Nieuw

Gallup: wereldwijd meer dan 750 miljoen mensen die nu willen migreren

Meer dan 750 miljoen mensen willen permanent migreren naar een ander land, volgens Gallup onderzoek dat maandag werd gepubliceerd op het moment dat 150 wereldleiders het controversiële VN wereldwijde compact ondertekenden dat migratie een mensenrecht maakt.

Het Gallup World Poll onderzoek, dat 453.122 volwassenen in 152 landen tussen 2015 en 2017 interviewde, vond dat 15 procent van de volwassen wereldbevolking naar een ander land zou willen verhuizen als ze de kans hadden.

Opmerkend dat dit percentage was gestegen van 13 procent tussen 2010 en 2012, en 14 procent tussen 2013 en 2016, merkte de opiniepeiler op dat het toenemende populisme en een verzet tegen de massale immigratie in veel westerse electoraten blijkbaar toekomstige migranten er niet van heeft weerhouden om elders een betere levensstandaard te zoeken.

Regionaal gezien bleek de wens om te migreren het hoogst te zijn in Afrika bezuiden de Sahara, waar 33 procent van de volwassenen permanent wilde migreren, gevolgd door Latijns-Amerika en het Caribisch gebied (27 procent), Europese landen buiten de EU (26 procent), en het Midden-Oosten en Noord-Afrika (24 procent).

Gallup vond dat er 13 landen waren waar de helft of meer van de volwassen bevolking zei te willen migreren naar een ander land, waarbij Sierra Leone (71 procent) bovenaan de lijst stond voor het aandeel van potentiële migranten, gevolgd door Liberia (66 procent) en Haïti (63 procent).

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Gallup: wereldwijd meer dan 750 miljoen mensen die nu willen migreren

 1. Gladiator // december 10, 2018 om 22:56 //

  Was het maar waar dit “cijfer” !!

  Het is uitgerekend en…nou ja, kijk zelf maar.
  Eva Herman van de Wissensmanufaktur zal het eventjes voor jullie uitleggen en zij komt op een slordige …………….

  https://www.wissensmanufaktur.net/eva-herman-was-europa-bevorsteht/

  (pssssst…..echte cijfer is ongeveer 3,8………………………….MILJARD!!!!!)

  Mooie kerel toch, die Trut van ons, enne, wij krijgen er ongeveer 10 miljoen erbij, en nu niet gaar zeiken en zaniken want we hebben er zelf voor gekozen en dan bedoel ik natuurlijk niet met de verkiezingen want die zijn zoals men weet (dat neem ik toch wel aan nu zo langzamerhand) compleet FAKE.

  Nee, ik bedoel dus dat we het gewoon toelaten dat een compleet gestoorde mallot naar Marrakesch afreist (op onze kosten) en daar ondanks dat HIJ WEET DAT HET MERENDEEL VAN DE BEVOLKING HET NIET WIL, en ik bedoel dus echt NIET WIL, zijn KRUISJE zet met het beroemde INLEGVEL als dekking!!

  Maar, uiterlijk voor het einde van het komende jaar zijn de grote steden vol en zal het ook naar de eerst grotere dorpen vloeien en al snel daarna naar de kleine dorpjes en gehuchtjes alwaar plundering nog gemakkelijker is ivm te weinig of geen politie..

  Deze kunnen in mijn geval ook maar beter wegblijven want………

  Gladiator

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // december 11, 2018 om 00:07 //

  Maandag 10 december heel de avond migratie propaganda op Nederland 2 precies zoals staat afgesproken in het marakechpackt positieve houding tegenover immigratie.
  Sociale media maakt echt een vliegende start ben benieuwd hoelang sites als deze nog bestaan kans op eliminatie wordt steeds groter.
  Voltooiing van de dictatuur van Europa heeft weer een enorme stap voorwaarts gemaakt

  Liked by 1 persoon

 3. Laten we de migranten allemaal opweg helpen naar Den Haag te gaan. Zeg maar dat de zakken met goud hier aan het einde van de horizon staan opgestapeld in het torentje. Ja, die kleine dikke minaret……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s