Nieuw

VN-migratiepact: Europa schaft zichzelf af

© Aryan Graphics Designs AGD

In kleine plakjes moet de soevereiniteit van de afzonderlijke staten worden ingeperkt ten gunste van de globalisering.

De zwijgspiraal over het VN-migratiepact is doorbroken. Nu heeft iedereen het over het VN-migratiepact, niet alleen in Oostenrijk, maar in heel Europa, en dus ook in de Bondsrepubliek Duitsland. De onzalige alliantie van de “Grote” coalitie en de linkse oppositie in de Duitse Bondsdag probeerden tot eind oktober krampachtig te voorkomen dat dit belangrijke document in Merkel-land openbaar werd besproken. Ze gingen zelfs zo ver dat de commissie verzoekschriften van de Duitse Bondsdag weigerde om de kwestie van het VN-migratiepact op de agenda te zetten, omdat het de “interculturele dialoog” verstoorde. Door de verrassende verklaring van de Oostenrijkse federale regering om het VN-migratiepact niet te ondertekenen, kon deze zaak niet langer onder het tapijt worden geveegd. De zwijgspiraal werd doorbroken.

Hansjörg Müller: Het VN-migratiepact is racisme tegen autochtonen!

Hansjörg Müller, een AfD-afgevaardigde van de Bundestag uit Beieren, heeft het globalistische pamflet als volgt gegeseld:

“Het Globale Migratiepact is niet meer dan een racisme voor immigranten ten koste van de autochtonen. De drek van dit racisme tegen de lokale bevolking is verborgen achter de façade van een vermeend humanisme en de verdediging van de mensenrechten. Maar het is onmenselijk racisme dat achter deze krankzinnige plannen schuilgaat. De ondertekenende staten geven hun soevereiniteit op om te beslissen wie ze toelaten. Strafrechtelijke, illegale binnenkomst bestaat niet langer als een strafbaar feit. Iedereen kan komen en zich aansluiten bij het sociale systeem waar hij of zij het meeste krijgt …”.

Tegenstrijdig handelen en internationaal gewoonterecht

Hoewel herhaaldelijk wordt benadrukt dat de ondertekening van dit document geen verplichtingen met zich meebrengt – een dergelijke passage is ook in het genoemde pact opgenomen – mag niet worden vergeten dat men zich door de goedkeuring van deze bundel tot op zekere hoogte een zelfverplichting aangaat. Het zou immers absurd zijn om iets te tekenen waar men later niet aan wil voldoen. In het burgerlijk recht bestaat de uit het Romeinse recht stammende uitdrukking van “tegenstrijdig handelen” (venire contra factum proprium). Ook moet worden opgemerkt dat de vrijwillige naleving van bepaalde regels over een langere periode ertoe kan leiden dat zij het internationaal gewoonterecht worden. Als je dit pagina’s lange VN-spinsel leest, wordt al snel duidelijk – ondanks de soms ingewikkelde taal en mistige termen – dat het erom gaat de verschillen tussen autochtonen en migranten weg te werken.

De wereld moet een globaal dorp worden

Het doel is om illegale migratie terug te dringen ten gunste van legale migratie, d.w.z. om de eerste in de tweede om te zetten. De wereld moet een globaal dorp worden dat iedereen naar believen kan betreden en dat openstaat voor alle mensen. Het is duidelijk dat de massale immigratie van mensen uit de derde wereld naar hoogontwikkelde landen niet alleen leidt tot ernstige scheeftrekkingen, maar vooral ook financiële lasten gaat opleggen. Het is geen wonder dat een normaal denkend persoon zich over deze waanzin opwindt, want de autochtone bevolking is de benadeelde doelgroep van dit beleid: een muilkorf voor migratiecritici, eenzijdige propaganda voor eeuwige immigratie, extra uitgaven voor de zorgen van migranten om hen in alle levenssituaties tot het niveau van de autochtone bevolking te brengen, langdurige transformatie van de Europese staten in multiculturele entiteiten waarin geen sprake meer kan zijn van een leitkultur [een nationale bepalende cultuur op basis van gedeelde waarden] en ook geen staatsdragende meerderheidsbevolking.

