Nieuw

Mannen winnen alles – ook handbal

We hadden er al één die vrouwtjes verkrachtte in de vrouwenafdeling van een gevangenis.

En eentje die de 100 en 200 meter voor vrouwen won. We hadden er ook eentje die ongeslagen worstelkampioen werd nadat hij 32 meisjes in elkaar had gebeukt. In het kader van de diversiteit, het inclusivisme en het feminisme.

Een gewichthefkampioen hadden we ook. En een wereldkampioen wielrennen. Vrouwen zullen helemaal nooit meer iets winnen, en het is dat tijd dat ze dat beseffen. Mannen zijn de ware feministen. Ga maar terug de keuken in.

We win!

Mannen hebben ook feministische rechten. En anders is het discriminatie-seksisme.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Mannen winnen alles – ook handbal

 1. Daar kan je als echte kerel toch niet trots op zijn……lekker makkelijk.

  Like

 2. En daarna gezellig met de vrouwtjes samen onder de douche.

  Like

 3. trebor2110 // december 10, 2018 om 19:45 //

  hoho andersom gebeurt het ook
  http://mmadna.nl/transgender-anne-veriato-schrijft-geschiedenis-en-wint-mma-gevecht/
  Anne Veriato schreef zaterdagavond geschiedenis en werd de eerste transgendervrouw die een man in het Mixed Martial Arts (MMA) verloeg. De wedstrijd vond plaats in Manaus, Brazilië tijdens het evenement Mr. Cage 34. De partij eindigde in de handen van de jury waar Veriato de unanieme beslissing kreeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s