Nieuw

Fysiek en seksueel geweld in Frankrijk in 2017 sterk toegenomen

In een rapport van de ‘French National Observatory of Delinquency and Criminal Responses’ (ONDRP) staat dat Frankrijk in 2017 een enorme toename van zowel seksuele als gewelddadige criminaliteit heeft gekend.

Volgens het jaarverslag is het aantal mensen in het hele land die buiten hun huishouden geweld hebben meegemaakt, gestegen van 173.000 gevallen in 2016 tot 265.000 in 2017, een stijging van 53 procent, meldt Valeurs Actuelles.

Van de 265.000 gevallen beweren er ongeveer 93.000 slachtoffer te zijn geweest van verkrachting of poging tot verkrachting in 2017, tegenover 58.000 het jaar daarvoor.

In 2017 werden 569.000 huishoudens beroofd en iets meer dan een miljoen mensen zeiden dat ze het slachtoffer waren geworden van niet-gewelddadige overvallen, terwijl 210.000 mensen zeiden dat ze waren beroofd en aan geweld waren blootgesteld. Gewelddadige diefstallen stegen met 46 procent ten opzichte van 2016 en braken een eerdere meerjarige dalingstrend.

Uit analyse van de gegevens blijkt dat Parijs het meest vatbaar is voor huisovervallen en dat ze vooral in de zomermaanden en rond Kerstmis plaatsvinden.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

3 Comments on Fysiek en seksueel geweld in Frankrijk in 2017 sterk toegenomen

  1. Ongeveer Maart van dit jaar kwamen de extreem linkse Guardian ,en het AD ,met het bericht ,dat al 1 op de 8 Franse vrouwen al slachtoffers was van sexueel geweld ,ik ken het inwonersaantal niet ,maar”schat in dat het hier beschreven cijfer te laag is ?

    Like

  2. Het vasteland van Frankrijk telde in 2017 62.814.233 inwoners

    Like

  3. Ze zien er ook zo uitgehongerd uit de stakkers, ga maar weer snel wat geld storten voor arm afrika.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s