Nieuw

De burgemeester van de Mexicaanse stad Tijuana eist de arrestatie van de organisatoren van de migrantenkaravaan

De burgemeester van Tijuana, Juan Manuel Gastelum, eist de arrestatie van de organisatoren van de Centraal-Amerikaanse illegale karavaan. Naar verluidt zouden organisatoren de vrouwen en kinderen gedwongen hebben aan de voorkant van de oproer aan de grens met de Verenigde Staten te staan, waarbij stenen zijn gegooid op Amerikaanse grenswachters.

Gastelum vertelde Fox News dat de federale politie de organisatoren van de karavaan moet arresteren wegens “het in gevaar brengen van mensenlevens”.

Naar schatting zijn er meer dan 6.000 migranten in Tijuana die problemen beginnen te veroorzaken. “We hebben dit probleem nog nooit, nooit, nooit, nooit, nooit gehad”, aldus Gastelum. “Sommige van deze mensen zijn gewelddadig, respectloos en niet zo goede, gezagsgetrouwe burgers. En dat doet ons pijn”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on De burgemeester van de Mexicaanse stad Tijuana eist de arrestatie van de organisatoren van de migrantenkaravaan

  1. Jack vanderVeen // december 10, 2018 om 10:03 //

    Die burgemeester heeft er in en om zijn stad MAAR 6.000 van die wilde honden zonder gezagsrespect en naasten respect.
    Wij dankzij Frau Merkel, kutten (k)likker Macron en kleine ding Rutte en nog veel meer van die losgeslagen achterlijken in Europa, miljoenen reeds, die elke dag doen hetgeen die losgeslagen verwachtten. Moorden, verkrachtingen, drugshandel, mensenhandel, overvallen, diefstallen etc etc

    Like

  2. Zet effe een cartel in

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s