Nieuw

Vandaag werd Europa begraven: VN-landen hebben het migratiepact aangenomen – applaudisseerden vervolgens enkele minuten

Bron: Wikimedia. Auteur: Basil D Soufi

De lidstaten van de VN hebben vandaag het globalistische migratiepact goedgekeurd, dat naar verluidt alle immigratie tot een mensenrecht probeert te maken. De migratieovereenkomst werd onder enkele minuten applaus aangenomen.

Het VN-migratiepact werd deze voormiddag aangenomen toen de wereldleiders en prominente leiders van de VN elkaar ontmoetten op de conferentie van Marrakech in Marokko, die vandaag begon.

De afgelopen weken is er hevige kritiek geuit op de overeenkomst en verschillende landen hebben zich teruggetrokken.

In verschillende landen zijn demonstraties tegen het pact georganiseerd. Maar de kritiek kwam te laat, want nu is de overeenkomst goedgekeurd.

Nederland en Rutte steunen het pact.

– Ik hoor geen bezwaren. De tekst is aangenomen, aldus voorzitter Nasser Bourita tijdens de VN-conferentie op maandag, waarna enkele minuten applaus volgde.

De landen die de bijeenkomst hebben verlaten, hebben onder andere verklaard dat de overeenkomst meer immigratie zal stimuleren en de nationale soevereiniteit van staten zal beperken. Volgens de landen wordt in de overeenkomst geen onderscheid gemaakt tussen vluchtelingen en illegale immigranten en wordt immigratie tot een mensenrecht gemaakt. De pleitbezorgers van het pact hebben verklaard dat de overeenkomst niet juridisch bindend is. Maar zelfs politiek bindende overeenkomsten kunnen uiteindelijk juridische gevolgen hebben. De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft gezegd dat toekomstige rechtszaken het document als referentiepunt zullen gebruiken.

De VN is “bezorgd is over de verspreiding van desinformatie over de overeenkomst”, dat wil zeggen over de kritiek van een aantal landen en mensen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7500 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Vandaag werd Europa begraven: VN-landen hebben het migratiepact aangenomen – applaudisseerden vervolgens enkele minuten

 1. Ik hoop dat ze dat VN gebouw ook eens binnen vliegen tijdens een grote vergadering.

  Liked by 4 people

 2. Ik zou de hoop nog niet opgeven.
  Q komt met een post, ook met een afbeelding van gele hesjes.
  “”THE WORLD IS WATCHING.”
  UNITED NOT DIVIDED.
  TOGETHER WE WIN.
  WWG1WGA!!!
  Q”
  Zie https://qanon.pub/?
  #QAnon #TheGreatAwakening #WWG1WGA

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // december 10, 2018 om 18:53 //

  Volgens mij wemelt het nu van Gutmenschen langs de kusten van Europa aan de Middellandse Zee.
  Honderdduizenden sprinkhanen zijn met bootjes onderweg. Die smokkelaars kan het een worst wezen, mogen toch weer terugkeren voor de volgende ladingen sprinkhanen.

  Liked by 1 persoon

 4. Atentie, vanaf morgen gaat iedereen bootjes tellen met migranten en dit openbaar maken. SVP hier een lijst van aanleggen op deze redactie, zodat we straks een vergelijk hebben met voorgaande jaren!

  Liked by 2 people

 5. antiislamnu // december 10, 2018 om 19:40 //

  Alleen al het feit dat je dit zelfmoord verdrag niet op kunt zeggen zegt al genoeg.
  Ik ken geen een overeenkomst die niet opzegbaar is alles kan je opzeggen sommige dingen na verloop van tijd of bij wanprestatie wie kan mij een contract of overeenkomst geven wat niet opzegbaar of na verloop van tijd of afloop??? 100€ beloning.
  Zelfs het kernwapen verdrag is opzegbaar.

  Like

 6. Natuurlijk kun je die overeenkomst opzeggen. Dat ontkennen is net zo iets als ontkennen dat die getekend kan worden. Wat niet kan is overeenkomsten maken en daarbij tegen hun wil anderen betrekken. Staat ook in de wet. Ik snap nu overigens veel beter waarom dat referendum zo snel van de baan moest. De landverraders wilden hun handen vrij hebben tot verder verraad van Nederland.

  Liked by 1 persoon

 7. Gaat het net een beetje beter in Nederland tekenen ze voor de invasie. En daarmee voor ziektes, waaraan
  de eigen bevolking wordt blootgesteld.

  Like

 8. God sta ons bij, blank Europa, ons vonnis is getekend
  Ik hoop nog een beetje dat hun handen hebben getrild
  Waarschijnlijk niet, ze staan waarschijnlijk hun handen te wassen in onschuld

  Like

 9. koddebeier // december 11, 2018 om 12:23 //

  De idioten applaudisseerden voor hun eigen ondergang, althans die van ons, zelf zullen ze rap er vandoor gaan als het mis gaat, want ratten verlaten altijd als eerste het zinkende schip !

  Like

 10. Op een dag, in een voor velen ongewisse toekomst, zullen ze ontvangen wat ze willen, de ontwaking van het blanke ras, gedwongen tot een doodsstrijd, zal hij het gevecht aangaan,
  de geschiedenis leert ons, dat blanken uitblinken in de oorlogsvoering, de wereld zal spoedig
  branden, de nu totaal uitgebarste blanke woede zal de wereld binnen enkele jaren ontdoen
  van alle bedreigingen voor zijn voortbestaan. Miljarden zullen uitgeroeid worden, de Georgia Guidestone voorspelt t al, Mantain population at 500.000.000 !!! Wie zullen dat zijn?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s