Nieuw

Trump commits to record $750bn defense budget days after saying $716bn was too much

Despite tweeting just last week that a $716bn defense budget was ‘crazy’, US President Donald Trump has reportedly reversed course and instead committed to the highest budget in history.

Trump’s unexpected decision to agree to Defense Secretary James Mattis’ request and propose an increased budget, relayed to several media outlets by anonymous officials, appears to stem from a meeting last Tuesday between Trump, Mattis and the chairmen of the House and Senate Armed Services committees.

It appears to have had an effect, considering that the day before the meeting, Trump tweeted that spending $716bn on the military was “crazy” and a product of “a major and uncontrollable Arms Race” with China and Russia.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (571 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s