Nieuw

FvD = de VVD in vermomming

clique voor groter

Onnozele Annabel mag dan de frontvrouwe zijn in Amsterdam, de man die het politieke klappen van de zweep kent is de nummer twee, Anton van Schijndel, een levenslange VVD-er.

De überkapitalist achter het FvD Hendrik Otten, is een regelrechte asociaal. En lijsttrekker voor de Eerste Kamer.

Het NRC schrijft dat hij de grote man achter de Lavendel-revolutionair is, en nou gaan wij gewoonlijk over onze nek als wij het NRC überhaupt maar onder onze neus krijgen, maar. Ze geven wel een interessante karakterschets:

„Henk mopperde veel over het landsbestuur”, zegt een collega-bankier. „Te veel regels voor bedrijven en te hoge belastingen.”

Ottens wereldbeeld was volgens Schuit overzichtelijk: „Wie minder geld verdiende dan hij was lui en moest naar een tuchtschool.”

Toen hij in 1997 in de Amsterdamse grachtengordel ging wonen kwam hij op een lange wachtlijst voor een parkeervergunning. „Henk vond het maar raar dat die niet werden verstrekt op basis van het hoogste bod. Hij had er wel een paar duizend gulden voor over.”

En zo’n man gaat dus geheel belangeloos een partij ‘voor het volk plebs’ helpen oprichten. Misschien dat je het mijn demente oma wijs kan maken, maar ik koop het verhaaltje niet. Otten was onder andere oud-bankier bij Lehman Brothers. Inderdaad, dat was die joodse bank die de kredietcrisis in 2008 in gang zette.

Kapitalisme en het beschermen van de natiestaat gaat niet samen.

Dan gaat het FvD nu ook voor een zetel in de verderfelijke EuroDoema. En wie kiezen ze daarvoor als lijsttrekker.

Blijkbaar heb je in de politiek tijd over om een boek te schrijven, en kun je dat aan laten prijzen door een VVD-er die zijn hele leven vóór de EU gewerkt heeft, en die nog nooit helemaal niks klaargespeeld heeft in het EP, maar nu wel kandidaat is voor het FvD.

Annabel vergeten we, ze is een geliefd object voor onze spot maar net zo irrelevant, die is ingehuurd omdat ze goedkoop is (wat denk je dat marginale blogjes betalen), de rest zijn VVD-ers.

En de schreeuwende narcist Baudet zelf komt rechtstreeks van instituut Clingendael welk is opgericht door Bea herself middels een apart KB!!!

Whoehaha:

De beste manier om de oppositie te controleren, is door zelf de oppositie te spelen/zijn/starten/organiseren.

Als er ooit een duidelijk voorbeeld was.

Het is algemeen bekend dat de PVV een Mossad-missie is. Gelukkig is Baudet, zijn kelder zit op Herengracht 74, van zulke vreemde smetten vrij.

Mooi he, democratie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (551 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

19 Comments on FvD = de VVD in vermomming

 1. antiislamnu // december 11, 2018 om 09:24 //

  Like

 2. Sterk dat ze op dat adres ook een Internationale FvD hebben

  Like

 3. Ik overweeg mijm abonnement op fenixx te beeindigen. Ik trek het niet langer om de onzin te lezen die de niet een verholen antisemiet en aluhoedje Piraha schrijft. Ook nu weer. Realiseert Piranha zich dat FvD een nieuwe partij is en dat het dus altijd zo is dat FvD ers voorheen tot een andere partij behoorden of op een andere partij stemden. Simpelweg omdat FvD er nog niet was. Ook ik heb in een grijs verleden vvd gestemd. Daarna Pim en PVV.
  Ik zal in ieder geval geen fenixx items meer delen via social media zolang die Piranha zijn onzin en haat blijft spuien via fenixx.
  Fijne dag verder.

  Liked by 3 people

 4. Gladiator // december 11, 2018 om 11:12 //

  @Alfred,

  Helaas mag de waarheid niet overal gezegd worden, maar wel gelukkig NOG hier!!!

  En daar Piranjaha letterlijk een citaat van mij heeft overgenomen in zijn stukje kan ik het natuurlijk ook alleen maar met hem eens zijn.

  Beste,

  Wilders is een te doorzichtige zionistische pion en dat begon op te vallen vandaar de lancering van Baudet.