Een oude salamitactiek

Aan de andere kant ziet links – inclusief de Oostenrijkse bondspresident – het VN-migratiepact als onontbeerlijk, omdat wereldwijde migratiebewegingen alleen over de nationale grenzen heen kunnen worden opgelost. Het is de eeuwenoude salamitactiek van deze filantropische utopisten en chronische weldoeners om de soevereiniteit van hun eigen staten geleidelijk aan op te geven en stapsgewijs over te hevelen naar supranationale entiteiten. En aangezien etnisch homogene staten een gruwel zijn voor deze mensen en naar verluidt verantwoordelijk zijn voor de oorlogen in de wereld, moeten ze door middel van massale immigratie worden omgevormd tot multiculturele entiteiten. Maar het feit dat de landen van Afrika en het Midden-Oosten als gevolg daarvan te lijden hebben onder een aderlating van gekwalificeerd personeel – immers niet alleen de armste en meest ongeschoolde burgers emigreren naar Europa – is voor de linkerzijde van Europa niet interessant. Het zijn dan ook de autochtone mensen in de gastlanden en de achterblijvers in de vertreklanden die tot de verliezers van deze migratiebewegingen behoren.

De enige winnaars van het VN-migratiepact: de grootkapitalisten

De winnaars zijn – om in het linkse jargon te blijven – de “grootkapitalisten”, die dankzij het overaanbod van “menselijk kapitaal” de lonen kunnen verlagen en de huren kunnen verhogen, evenals de linkse sociaal werkers en integratiehelpers, d.w.z. de hele asielindustrie, die zich verrijkt aan de de gigantische overheidsinvesteringen ten behoeve van de – vaak ondeugdelijke – poging om cultuurvreemden te integreren. Een blik in de grootsteden van Noord- en West-Europa, maar ook in de VS, laat zien hoe de toekomst eruit zal zien voor de westerse landen – zeker niet de moeite waard om naar te streven en in te leven!

Bron:

UN-Migrationspakt: Europa schafft sich selbst ab

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on VN-migratiepact: Europa schaft zichzelf af

 1. Met dank aan de vele linksstemmers in dit land die dit mogelijk hebben gemaakt. Stelletje randdebielen. Mocht dit alles straks uit de hand gaan lopen hoop ik dat iemand lijsten bij gehouden heeft van de linksstemmers. Uiteraard wil ik hiermee niets suggereren.

  Like

 2. Jack vanderVeen // december 10, 2018 om 10:08 //

  Gelukkig hebben wij als Koninkrijk der Nederlanden een inlegvel erbij.
  Of die gekke Marko Pinokkio Rutte dat ook daadwerkelijk notarieel deponeert alvorens te ondertekenen, betwijfel ik ten zeerste.

  Like

 3. De eu gaat uit elkaar vallen door dit pact
  Ze zijn zo intelligent dat te stom zijn wat hier van gaat komen .
  De eu en ons land wordt bestuurd door incontinente imbecielen.
  De burger oorlog zal opgestart worden .

  Like

 4. Jack vanderVeen // december 10, 2018 om 10:08 // Het Marrakesh-pact is een tsunami, die alle verworven rechten en vrijheden, zelfs de landsgrenzen in één keer wegvaagt!
  Wat suggereer je met jouw reactie? Het inlegvel van Rutte is een fopspeentje voor slapend Nederland om hen toe te dekken en lekker verder te laten slapen, meer niet.

  Like

 5. Adv. Marktplaats:
  Aangeboden t.e.a.b.:
  Een mooi vlak land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel.
  Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal spreken. De laatste decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere illegale asieleisers.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg en de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar naar het land. waaruit u uit onveiligheid bent gevlucht, op vakantie te gaan en achtergebleven familieleden te bezoeken.
  Werken en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is.
  Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
  De nog toegestane feestdagen zijn de ramadan en het suikerfeest. Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Kerstmis, en gebruiken, zoals Sinterklaas, worden afgeschaft. Het begin is daar al in gemaakt.
  Pasen heette al voorjaarsfeest (feit!). Kerstmarkten heten al winterfeestmarkten.
  De huidige, nog geldende, wetgeving zal binnenkort worden vervangen. De enige bron van wetgeving wordt de ‘sharia’ en de hadith.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  De enige partijen waar nog op gestemd kan worden zijn Denk en D66.
  De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D66 al helemaal niet te vertrouwen is…….
  Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde koning kuzu. De koning regeert via een ministerraad waarvan de belangrijkste posten worden bekleed door vooraanstaande leden van de koninklijke familie. Mensen die kritiek durven te uiten worden gedetineerd en gedeporteerd naar de leeggelopen landen waar nu plaats is, zoals vele (Noord)afrikaanse landen.
  Kuzu geeft nu al aan dat de autochtone bewoners van Nederland moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit!)
  -Tussen 1 januari 2015 en 1 januari 2018 nam het aantal inwoners met een Nederlandse achtergrond met 26.000 af en kwamen er ruim 306.000 inwoners met een migratieachtergrond bij. (feit!)

