Nieuw

Joden en de blanke slavenhandel

Joods bordeel in Hongarije

Het is een relatief nieuw hoofdstuk van een eeuwenoude Joods activiteit: slavenhandel. Israël behoort tot de absolute wereldtop als het gaat om de handel in blanke seksslaven. In de afgelopen decennia werden daar tienduizenden Europese vrouwen verhandeld en misbruikt, terwijl de internationale gemeenschap blijft wegkijken.

Door: N. Arcist

In Israël zijn er op elk moment bijna 10.000 blanke seksslaven actief, vooral afkomstig uit Oost-Europa.  

Internationaal opererende Joodse criminelen richten zich op arme Oost-Europese landen – zoals Oekraïne, Wit-Rusland en Moldavië – waar de vrouwen met smoesjes worden ingepalmd en misleid. De ronselaars beloven hen goed betaalde banen in Israël, maar zodra zij daar aankomen, nemen de ronselaars hun paspoorten af. Daarna worden de vrouwen opgesloten, in elkaar geslagen, verkracht en naar bordelen gebracht. Vervolgens werken zij 365 dagen per jaar tussen de vijftien en dertig klanten per dag af.

Artikelen over dit fenomeen zijn schaars, maar de beschikbare informatie dateert ver terug. De handel in blanke vrouwen begon in de vroege jaren negentig na de val van het communisme in Oost-Europa. Israëlische criminelen profiteerden van deze chaotische periode, evenals de wanhoop onder veel Slavische vrouwen. Bij het opzetten van de handel werkten Israëlische criminelen samen met Russisch-Joodse oligarchen. Ook Joodse maffiosi in Europa speelden een belangrijke rol, zoals Semyon Mogilevich, naar verluidt de grootste crimineel ter wereld.

De Israëli’s prijzen zichzelf over de aanpak van (illegale) prostitutie, maar dat is onterecht: het aantal blanke seksslaven in het land groeit.

Gezien de Joodse reputatie op het gebied van slavernij is dat niet verwonderlijk. In het Byzantijnse Rijk waren Joden lang de belangrijkste slavenhandelaren. Ook volgden zij de legers van Julius Caesar om tot slaaf gemaakte volkeren – zoals de Galliërs – te kopen, in het bijzonder de vrouwen. In latere eeuwen werkten de Joden samen met moslims op de Krim, in het Ottomaanse Rijk, Moors Spanje en Noord-Afrika in de handel in christelijke slaven.

Vanaf de Middeleeuwen tot de moderne tijd runden Joden de slavernij en prostitutie in Oost-Europa. Beroemde Russische auteurs als Nikolai Gogol en Fyodor Dostoyevski beschrijven hoe de boerenstand gebukt ging onder deze handel. De Joodse historicus Edward Bristow weergeeft hoe de Joodse handel in Slavische vrouwen in de negentiende en begin twintigste eeuw explosief groeit. Opmerkelijk: uit het onderzoek van Bristow blijkt dat de Poolse stad Oswiecim – tegenwoordig bekend als Auschwitz – het hoofdkwartier was voor de Joodse handel in Poolse vrouwen.

Joden in Oost-Europa legden tevens woekerrentes op aan de lokale bevolking, beheerden de handel in alcohol, runden de gokhuizen en promootten seksuele perversiteit. Later waren zij oververtegenwoordigd onder de communistische commissarissen, die vele miljoenen Oost-Europeanen onderdrukten en uitmoordden, zoals dat gebeurde tijdens de Holodomor (1932-1933). Dit alles tot afgrijzen van de streng christelijke Slavische bevolking. Dat werpt ineens een heel ander licht op de zogeheten pogroms, die altijd worden omschreven als ‘spontane’ antisemitische aanvallen op weerloze Joden. Het verklaart ook waarom veel Oost-Europeanen de nazi’s (aanvankelijk) als bevrijders verwelkomden.