  Gewoon een niet stuurmechanisme om het pleps verder hoop op de messias te geven die nooit zal komen en ons gewoon de volgende (nieuwe) worst gaat voorhouden!!!

  Zolang het politieke SYSTEEM in Nederigland zo blijft als nu zal er niets veranderen en zelfs niet KUNNEN veranderen.
  En voor de goede orde, u heeft VVD, LPF en PVV gestemd…..en nu bent u dus een tevreden mens inzake de resultaten van uw “stemgedrag” of……toch niet!!??

  Gladiator
  ps het enige wat echt doel heeft is simpelweg nooit meer stemmen en dit doorvertellen!!!

  Liked by 2 people

 5. Nooit meer stemmen, ja dat zet zoden aan de dijk hahahaha
  FvD is de enige partij die het systeem wilde veranderen en dat zelfs in het partijprogramma heeft staan.
  Dat er ex VVD ers zijn die nu FvD lid zijn of stemmen is niet vreemd. De VVD is de VVD van oudsher niet meer. Je ziet de worsteling bij Bolkestein. Ruzie binnen hun gelederen vanwege de linkse koers die de VVD vaart.
  Om dan te beweren dat FvD controlled opposition is getuigt van een zeer groot aluhoedje gehalte.
  Voor mij heeft fenixx de geloofwaardigheid volledig verloren. Het gaat jullie goed. Ik ga geen steun meer geven door delen etc. aan een stel aluhoedjes/antisemieten.

  Liked by 1 persoon

 6. Alfred, wat is je commentaar op het feit dat de FvD op hetzelfde adres zit als die joodse stichtingen?

  Like

 7. “De beste manier om de oppositie te controleren, is door zelf de oppositie te spelen/zijn/starten/organiseren”

  Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de weerstand van de oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toepassen te doen keren.

  Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositiepartij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

  Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

  Liked by 1 persoon

 8. Dat die FVD yuppen verkapte VVD zijn dat is duidelijk het stemgedrag van de FVD spreekt boekdelen .
  Meer islamisering over de rug van de burger belasttingconstructie shell instand houden meer gaswinning groningen geen verlaging btw huren etc de lijst is eindeloos .
  https://joop.bnnvara.nl/nieuws/bizar-partij-baudet-op-slinkse-wijze-gefinancierd-door-club-van-erdogan
  https://www.sikkom.nl/baudet-lult-alsof-hij-de-redder-van-groningen-is-maar-duwt-stad-en-ommeland-naar-de-afgrond/
  En als je ze ermee confronteert zwijgen ze in alle talen
  Het stemgedrag FVD :

  De FVD photoshopt zelfs haar eigen stemgedrag van negatief naar positief op hun website omdat men het niet aan haar achterban kan verkopen hoezo volksverlakkerij en de FVD stemmers zijn nog zo dom ook ze hebben het niet eens i de gaten.
  En als je ze confronteert wordt er heel heel hard weggekeken met de vingertjes in de oren als een klein kind.
  De waarheid is waarscheinlijk itwat teveel voor de FVD stemmers .

  Like

 9. @Albert

  Ja, want die Bolkestein is een held zeker? Die kerel was nota bene jarenlang EU-commissaris, heeft enorm bijgedragen aan dat project, ten koste wat het kost (zie Bolkestein directive). En nu die oud wordt, spijt krijgt, en de dood nadert, moeten we hem opeens op handen dragen, omdat ie een beetje kritiek uit op migratie? Ga toch weg man. Bolkestein is een smerige verrader, dat zelfde geldt voor EU-vazal Eppink. Bovendien belichaamt die zielloze kapitalist Otten alles wat mis is met de NL elite.

  En dan over je andere held Wilders, dat is inderdaad een instrument van de Mossad. Duik maar eens in de affaire rond Gideon Markuszower, waar zelfs de AIVD onderzoek naar deed ivm LOYALITEIT AAN EEN VREEMDE MOGENDHEID (goh welke zal dat toch zijn).

