welvaartsstaat niet kunnen worden gehandhaafd wat uiteraard grote maatschappelijke onrust zou veroorzaken.

2019 wordt het jaar van de waarheid. Want hoe gaat het Marrakesh-pact daadwerkelijk vorm krijgen?

Verdrinken er vanaf nu geen mensen meer in de Middellandse Zee en komt er dus met onmiddellijke ingang een einde aan de praktijken van de mensensmokkelaars?
Wordt er een begin gemaakt met de terugkeer van uitgeprocedeerde economische asielzoekers naar de landen van herkomst?
Zo ja, hoe staat een land als Italië er dan voor, wat nog enkele honderdduizenden uitgeprocedeerde asielzoekers onderdak moet bieden maar ze dan niet kwijt zou kunnen raken omdat ze niet getekend hebben.

Als echter immigratie een Recht is en geen gunst, dan gaat er dus niemand terug, want illegaliteit zou dan een plotseling verdwenen status zijn en dus toch recht geven op een verblijfsvergunning met alle gevolgen van dien.

Mark Rutte kan dan wel gaan zwaaien met zijn inlegvelletjes, maar dat zal voor kennisgeving worden aangenomen door de rechterlijke macht en de asielzoekersindustrie.
Met het pact van Marrakesh kan men alle kanten op behalve de goede, want er zal ongetwijfeld stevig misbruik gemaakt gaan worden. Afrika is nu eenmaal in ernstige mate overbevolkt en wij kampen met de z.g. vergrijzing van de autochtone bevolking, wie betaalt straks onze pensioenen en wie verzorgt onze ouden van dagen? Want de robots kunnen nog niet alle handelingen verrichten in de ziekenhuizen en de verpleeginstellingen.

Het probleem is echter dat de gemiddelde Afrikaan niet in te passen is op onze arbeidsmarkt vanwege een ernstig gebrek aan zelfdiscipline en vooral aan motivatie. De moslim heeft een eigen agenda en die is voornamelijk religieus geïnspireerd, waarbij men uit is op het stichten van moslimenclaves en op de langere duur een Islamitisch Kalifaat met een eigen wetgeving.

Mocht het komende jaar gaan blijken dat de bootjes gewoon blijven komen naar Spanje en aanpalende gebieden, en houden de Afrikaanse landen zich niet aan hun verplichtingen, dan ontstaat er een ernstige situatie. Dat zou dus betekenen dat het pact volkomen een eenrichtingsverkeer inhoudt en dan heeft met name Macron (nu al met zijn rug tegen de muur) en ook Angela Merkel een zeer ernstig probleem.

De gele hesjes zullen zich dan gaan verspreiden over geheel Frankrijk en Duitsland. Want nog meer Afrikanen en moslims die plunderen en moorden zal de aanleiding zijn voor grootschalige rellen waarbij van beide kanten met scherp geschoten zou kunnen worden.
De Staat van Beleg zou dan kunnen worden gevolgd door het aftreden van beide machthebbers die zichzelf schromelijk hebben overschat.
Het VN-immigratiepact is dan een brug te ver gebleken in het offensief om van Europa een multiculturele lappendeken te maken met een dominante rol voor de radicale islam.

De toekomst zal gaan uitwijzen hoe het zelfmoordpact van Marrakesh zal gaan uitwerken in de harde praktijk. Het laatste woord is aan de z.g. zwijgende meerderheid van de autochtone bevolkingen die in de allereerste plaats denken aan de toekomst van hun nageslacht.

En zeker niet aan de hoogte van de benzineprijs.

Horatius

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Met het pact van Marrakesh kan men alle kanten op behalve de goede

 1. Het kruisje zetten met het inlegvelletje hebben de waarde van een inlegkruisje dat een tsunami moet zien te absorberen.

  Liked by 1 persoon

 2. Als men vol blijft houden dat het verdrag juridisch geen waarde heeft, waarom schreeuwen burgers dan niet waarom steek je er dan zo veel tijd en kosten in die beter besteed kunnen worden? Omdat ze weten dat het volk zo dom is waardoor die vraag en afrekening van het volk niet komt. Het heeft wel degelijk waarde anders besteed je nooit zoveel tijd en kosten in iets terwijl je het volk voorliegt dat het geen waarde heeft, en iedereen schijnt erin te trappen. Moet een arbeider eens doen op zijn werk……..

