Nieuw

Macron slaagt er niet in de betogers af te kopen

Gisteravond kondigde Macron, wiens gehate beleid inzake brandstofbelastingen de oorzaak was van de rellen, een concessiepakket van 10 miljard euro aan in een verbazingwekkende poging om de demonstranten af ​​te kopen.

Maar het bod leek vandaag te zijn mislukt met de gele vesten, die in plaats daarvan het momentum grepen nu de president toe heeft gegeven.

De heer Mélenchon, hoofd van de linkse partij La France Insoumise, vertelde de Nationale Vergadering: “Naar mijn mening klinken de woorden van de president van de republiek hol. Een aanzienlijk deel van de bevolking zal niet profiteren van de aangekondigde maatregelen”.

“Emmanuel Macron dacht dat hij wat geld kon uitdelen om de opstand die is uitgebroken te kalmeren, maar ik denk dat Act V van de burgerrevolutie die op zaterdag zal plaatsvinden een moment van grote mobilisatie zal zijn”.

Politieke tegenstanders, die tot nu toe niet hebben geprofiteerd van de ontevredenheid van de kiezers, hebben ook de reactie van de heer Macron op de sociale chaos als ontoereikend bestempeld.

Marine Le Pen, een vocale aanhanger van de protestbeweging, zei dat de president ” alleen maar een stap terug had gedaan om momentum te winnen om dan weer door te gaan (met zijn afbraakbeleid)”.

“Hij weigert toe te geven dat het het model dat hij voorstaat wordt aangevochten. Dit model bevordert ongetemde globalisering, oneerlijke concurrentie, veralgemeende vrijhandel en massa-immigratie,” zei ze.

Bron:

Macron’s bid to BUY OFF Yellow Vest rioters FAILS – protesters promise more action TODAY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9816 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Macron slaagt er niet in de betogers af te kopen

 1. De bevolking een sigaar uit eigen doos voorhouden,daarvoor zijn ze teveel belazerd ,en zijn geen domme hollanders ,daar trappen ze niet meer in .

  Like

 2. templars2017 // december 11, 2018 om 23:09 //

  het is galgengeld dat hij wil laten rollen ,de ironie is dat het geld is dat hij in eerste plaats heeft gestolen van de eigen bevolking.
  Nu dat het gevaarlijk gepeupel komt opzetten ,gepeupel dat hij voordien zelfs zijn identiteit had ontzegt, probeert hij hen te paaien met een aalmoes, eerst een beetje toegeven om dan na enige tijd het dubbel en dik terug te graaien ,typisch een rotschild bankier ,alles en iedereen in kredietschuld houden en er ferm aan verdienen ,dit blijft niet duren…..

  Like

 3. “op de sociale chaos”
  lol

  Like

 4. Scarlatti Bombatti // december 16, 2018 om 00:01 //

  Mooi zo! Had dat Napoleonsyndroom mannetje nou ECHT gedacht dat voor elkaar te krijgen ? LOL de onnozelaar, ff terug nr SOROS knul, nog wat lesjes volgen in hoe daadkrachtig te manipuleren, je was al goed op weg… helaas pindakaas voor jou maar GOED voor ons en ik hoop dat snel dit vuur ook in de andere landen vlam vat!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s