  Liked by 1 persoon

 10. Piranjaha // december 11, 2018 om 14:33 //

  AIVD waarschuwde PVV voor Markuszower
  https://joop.bnnvara.nl/nieuws/aivd-waarschuwde-pvv-voor-markuszower

  ‘AIVD onderzocht Wilders’ banden met Israël’
  https://nos.nl/artikel/2146037-aivd-onderzocht-wilders-banden-met-israel.html

  Gidi Markuszower, de nummer 5 van de kandidatenlijst van de PVV, overtrad twee jaar geleden de wapenwet. Tijdens een viering van 60 jaar Israël in het Amsterdamse congrescentrum RAI, op 7 mei 2008, werd Markuszower aangehouden omdat hij een vuurwapen bij zich droeg op een publiek evenement.
  https://www.vn.nl/aankomend-pvv-kamerlid-markuszower-in-2008-opgepakt-wegens-wapenbezit/

  Like

 11. Wilders heeft niks meer in te brengen ,dus nu is Baudet het grote gevaar ? Heeft Alexander Pechthold zelf dit verraderlijke “verdeel en heers verhaaltje”gedicteerd ,of zelf geschreven ,verdachtmakingen ,en aannames ,wat een dom verbloemd links ,anti rechts verhaaltje is dit !!

  Like

 12. @Zwartschakel

  Ben je nou werkelijk zo simpel dat je bij voorbaat uitgaat van de goede intenties van mensen? Uitgerekend bij politici?

  Liked by 1 persoon

 13. Het gaat wel hardt achteruit hier op Fenixx met de schrijvers .
  Wil je niet kompleet als fake nieuws worden weggezet stel ik toch voor dat de collumisten hier wat beter hun huiswerk doen .
  En niet vanuit een antisemitisch oogpunt hun eigen waarheden fabriceren en ventileren .
  Er staan nog zo’n 30 bedrijven op dat adres ingeschreven waaronder vastgoed https://www.kvk.nl/zoeken/?source=all&q=Herengracht%2074%20amsterdam&start=0&site=kvk2014
  Dus zo lang je niet komt met concrete gegevens dat deze stichtingen op Thiery Baudet zn naam staan of verbonden zijn aan de FVD is het niks anders dan loos geschreeuw en erg middelmatig onderzoek.

  Liked by 1 persoon

 14. Henk der Niederlánder // december 11, 2018 om 22:16 //

  Persoonlijk vind Ik dat selectief vissen in de nieuwsvijver ook nogal te ver gaan.
  Voor mij is het gevolg dat Ik op bepaalde artikelen pertinent niet reageer ondanks dat Ik dat vrij goed zou kunnen maar Ik heb geen zin om tegen mensen in te gaan die toch nergens van overtuigd willen worden omdat ze van zichzelf vinden dat het gelijk aan hun kant staat.
  Ik doe gewoon mijn ding en Ik raad de andere reageerders dat ook te doen.
  Maakt het leven wat makkelijker.

  Like

 15. En toch maar stemmen op de FvD, s.v.p. Als je niet gelooft in de democratie, maakt het geen donder uit (want werk toch niet maar heb je die dag tenminste wel even de buitenlucht gezien) en als je er wel in gelooft maar niet in de FvD, dan is er waarschijnlijk toch geen andere partij waarin je je kan vinden qua immigratiekritiek (want die zijn er niet). De SP zit helaas nog steeds rondjes te draaien en de rest van de partijen zijn al uitgehold en kunnen bij het oud vuil.

  Oftewel, wat heb je te verliezen door op het FvD te stemmen …

  Like

 16. @hslot4 // december 11, 2018 om 17:18 /

  Kan dat zomaar, 30 bedrijven inschrijven op één adres? Ik heb geen idee, ik sta verbaasd nu ik dat zo lees.

  Like

 17. Henk der Niederlánder // december 11, 2018 om 23:00 //

  Wanred.
  De vraag zou moeten zijn wat heb je te winnen door op het FVD te stemmen.

  Like

 18. tim pietersen // december 12, 2018 om 02:04 //

  1 antisemitisme is onzin
  2 de schrijver heeft wel punten
  3 er zijn ook bezwaren, pvv zit cordon sanitair omheen dus kan weinig doen, fvd zal vast wel onder controle staan (zie je ook laatste tijd kosher uitspraken) van (((machtige invloeden))), echter deze partij is wel regeringsfahig waardoor het wat dingen kan veranderen (zie nva belgie die opstapte en straks dik gaat winnen)

  Like

 19. @Fubar. Ja, dat kan.
  Zelf heb ik een tijd lang gewerkt voor een bedrijf dat een nieuw pand bouwde en daar specifiek een deel van reserveerde om te verhuren aan andere bedrijven.
  Ik heb een dergelijke constructie wel eerder gezien.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s