  “God-allah-machtig……. “, zei onze Lieve Heer, ”Dat had ik niet gedacht of verwacht toen ik indertijd Adam & Eva op deze toen nog mooie wereld zette”.

  Like

 6. trebor2110 // december 10, 2018 om 12:30 //

  Like

 7. Wat zullen domme mensen toch nog geconfronteerd worden met hun domheid, vooral zij die op de VVD gestemd hebben.
  Dan moeten ze dat maar op een zeer harde manier ondervinden, so be it!

  Like

 8. trebor2110 // december 10, 2018 om 14:09 //

  Wat zullen domme mensen toch nog geconfronteerd worden met hun domheid

  Als ze zo dom zijn dan zullen ze dat ook niet door hebben .

  Like

 9. Gladiator // december 10, 2018 om 14:35 //

  Aan allen hierboven!!!!!!

  Geloven jullie nu echt zelf dat het stemmen op wie dan ook iets uitmaakt.

  Dan wil ik het niet eens hebben over het manipuleren en het sturen in de juiste/verkeerde richting van het “volk” dat nog steeds denkt dat stemmen gaan ook maar iets uitmaakt.

  Begin aub eens met gewoon na te denken!! Als Wilders 80 zetels zou krijgen, dan nóg zou die niet gaan regeren ondanks dat hij het dan wel zou MOETEN. Er zou dan wel iets “gebeuren” toch!!! Hij is een 100% zionist en opgeleid door de MOSSAD zelf en wel in IsraHel!!!

  Baudet is van hetzelfde laken een pak, ietsje anders maar ook niet oké!! Is toch verdomme zo duidelijk, toch!!??

  Wij worden kei- en keihard in de zeik genomen door Trutte en zijn 40 rovers en niemand WIL er iets aan doen.

  Wel allemaal klagen over de zogenaamde “linksstemmers of TRUTstemmers.

  Diep in jullie achterkamertjes moet nu toch wel duidelijk zijn dat dit pure bullshit is, of niet soms!!
  Echter, dit is oh zo lekker gemakkelijk om vooral “anderen”, al zijn het geesten, de schuld van al dit moois te geven en dan vooral weer snel over gaan naar de ORDE van de dag!!

  Mooi niet dus, als jullie hiermee bezig blijven, en dan bedoel ik letterlijk toetsenbord vervuilen en kankeren op “die smerige vuile vieze linkse rechtse maar vooral die anderen” …….blijft alles zoals het is, en laat jullie dit maar door mij gezegd zijn, dat beloofd echt niet veel goeds wat ik zelf reeds aan den lijve heb mogen ERVAREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Slaap zacht, vervuil de toetsenborden maar goed en…….uw regering waakt over u!!!

  De honderden miljoenen zwart Afrikanen zullen binnen stromen en gebruik gaan maken van ONZE sociale systemen, opgebouwd en voor gestreden door ons, onze ouders en onze grootouders en afgegeven door ons en wel willens en wetens!!

  Bah, meer woorden heb ik hier niet voor. Schaam jullie diep allemaal!

  Morgenvroeg zouden we kunnen beginnen met een einde te maken aan dit enorme ONRECHT wat ons wordt aangedaan door onze zogenaamde leiders.

  Wat zou ik dat vieze homokereltje eens graag in zijn glinsterende oogjes willen kijken!!!

  Gladiator

  Like

 10. Gladiator // december 10, 2018 om 23:00 //

  En ja hoor, zoals ik reeds beschreef totaal géén reactie hierop.

  Wat aangeeft dat ik dus volledig gelijk heb!!

  Slaap zacht en vooral Sweet Dreams!!!

  Gladiator

  Like

 11. trebor2110 // december 11, 2018 om 13:00 //

  God-allah-machtig……. “, zei onze Lieve Heer, ”Dat had ik niet gedacht of verwacht toen ik indertijd Adam & Eva op deze toen nog mooie wereld zette”.

  Hij is dus niet zo machtig om de gevolgen van zijn daden te in te zien .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s