Nieuw

Genomineerd als EU-baas Timmermans: Europa verenigen met Afrika “Kwestie van lotsbestemming”

Frans Timmermans, de kandidaat van centrumlinks voor de volgende voorzitter van de Europese Commissie, kondigde aan dat hij de conservatieve regeringen in Europa zou verpletteren en beweerde dat het continent zich met Afrika verenigt “een kwestie van lotsbestemming” is.

Timmermans, die momenteel de eerste vicevoorzitter van de Commissie is, werd door afgevaardigden van de EU-Parlementsgroepering op zaterdag in Lissabon benoemd om de Partij van de Europese Sociaal-democraten (PES) te leiden bij de verkiezingen van mei aanstaande.

De voormalige Nederlandse minister van Defensie, die eerder heeft beweerd dat Europa “geen plaats van vrede en vrijheid” zou kunnen blijven, tenzij massale immigratiegerelateerde “diversiteit” wordt opgelegd aan het hele continent, met inbegrip van “zelfs de meest afgelegen hoeken”, heeft met name veel van zijn tijd doorgebracht als president Jean-Claude Juncker’s afgevaardigde om de oostelijke EU-landen opdracht te geven hun grenzen open te stellen voor migranten uit de derde wereld.

Volgepropt met verwijzingen naar “1940“, “Nazi-Duitsland” en “nooit meer“, gebruikte hij zijn toespraak op het PES-congres om duidelijk te maken dat de Europese Commissie onder zijn leiding een nultolerantie zou hebben voor landen die elk deel van de globalistische, “progressieve” agenda, inclusief migratie uit de derde wereld willen afwijzen.

Democratie draait om “respect voor minderheden” en het toestaan van onbelemmerde en onbeperkte toegang voor buitenlandse NGO’s met agenda’s die vijandig staan tegenover de wil van hun bevolking, aldus Timmermans, alvorens de gelofte te doen om de populaire regeringen van Polen en Hongarije te verdrijven.

Hij zei: “Ik wil tegen onze Poolse vrienden zeggen: Ik zal u vandaag een plechtige belofte doen: Ik zal het Poolse volk nooit in de steek laten in zijn strijd voor democratie, vrijheid en de rechtsstaat”.

“En weet u waarom ik er vertrouwen in heb dat we gaan winnen”, vroeg hij, om vervolgens te verkondigen dat het niet te danken zou zijn aan de steun van de globalistische regeringen in Spanje, Frankrijk en Duitsland, maar in plaats daarvan “vanwege het Poolse volk“.

“Omdat het Poolse volk Europeanen wil zijn”, verklaarde Timmermans en voegde eraan toe: “Jonge Polen die op straat gaan met die mooie blauwe vlag met gele sterren doen dat omdat die vlag staat voor waarden waar ze in geloven. Omdat die vlag is wie ze zijn”.

“Ook in Hongarije zullen we zegevieren”, zei hij, en beweerde dat terwijl “dit moeilijke tijden” in het land zijn onder Viktor Orbán – wiens regering in april een verkiezingsoverwinning won – “een overweldigende meerderheid van de Hongaren duidelijk zegt ‘wij behoren tot Europa, wij behoren tot die gemeenschap van waarden'”.

Als reactie op de aanval van Timmerman op de Poolse regering benoemde de voorzitter van het Permanent Comité van Ministers van het land, Jacek Sasin, de Eurocraat en zijn toespraak als representatief voor de “crises” die de EU teistert.

“In plaats van zich te concentreren op de belangrijkste problemen in hedendaags Europa  – zoals sociale gelaagdheid, zwakke economische groei, illegale immigratie – kijken de Europese bureaucraten liever weg van deze problemen, omdat ze geen idee hebben hoe ze deze moeten oplossen, en in plaats daarvan verzinnen ze zogenaamde problemen zoals de ‘rechtsorde’ in Polen”, zei Sasin maandag in de lokale media.

Europa’s relatie met Afrika was een andere belangrijke prioriteit die Timmermans in zijn toespraak schetste, waarbij hij de afgevaardigden vertelde dat ze “zonder illusie …. het is een kwestie van lotsbestemming” dat de EU-belastingbetalers het geweld en de door armoede geteisterde problemen van het Afrikaanse continent uitbannen, of anders de “honderden miljoenen mensen” uit Nigeria alleen al moeten verwelkomen, waarvan hij eerder heeft opgemerkt dat ze naar het EU-blok zullen trekken als gevolg van de “demografische explosie”.

