Nieuw

It’s Spreading Throughout Europe And Now The World!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on It’s Spreading Throughout Europe And Now The World!

 1. Tuurlijk hebben alle mensen gelijk, die protesteren tegen alles wat ons wordt aan gedaan op elk gebied en onderwerp ! Maar moet dat dan SERIEUS met een hoop geweld gaan ? Moeten SERIEUS onze steden kapot ? De winkelstraten, de ramen, de bloembakken, lantaarnpalen, onschuldige mensen die in de straten lopen….MOET ALLES KAPOT ???
  Onze steden in Europa, die we moeizaam hebben opgebouwd, na die w.o.2, moet dat allemaal KAPOT, omdat we het niet eens zijn met het beleid ???
  Is er geen andere manier ? Waarmee we op een IETS socialere manier kunnen laten merken dat we het niet langer pikken, is er geen andere oplossing ???
  Ja, die is er !
  De smartphones moeten WEG, we gaan terug naar een oude gsm, met alleen bellen en sms-sen …..Wanneer gaan de mensen eens BESEFFEN, dat de invoering van die smartphones MET EEN REDEN is gebeurd ? De smartphone is UW ONDERGANG geworden, en U bent BLIND……want U Z I E T het niet……
  Ik ben een zeikwijf ? Ik heb geen gelijk ? …….Slaap er eens een nachtje over, en U geeft mij MORGEN gelijk !
  Hetzelfde geldt voor SOMMIGE TV-programma `s, ik heb het hier niet over de LEUKE……maar sommige programma `s moeten GEEN KIJKCIJFERS meer krijgen, …ga in de plaats daarvan wat nuttigs doen, iets anders, …moestuintje aanleggen, schuur opruimen, zolder opruimen, weer eens ECHT op visite, i.p.v. de hele dag op je vierkante schermpje kijken, WIE jou ook al weer ge-appt hebt…..mensen die je vroeger ECHT ZAG, zijn verworden tot een beeldje van 6 bij 12 centimeter en dat brengt ASOCIAAL gedrag met zich mee…..
  U heeft een MOORDWAPEN in handen, en U bent hartstikke b l i n d …..U bent genaaid met dat ding en U heeft het niet in de gaten….De smartphone moest zorgen voor de ondergang, resultaat : GELUKT ( en NEE, ik heb er nooit geen gehad of gewild, ik had dat meteen al in de gaten, jaaaaren geleden )

  Like

 2. Voor de gele hesjes werd de boel ook al vernield, duss?.
  Ik heb ook geen mobieltje, maar ken zat lieve mensen die er wel een hebben, duss??

  Like

 3. ja, lief zijn ze….en DOM ook, meestal gaat dat ook samen trouwens. Vandaar dat de invoering van die dingen zo goed gelukt is ….

  Like

 4. @marijke // december 11, 2018 om 00:46 //

  Lieve Marijke, ik wens je veel succes. Ik vrees dat je oproep weinig respons zal ondervinden, hoe goed bedoeld je pleidooi ook is. En dat meen ik echt.
  Maar dit systeem is terminaal en kan zichzelf niet uit de stront halen. Het heeft geen zin om tijd en energie te steken in iets dat vergaat en nooit levensvatbaar is geweest. Denk maar liever eerst aan jezelf en hoe je denkt te overleven in de komende tijd.

  Like

 5. Daniel : Je hebt voor 1000 % gelijk ! ….niets aan toe te voegen, en dat komt niet vaak voor !Prachtig die zin : dit systeem is terminaal en kan zichzelf niet uit de stront halen hahahaha
  goed verwoord in 1 korte zin.
  Maar het blijft jammer, als iedereen zich zou ontdoen van het smartphone-zelfmoord-wapen en OPSTOOK-APPARAAT…….dan is het afgelopen met de hele Eilite-kliek en illuminati-zooi, en dan gaat SIMPELWEG die 3e w.o. niet door, dan ligt hun hele schema op zijn gat, …. maar de meeste mensen hebben dat niet door !!!!!!

  Like

 6. Heb nog een zeer belangrijke LINK, …..ECHT EVEN LEZEN DIT ARTIKEL !!! ….rolt hier net binnen
  ……als we dit kunnen geloven, dan zit er toch schot in de gebeurtenissen,
  ben benieuwd of ik ook nog op andere websites hier iets van tegenkom, maar ik deel het al vast !
  https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/bush-familie-krijgt-dagvaarding-bij-ghwb-begrafenis/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s