Nieuw

Blanke paniek-automobilist van Charlottesville, James Fields, krijgt levenslang omdat hij blank is

James Fields krijgt levenslang, schrijft de New York Times.

Wij hadden hier een video staan van de omstandigheden, maar die is ge-delete door You-Tube. Wij hadden hier een twitter-video staan van de omstandigheden maar die is ge-delete door twitter.

Blijkbaar mag u niet alles zien. James Fields reageerde in paniek.

Hier ziet u een stukje video van wat er gebeurde, het is niet compleet.

In de Verenigde Staten wordt dezelfde tactiek toegepast als in Nederland. Als rechts wil demonstreren dan nodigt een burgemeester Antifa uit om of de demonstratie van rechts te kunnen verbieden wegens risico op geweld, of om geweld uit te lokken en dan de schuld aan rechts te kunnen geven. Zo zette Van der Laan, die nu drie maal daags door de Duivel persoonlijk genomen wordt, met opzet Antifa naast Pegida. En in andere steden werd het, door anti-democratische burgemeesters die het demonstratierecht weigeren te garanderen, als voorwendsel gebruikt om rechts niet te laten demonstreren.

Zo ook in Charlottesville. De hele dag viel Antifa al auto’s aan. Hier een voorbeeld.

In de Verenigde Staten geldt jury-rechtspraak. Nou kan dat een goede zaak zijn, maar als de linkse media en masse een jaar lang al iemand veroordeeld hebben, dan wordt het moeilijk om onpartijdige juryleden te vinden.

De waarheid is dat Fields al veroordeeld was voordat dit showproces ooit begon. Het bewijsmateriaal of de last van voorbij redelijke twijfel waren nooit van belang voor de liberale juryleden van Charlottesville.

Hier een twitter-reconstructie van wat er gebeurde:

James Fields had de pech dat hij blank was en al veroordeeld was door de media.

Als James Fields een Iraniër geweest zou zijn die een Nederlander doodgereden zou hebben in de Van Wou straat in Amsterdam dan zou hij door justitie in de gelegenheid gesteld zijn om Nederland te verlaten voordat zijn 240 uur taakstraf ook maar in zou gaan.

Of als James Fields een dronken Pool geweest zou zijn die maar liefst drie Nederlanders doodgereden zou hebben dan zou hij er met 120 uur taakstraf afgekomen zijn.

Als James Fields een neger in de Verenigde Staten geweest zou zijn dan zou hij een rij-ontzegging gekregen hebben, omdat negers het wiel nog niet uitgevonden hadden toen we ze auto’s cadeau deden:

En als je helemaal geen straf wilt krijgen moet je een stukje van je lul amputeren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (551 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Blanke paniek-automobilist van Charlottesville, James Fields, krijgt levenslang omdat hij blank is

 1. John Peters // december 11, 2018 om 08:44 //

  Dit was geen paniekreactie. Het was noodweer. Het was hij of zij, en zo simpel is het.

  Wat een schande. Ik hoop oprecht dat die jongen in hoger beroep alsnog vrij gesproken gaat worden door het hooggerechtshof. En dat hij de opgelopen schade mag verhalen bij de verantwoordelijke namaak-hooligans met de knuppels en bivakmutsen.

  Liked by 1 persoon

 2. de wereld is gek geworden

  Like

 3. Piranjaha // december 17, 2018 om 14:34 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s