Nieuw

Grote wereldwijde weerstand tegen migratie volgens nieuwe studie – slechts 14% voor een toename

De nieuwe cijfers van het Pew Research Center laten zien dat een duidelijke meerderheid in de 27 landen die onder het onderzoek vallen, tegen de huidige situatie is.

Over het algemeen zegt 45 procent dat er minder of geen migranten naar hun land zouden moeten verhuizen. 36 procent is van mening dat het huidige niveau juist is. Slechts 14 procent wil dat hun land meer ontvangt.

In Europa is de grootste weerstand in Griekenland, waar 82 procent minder of niet meer migranten wil. Tweede komt Hongarije met 72 procent, gevolgd door Italië met 71 procent. Nederland komt op de achtste plaats met 39 procent na Frankrijk met 58 procent.

Buiten Europa is Israël het meest negatief ingesteld voor migranten – 73 procent wil minder of niet meer.

In 2017 woonden 258 miljoen mensen buiten hun geboorteland, een record en een sterke stijging ten opzichte van 153 miljoen in 1990.

Bron:

Many worldwide oppose more migration – both into and out of their countries

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7485 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Grote wereldwijde weerstand tegen migratie volgens nieuwe studie – slechts 14% voor een toename

 1. Als er een wereldwijde weerstand is tegen immigratie van economische vluchtelingen dan kan men wel wat problemen verwachten als de geplande komst van vele miljoenen gelukszoekers daadwerkelijk zal gaan plaatsvinden.

  Ieder ontvangend land heeft een eigen opnamecapaciteit op het gebied van beschikbare woningen, de arbeidsmarkt en niet te vergeten: de verzorgingsstaat. Die verzorgingsstaat bestaat onder meer uit medische verzorging en psychische begeleiding en in ons kleine landje Bijstandsuitkeringen en diverse toeslagen.

  Die opnamecapaciteit is dus aan zekere grenzen gebonden. Stel dat Nederland binnen afzienbare tijd enkele honderdduizenden immigranten zou moeten opvangen, dan zou het huidige niveau van onze welvaartsstaat niet kunnen worden gehandhaafd wat uiteraard grote maatschappelijke onrust zou veroorzaken.

  2019 wordt het jaar van de waarheid. Want hoe gaat het Marrakesh-pact daadwerkelijk vorm krijgen?

  Verdrinken er vanaf nu geen mensen meer in de Middellandse Zee en komt er dus met onmiddellijke ingang een einde aan de praktijken van de mensensmokkelaars?
  Wordt er een begin gemaakt met de terugkeer van uitgeprocedeerde economische asielzoekers naar de landen van herkomst?
  Zo ja, hoe staat een land als Italië er dan voor wat nog enkele honderdduizenden uitgeprocedeerde asielzoekers onderdak moet bieden maar ze dan niet kwijt zou kunnen raken omdat ze niet getekend hebben.

  Als echter immigratie een Recht is en geen gunst, dan gaat er dus niemand terug, want illegaliteit zou dan een plotseling verdwenen status zijn en dus toch recht geven op een verblijfsvergunning met alle gevolgen van dien.

  Mark Rutte kan dan wel gaan zwaaien met zijn inlegvelletjes, maar dat zal voor kennisgeving worden aangenomen door de rechterlijke macht en de asielzoekersindustrie.
  Met het pact van Marrakesh kan men alle kanten op behalve de goede, want er zal ongetwijfeld stevig misbruik gemaakt gaan worden. Afrika is nu eenmaal in ernstige mate overbevolkt en wij kampen met de z.g. vergrijzing van de autochtone bevolking, wie betaalt straks onze pensioenen en wie verzorgt onze ouden van dagen? Want de robots kunnen nog niet alle handelingen verrichten in de ziekenhuizen en de verpleeginstellingen.

  Het probleem is echter dat de gemiddelde Afrikaan niet in te passen is op onze arbeidsmarkt vanwege een ernstig gebrek aan zelfdiscipline en vooral aan motivatie. De moslim heeft een eigen agenda en die is voornamelijk religieus geïnspireerd en men is uit op het stichten van moslimenclaves en op de langere duur een Islamitisch Kalifaat met een eigen wetgeving.

  Mocht het komende jaar gaan blijken dat de bootjes gewoon blijven komen naar Spanje en aanpalende gebieden en houden de Afrikaanse landen zich niet aan hun verplichtingen dan ontstaat er een ernstige situatie. Dat zou dus betekenen dat het pact volkomen een eenrichtingsverkeer inhoudt en dan heeft met name Macron (nu al met zijn rug tegen de muur) en ook Angela Merkel een zeer ernstig probleem.

  De gele hesjes zullen zich dan gaan verspreiden over geheel Frankrijk en Duitsland. Want nog meer Afrikanen en moslims die plunderen en moorden zal de aanleiding zijn voor grootschalige rellen waarbij van beide kanten met scherp geschoten zou kunnen worden.
  De Staat van Beleg zou dan kunnen worden gevolgd door het aftreden van beide machthebbers die zichzelf schromelijk hebben overschat.
  Het VN-immigratiepact is dan een brug te ver gebleken in het offensief om van Europa een multiculturele lappendeken te maken met een dominante rol voor de radicale Islam.

  De toekomst zal gaan uitwijzen hoe het zelfmoordpact van Marrakesh zal gaan uitwerken in de harde praktijk. Het laatste woord is aan de z.g. zwijgende meerderheid van de autochtone bevolkingen die in de allereerste plaats denken aan de toekomst van hun nageslacht.

  En zeker niet aan de hoogte van de benzineprijs.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s