Nieuw

Hongarije is van mening dat het migratiepact “een verraad van de volkeren van Europa” is

Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto. Bron: Wikimedia. Auteur: Agencia de Noticias ANDES. (CCO Public Domain)

De EU en de VN hebben een gemeenschappelijk doel: illegale immigratie legaliseren. Dat zegt de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó, die de etnische samenstelling in Europa wil behouden. Hij waarschuwt dat 35 miljoen immigranten nu proberen Europa te bereiken.

Afgelopen maandag werd het VN-migratiepact goedgekeurd. Op dezelfde dag beweerde het hoofd van de Verenigde Naties, António Guterres, dat de westerse landen meer immigratie nodig hadden om de welvaart te laten overleven.

Volgens Hongarije hebben de VN en de EU een gemeenschappelijk doel gesteld: de stroom van illegale immigranten legaliseren, verklaart de Hongaarse regering en het staatsnieuwsagentschap MTI. Dat is het doel van de overeenkomst.

– Het is nu duidelijk dat Brussel en de Verenigde Naties hetzelfde willen, want wat er nu gebeurt in zowel de VN als in Brussel is een legalisatie van illegale immigratie, zegt minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó.

Het migratiepact zou een manier zijn om de immigratie te controleren en te organiseren. Echter, volgens Peter Szijjártó is de illegale immigratie naar Europa sinds 2015 georganiseerd en gecontroleerd.

– De strijd om de immigratie te stoppen of te organiseren is al drieënhalf jaar aan de gang. Het standpunt van de Hongaarse regering is vanaf het begin duidelijk en ongewijzigd geweest: immigratie brengt gevaren met zich mee. Maar het kan gestopt worden en het moet gestopt worden, gaat de minister verder.

Hij legt uit dat wat er gebeurd is tijdens de onderhandelingen over het migratiepact van de VN “niets minder dan een verraad van de bevolking van Europa” was, en het document vertegenwoordigt volgens hem totaal niet de Europese belangen.

De minister van Buitenlandse Zaken is ook bezorgd dat de immigratie de etnische samenstelling van Europa voor altijd zal veranderen.

– Hongarije wil dat het Europa van de toekomst een plaats blijft waar Kerstmis Kerstmis is, met originele vieringen en kerstbomen. Europa moet vasthouden aan zijn eigen tradities en erfenis, en vandaag moeten we ons verzetten tegen alle pogingen om het uiterlijk van de bevolking van de EU permanent te veranderen.

De Hongaarse regering is van mening dat Europa niet echt een vluchtelingenprobleem heeft, maar een immigratieprobleem. En de immigratie is zo gevaarlijk dat het “gestopt moet worden”, benadrukt zij op de website.

Volgens Peter Szijjártó zijn er ook echte vluchtelingen die hun huizen moeten verlaten vanwege oorlog en terroristische groeperingen. Deze mensen worden geholpen, zegt hij, maar dan wel ter plaatse of op de “dichtstbijzijnde veilige plaats” naast het land van herkomst. Daarom heeft Hongarije zijn hulpprogramma uitgebreid dat echte vluchtelingen helpt om in naburige gebieden te blijven.

– Volgens de meest voorzichtige schattingen zijn er 30-35 miljoen mensen die willen proberen Europa te bereiken, wijst hij erop.

Bron:

The will of Brussels and the UN are the same: the legalisation of illegal immigration

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Hongarije is van mening dat het migratiepact “een verraad van de volkeren van Europa” is

 1. voor zover ik het gevolgd heb, zijn die Hongaren de weinigen die gezond verstand gebruiken, maar meer nog, voor hun eigen volk opkomen. Nog effe en die joker Rutte draagt een keppeltje

  Liked by 1 persoon

 2. Een keppeltje? Vandaag of morgen loopt hij in zo’n Arabische pyama met een theedoek om zijn hoofd.

  Waar gaan we heen jongens? En zo moeilijk is het toch niet? Geef een paar miljoen aan een veilig land in de omgeving om de opvang van vluchtelingen te faciliteren en laat die daar verblijven tot dat ze terug kunnen naar hun eigen cultuur. En geen andere immigranten want daar zitten we niet op te wachten. Zoooo simpel!!

  Je moet toch wel een ontiegelijke pesthekel aan mensen hebben als je zo met hen omgaat.

  Like

 3. Daar heeft deze Hongaar gelijk in we zijn verraden door die smeer pijp Rutte en aanhang
  De toekomst van mij klein kinderen is verkeken .
  Dankzij deze klootzak.
  Met gore vrienden in Brussel.
  Tijd voor een opstand zoals in frankrijk

  Like

 4. Liesbeth Keesmaat // december 12, 2018 om 11:17 //

  Deze hongaar Peter Szijjartó heeft volkomen gelijk!! Wij MOETEN ons Cultuur en erfgoed bewaken en in ere houden zoals het nu is! Rutte heeft achter onze rug om Nederland verkwanselt aan deze Marracesh -pact met z’n politieke vriendjes!!! Ik heb nooit voor deze Egoistische Leugenaar gekozen, weg ermee!!!
  Ik ben normaal gesproken tegen geweld, maar misschien is het volgen zoals de fransen doen de enige oplossing om ons land en cultuur te beschermen tegen overmacht van buutenaf.

  Like

 5. koddebeier // december 12, 2018 om 13:27 //

  Het wordt de hoogste tijd voor een Neurenberg2 tribunaal,waar al deze verraders berecht zullen worden !!

  Like

 6. De revolte is inmiddels begonnen en die geest krijg je echt niet meer in de fles, ook niet met een inlegvelletje.

  Like

 7. Gaat dit nu straks ook vallen onder fake nieuws dat minister Ollongren wil gaan bestrijden?

  Like

 8. koddebeier // december 13, 2018 om 17:06 //

  ik zie het niet gebeuren.

  Like

 9. @koddebeier Ja zeker, dit is fake nieuws en Ollongren gaat nu waarschijnlijk een aparte gedachtenpolitie opzetten om dit soort uitwassen te bestrijden. Het is een beetje het gedachtengoed van Joop van Riessen. We mollen de brengers van fake-nieuw en de volgers zetten we het land uit omdat ze niet passen in de samenleving die we met zijn allen aan het bouwen zijn.

  Bestaan die proces-gebouwen in Neurenberg eigenlijk nog? Want ik vermoed dat we die over een paar jaar weer nodig zullen hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s