Diezelfde Joden vertellen blanken voortdurend dat zij met hun slavernijverleden moeten afrekenen door middel van herstelbetalingen aan zwarte mensen. Dat gebeurt ook in Nederland, waar (((Sunny Bergman))), Anousha Nzume – ook wel bekend als (((Anna Steijn))) – en (((Lodewijk Asscher))) dat debat aanvoeren. Maar geen woord over de overweldigende Joodse rol in de Trans-Atlantische slavenhandel en vooral niet over de betrokkenheid van Nederlandse Joden.

N. Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Joden en de blanke slavenhandel

 1. Ja ongeloolijk he, maar waar. Slavernij is net zo oud als HOMO Sapiens, en logisch dat de Joden ook meededen. Maar dat het zo erg was is ongelooflijk. En die JOden moeten honderden miljarden verdiend hebben aan de hele negerslavernij, omdat zij de hele VOC financieerden met woekerwinsten en torenhoge rente op rente.

  INdia today heeft ook honderden miljoenen slaven uit lagere kasten en seksuele uitbuiting van meisjes in prostitutie is heel normaal in dit Hindoe land.

  china is feitelijk de grootste totalitaire slavenstaat op aarde nu.

  hhaha durft sylvana simons haar scheur te openen tegenover de Joden nu?? Ik moet haar nog een pittige brief toesturen ivm project FB SS en haar verzoeken om mee te werken aan de totale zelfdeportatie van alle minderwaardige en te klein geschapen surikoelie mannen uit Nederland.

  Ja ik weet iets leuks, ik zoek het mailadres van BIJ1 en mail deze tekst naar sylvana simons. Kijken hoe zij Fenixx org vind als leukste site met respect voor het Hogere, halfgoddelijke Blanke ras waar er absolute vrijheid is van miaauwen voor elke raszuivere Hollandse kat.

  Like

 2. Het joodse volk heeft zich zodanig ver van zijn Schepper weten te vervreemden dat het een gemakkelijke prooi is geworden voor de Tegenstander. Deze heeft daarom dankbaar gebruik weten te maken van de verworven zwakheden.

  Like

 3. Hier over hoor je Netayanu nooit over,Joden handelen overal in als het maar GELD opleverd en ze er maar beter van worden al moeten ze de hele wereld vernietigen inclusief hun eigen volk,zo zijn de Rotchilds ook begonnen.

  Like

 4. Mr. Tony Claasen Duque de Drouton en Norvège // december 12, 2018 om 00:37 //

  Dit is ce grootste waanzin die ik gelezen heb is gewoon om de Joofse bevolking van Israël in het discredit te brengen zoals al die linkse rakkers plegen te doen. Het zijn niet de Joodse mensen masr fe Moslims die de grootste slavenhandelaren zijn in Saudi Arabia en in China zijn de meesteslacenhandelaren en ook in Iran en Afganistan en Syria dus NIET de Joden!!!!!

  Like

 5. REACTIE op: Mr. Tony Claasen Duque de Drouton en Norvège // december 12, 2018 om 00:37 // ///

  1) Vrouwen als seksslavinnen is feitelijk wereldwijd iets dat normaal is ok, incl India, china, suriname, israel, nederland, enz Dus waar hebben wij het nu over???

  2) Onder de Sharia is gesteld dat een vrouw gelijk is aan een halve man dus minderwaardig. en ook in Islam is en vrouw minderwaard en slavin dus jij krijgt gelijk.

  3) Joodse vrouwen mogen geen hoeren zijn in Israel, en ze krijgen ook een bijstand als Joden, dus logisch dat pooiers dan blanke seksslavinnen importeren uit de armste blanke oostblok landen, gewoon omdat joodse mannen ook gewone seksbehoeften hebben en ervoor willen betalen.

  4) ik hoorde overal dat al de tientallen miljoenen hard porno sites op het hele internet van Joden zijn die zo miljarden dollars ermee verdienen en schatrijk worden ermee. Maar goed zaken goed doen betekent eerlijk geld verdienen en hard werken.

  Like

 6. tim pietersen // december 12, 2018 om 02:15 //

  de overgang van torah naar talmud was de eerste grote zondeval van de joden, vervolgens werd er door de sabbatean frankists nog een stap bovenop gedaan door een overstap naar zoharism: redemption by sin (heet nu chabad aka messianic judaism)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s