Nieuw

Rechtstreeks ingevlogen uit Marrakesh op aandringen van D66 en GroenLinks en verrijkt nu de samenleving al

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Rechtstreeks ingevlogen uit Marrakesh op aandringen van D66 en GroenLinks en verrijkt nu de samenleving al

  1. Wat een heerlijk voorbeeld om onze haat te doen groeien. Niemand kan dat ons afnemen en we nemen het overal gratis mee naartoe…..totdat we een kans zien toe te slaan!

    Liked by 2 people

  2. De goedmensen weten dit toch wel te vergoelijken, sterker nog voor veel goedmensen is dit de reden waarom ze pro massa migratie en pro islam zijn want ze worden van dit soort jochies botergeil zoals bijvoorbeeld de homo jan jaap de ruyter.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s