“Dus, wiens lot zal door wie worden aangepakt: Het lot van Europa door Afrikanen, het lot van Afrika door Europeanen. Wij zitten hier samen in. Onze lotsbestemmingen zijn met elkaar verbonden”, zei hij, waarbij hij beloofde ervoor te zorgen dat de ontwikkeling van het derde werelddeel “hoog op de agenda staat”, omdat de bevolking – die tegen 2050 meer dan het dubbele zal bedragen tot 2,2 miljard – “een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid is” voor het hele EU-blok.

Timmermans verklaarde dat de socialisten zeggen dat er slechts één ras is, het menselijke ras, en dat Timmermans de strijd aanging tegen de “nationalisten”, waarvan hij verklaarde “vijanden nodig te hebben” en “andere landen te haten”.

“Omdat het de haat is die hen drijft. En ze zullen altijd op zoek gaan naar vijanden aan de buitenkant van de grenzen, maar ook binnenin. Het is niet toevallig dat het antisemitisme in Europa weer sterk toeneemt”, zei hij.

Ter gelegenheid van de publicatie op maandag van een EU-enquête onder Joodse gemeenschappen in heel Europa, waaruit bleek dat bijna een derde van de Joodse gemeenschappen in Europa zich niet langer veilig voelde op het continent, sloeg Timmermans in op Orbán en eiste dat de Hongaarse leider zijn kritiek op de globalistische miljardair George Soros zou staken.

Maar terwijl Joden in West-Europa meldden dat het antisemitisme sterk toenam, waarbij negen van de tien Joden in Frankrijk meldden dat ze te maken hadden gehad met uitingen van vijandigheid op straat, was het percentage Joden in Hongarije dat zei dat antisemitisme een probleem was, in het land gedaald sinds de vorige enquête zes jaar eerder.

Bron:

Bureaucrat Nominated to be Next EU Chief: Uniting Europe With Africa ‘Matter of Destiny’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Genomineerd als EU-baas Timmermans: Europa verenigen met Afrika “Kwestie van lotsbestemming”

 1. templars2017 // december 11, 2018 om 23:11 //

  iets om naar timmermans te sturen……

  Like

 2. Henk der Niederlánder // december 11, 2018 om 23:17 //

  Genomineerd als EU-baas Timmermans: Europa verenigen met Afrika “Kwestie van lotsbestemming”

  Even ter verduidelijking. Een lotsbestemming die door de Brusselse maffia ons word opgedrongen maar bijna niemand van de Europesche burgers wil.

  Like

 3. Wie is het manwijf met dat vreemde sieraad aan de rechterkant op dat plaatje?

  Like

 4. Wanred, dat is zuigemerinnie

  Like

 5. Deze personen of arresteren, en voor een tribunaal, want een burger oorlog is aanstaande zouden ze vluchten en gaan ze doen, maar als ze dan achterhaald worden vrees ik het ergste.
  En is uit eindelijk niet zo verwonderlijk, als je ziet en vele andere politieke kopstukken deze aangericht hebben. Waar ze ook zijn ook hun privilege onderkomens het zal niet helpen.

  Like

 6. I.p.v. voor hun eigen burgers te zorgen slopen deze nepsocialisten hun eigen land compleet. Moet niet gekker meer worden.

  Like

 7. Dat zwijn doet zijn naam wel eer aan. Neertimmeren en als voer aan Afrika geven.

  Like

 8. Het antisemitisme neemt toe in heel Europa, hoe zou dat nou komen??? Gek hoor, ik heb vergelijkbare artikelen gelezen en op tv een reportages gezien, NPO en op Duitsland, en wat valt op………..niemand spreekt over de islam, de woorden islam en moslims worden steevast vermeden : denk erom : geen kritiek op de islam!!! PC en horende doof en ziende blind. Hoe lang zal dat duren? Waarschijnlijk te lang en dan heb je ineens een heel groot probleem.

  Like

 9. Staatsgevaarlijk psychopaat, volgevreten narcist

  Like

 10. John Peters // december 12, 2018 om 18:05 //

  Deze moddervette saloncommunist woont in Heerlen, in een landhuis met een groot hek.
  Het zou toch zonde zijn als we eens met een paar honderd man aan dat hek stonden in een geel vestje.

  Like

 11. Lotsbestemming? Gaat ie romeinse trekjes krijgen? het is hem in de bol geslagen…
  Mijn lotsbestemming bepaal ik liever zelf geen Timmerfrans voor nodig.

  Like

 12. Marcelina // februari 5, 2019 om 11:44 //

  Deze gek slaat nu helemaal door. Met wie zou ik hem kunnen vergelijken?

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Genomineerd als EU-baas Timmermans: Europa verenigen met Afrika “Kwestie van lotsbestemming” | toodlessss
 2. Het Pact van Marrakesh en de gevolgen voor Europa | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s