Nieuw

De engel des doods van links

Begin december 2018 hielden de Duitse jonge socialisten (Jusos) hun partijconferentie. De “Jusos” zijn geen kleine linkse splintergroep, maar zij vormen de ongeveer 70.000 leden van de jongerenorganisatie van de regerende SPD-partij. Normaal gesproken zijn partijconferenties slechts een routinematige notitie waard, maar deze partijconferentie was iets heel bijzonders, omdat het een pronkstuk werd dat ons liet zien, waar de linkse (on)geest van 1968 ons inmiddels heeft gebracht: Namelijk tot op een punt waarop we te maken hebben met een echt moorddadig idee van de jonge linkerzijde, en we ons moeten afvragen waarom, en hoe, dergelijke pathologische, verloren en verwarde denkpatronen zich onder jonge socialisten hebben kunnen ontwikkelen.

Abortus tot de negende maand

Op het betreffende partijcongres werd een motie aangenomen die oproept tot volledige legalisatie van abortus tot de negende maand. Volgens dit voorstel moet elke vrouw in de toekomst de vrijheid hebben om haar kind in de baarmoeder te laten doden wanneer ze wil – zelfs een dag voor de geplande geboorte. En natuurlijk moeten de materiële kosten worden gedragen door de belastingbetaler.

Nu zijn de Jusos natuurlijk noch in Duitsland, noch in Oostenrijk een wetgevend orgaan en men kan voor veel dingen wensen – ook voor afschuwelijke en moordzuchtige wetsveranderingen. Maar het feit dat de officiële formulering van een dergelijk idee, het opschrijven ervan en de daaropvolgende goedkeuring door de voorzitters überhaupt mogelijk is, moet elke normaal denkend persoon diepgaand verontrusten.

Verreikende draagwijdte

De draagwijdte is enorm: Uiteindelijk vraagt een deel van de regerende en dus staatsdragende SPD om deze monstruositeit. Deze mensen willen niets minder dan in naam van een door de staat verleend recht de uitvoering van gelegaliseerde, arbitraire en opzettelijke moord op gezonde, levensvatbare mensen. Deze moordzuchtige motie weegt nog zwaarder als men weet dat met name de SPD altijd zo trots is in zijn kledij van menselijkheid en mensenrechten.

Hoe krankzinnig en absurd het abortus-idee in het licht van deze naar verluidt zo humanistische linkse opstelling is, kan worden beoordeeld aan de hand van het feit dat de socialisten reeds een polsgewricht röntgenfoto om de leeftijd van minderjarige migranten vast te stellen, al beschouwen als een schending van de mensenrechten (zoals de advocaat Maximilian Krah zo mooi opmerkte op Twitter). Het doden van volgroeide baby’s daarentegen moet tot een vrouwenrecht worden uitgeroepen. We kunnen nu kiezen: Is deze waanzin het ultieme cynisme van de linkse ideologie? Of is het bij sommige mensen vanuit hun wereldbeeld een levensgevaarlijke geestesziekte geworden?

Een Duits gedrocht

We moeten deze monstruositeit nogmaals heel duidelijk beschrijven: Het gaat bij het idee van Jusos over volledig gezonde, absoluut levensvatbare kinderen in de baarmoeder, die op elk moment van de zwangerschap zonder voorbehoud legaal kunnen worden geaborteerd of gedood als de aanstaande moeder dit wil. De Jusos zijn van mening dat alles wat er in de buik van een vrouw gebeurt, uitsluitend tot haar eigen beslissingsbevoegdheid behoort.

De dodelijke gevolgen van 1968

En dat brengt ons bij 1968: “Baas in eigen buik” was de strijdkreet van de 1968-feministen en hun opvolgers. De meestal emotionele en woedende acties van de totalitaire voorstanders van abortus, die in 1968 begonnen en werden gesteund door talrijke linkse politici en tot verhitte parlementaire debatten leidden, hebben uiteindelijk geleid tot een vergelijkbare juridische situatie in zowel Duitsland als Oostenrijk: abortus bleef in het wetboek van strafrecht, maar is onder bepaalde omstandigheden vrijgesteld van straf tot de derde maand van zwangerschap. Daarmee werd uiteindelijk die deur op een kier breed geopend, die nu door Jusos met de dodelijke stormram genaamd de ” vrijgave van abortus” volledig moet worden verbrijzeld.

Bron:

Die Todesengel von links

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on De engel des doods van links

 1. Republikein // december 10, 2018 om 08:38 //

  Kotz!

  Like

 2. Aborteren van een kind wanneer het levensvatbaar is, is sowieso identiek aan het vermoorden van een geboren kind. Het kind moet écht actief vermoord worden, omdat het beweegt en ademt na het afdrijven.

  Like

 3. Voor deze Jusos en hun soortgelijke gedrochten vind ik dat de postnatale abortus door iedereen die van ze moet kosten legaal.

  Like

 4. Raymond Kalle // december 10, 2018 om 13:34 //

  Kunnen we de concentratiekampen weer openen voor dit soort lui?

  Like

 5. De bedoeling is dat Duitse vrouwen dit mogen gaan doen om minder Duitsers geboren te laten worden zodat de omvolking nog sneller gaat.
  Moslims en Afrikanen doen niet aan abortus maar fokken als de konijnen.

  Like

 6. Bezint eer gij begint.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s