  Like

 3. Goed stukje geschreven, maar quote: “Afrika is nu eenmaal in ernstige mate overbevolkt en wij kampen met de z.g. vergrijzing van de autochtone bevolking” Nou, wij zijn hier anders wel overbevolkt in ons kleine Nederland.

  Like

 4. templars2017 // december 11, 2018 om 23:03 //

  we zijn alle verraden door diegenen die ons moet beschermen, in plaats van ons in de toekomst te leiden wordt het lijden ,….voor iedereen…..

  Like

 5. Inderdaad, een goed geschreven stuk maar in mijn optiek met wat kleine schoonheidsfoutjes.

  In de eerste plaats is het niet de bevolking die dom is. Hoed je voor de politicus die zelf meent de wijsheid in pacht te hebben!!

  Maar als ik het goed begrijp heeft de politiek dus het beste met ons voor. Ze zorgen er nu al voor dat er straks een zooitje immigranten klaar staan om ons te verzorgen als wij oud en gebrekkig zijn. Dan vraag ik je politicus? Ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom?

  Wie straks onze pensioenen betaalt is een domme vraag. De pensioenen worden betaald door de pensioenfondsen waar de gepensioneerden gedurende hun werkzame leven geld in hebben gestort. Dat geld is van de gepensioneerden en van niemand anders. Anderen hebben daar dus geen aanspraak op. Mensen, politicus of niet, die dat wel proberen maken zich schuldig aan grove diefstal.

  Pensioenfondsen maken gemiddeld een beleggingsrendement van 7% per jaar. De politiek probeert weliswaar nu al om die pensioenfondsen kapot te maken met die belachelijke rekenrente en dekkingsgraad maar dat gaat niet lukken om de simpele reden dat dat onwerkelijk is. Maar ik stel wederom de vraag, wie is er nu dom hier?

  http://www.knvg.nl/media/1446197/huidige-rekenrente-voor-pensioenen-is-surrealistisch-david-hollanders-en-bernard-van-praag1.pdf

  Een ander punt is het staatspensioen, bij ons AOW genoemd en beheerd door de Lichten der lichten onder de ambtenaren. Die AOW is inmiddels wel kapot gemaakt door ambtelijk wanbeheer waardoor het nu (nog!) wordt betaald uit de Algemene middelen. Dat is een blok aan het been van politici die dat geld liever besteden aan wat zij zien als hun kerntaak, te weten het importeren van zo veel mogelijk migranten. Vandaar ook die steeds maar stijgende belastingen en de afbraak van die AOW door het niet te laten meegroeien met loonontwikkelingen en inflatie, afschaffing partnerpensioen en verhoging AOW-leeftijd . Ik verwacht in de toekomst een vermogenstoets op die AOW inhoudende dat als je als gepensioneerde ander inkomen (pensioen) of vermogen hebt omdat je bijvoorbeeld net je koophuis verkocht hebt, je gekort wordt op die AOW of die helemaal niet meer krijgt. De smoezen zijn zo voor de hand liggend dat ik die maar niet eens meer vermeld. Wederom de vraag, wie is er nu dom hier?

  Maar die importallochtonen gaan ons dus verzorgen? Denk je dat nu echt? Is het niet waarschijnlijker dat zij hier simpel komen om te genieten van onze rijkdommen en helemaal niet van plan zijn om te gaan werken, misschien een paar uitgezonderd? Wel eens op een arbeidsbureau geweest mijnheer de politicus en daar de werkelozen aanschouwd? En welke kleur viel u daarbij het meest op? Ik wel overigens voor korte tijd. En soms was ik de enige blanke.

  Heel grappig daarbij was daarbij nog dat we ook gedwongen moesten solliciteren. En die sollicitaties moest je ook nabellen. Zie je het voor je? Allochtonen die nauwelijks konden schrijven en die ik al niet verstond als ze vlak voor me stonden en die het woord ‘sollicitatie’ niet eens op een fatsoenlijke manier uit hun bek konden krijgen moesten hun eigen sollicitaties gaan nabellen. Hahaha!!! Ambtelijke domheid is soms best vermakelijk!!!

  Blijft over de vraag: Wie is er nu de dommeling hier?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s