Nieuw

Hoe Joden mazelen verspreiden in de eenentwintigste eeuw

Mazelen is “een zeer besmettelijke virale ziekte die zeer onaangenaam kan zijn en soms tot ernstige complicaties kan leiden” en waartegen terecht op grote schaal wordt ingeënt. Het is niet veel in het nieuws geweest – waarschijnlijk omdat het zou helpen om het zelf gecreëerde beeld van joden als uiterst hygiënische mensen die religieus verplicht zijn om regelmatig te wassen te vernietigen – maar het is nu al een paar weken een punt van aandacht in het joodse nieuws.

Het werd oorspronkelijk 2 november onder de aandacht van het publiek gebracht toen de gezondheidsautoriteiten in New York City opmerkten dat er een epidemie van mazelen onder kinderen in de ultraorthodoxe – d.w.z. Haredi – gemeenschap in Brooklyn’s Borough Park en Williamsburg was uitgebroken met 17 nieuwe gevallen. Drie van deze gevallen hielden rechtstreeks verband met recente bezoeken aan Israël door de kinderen met hun familie, waar de mazelenepidemie onder de Haredi-joden in alle rust is uitgebroken en waar op 1 november in Tel Aviv een achttien maanden oude joodse peuter aan de ziekte stierf. Dit wordt rechtstreeks toegeschreven aan het feit dat de Haredi-ouders kinderen niet vaccineren tegen mazelen en aan het feit dat de Israëlische regering joden niet dwingt zich te laten vaccineren tenzij zij dat willen.

Met naar schatting 1.200 nieuwe mazelengevallen in Israël in de afgelopen weken is het misschien niet verwonderlijk dat het New Yorkse ministerie van Volksgezondheid Israël expliciet als dader heeft genoemd – ondanks het risico dat de ‘waarheid antisemitisch’ is. Dit is indirect bevestigd door de joodse organisaties die wanhopig proberen joodse kinderen te vaccineren tegen mazelen in Israël en de Verenigde Staten, maar vooral door het Verenigd Koninkrijk, dat een soortgelijk verband suggereert tussen de mazelenepidemie onder Haredi-joden om naar Israël te reizen. Wat ook naar voren kwam uit het antwoord van het Verenigd Koninkrijk op dit groeiende probleem was de schadelijke erkenning dat Haredi-joden waarvan de kinderen duidelijk besmet zijn met mazelen, hen nog steeds naar school sturen.

Of dit alleen maar onwetendheid is, representatief voor de opvatting dat joden ‘niet besmet kunnen raken met ziekten omdat ze de uitverkorenen van Jahweh zijn‘ of een cynische truc om zoveel mogelijk niet-joodse kinderen met mazelen te besmetten, valt niet te zeggen. Maar waar ik wel op kan wijzen is dat als deze kwestie niet wordt aangepakt, de mazelenuitbraak alleen maar erger zal worden – zoals het al heeft gedaan door zich te verspreiden naar Lakewood Township, New Jersey en heeft geresulteerd in een drie weken oude joodse baby die in Israël wordt opgenomen – dan zal het alleen maar meer kinderen infecteren en mogelijk doden. Dit is duidelijk aangetoond door het feit dat 500 Hasidische kinderen in het Verenigd Koninkrijk zijn onderworpen aan noodvaccinatie vanwege dit gebrek aan joodse verantwoordelijkheid en de schijnbare overtuiging dat ziekten niet de ‘uitverkorenen’ van Jahweh treffen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (567 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

4 Comments on Hoe Joden mazelen verspreiden in de eenentwintigste eeuw

 1. trebor2110 // december 10, 2018 om 19:50 //

  representatief voor de opvatting dat joden ‘niet besmet kunnen raken met ziekten omdat ze de uitverkorenen van Jahweh zijn‘

  Nou dan is het dus duidelijk degene die mazelen hebben zijn geen echte joden .

  Liked by 3 people

 2. Hahaha 🙂 🙂

  Liked by 1 persoon

 3. In de wet die door bemiddeling van Mozes aan de Israëlieten werd gegeven, stond hygiëne bovenaan de lijst van geboden. Maar goed, als je Gods wet aan je laars lapt – zoals de Israëlieten gewoon zijn te doen – dan kun je verwachten dat dit gebeurt.

  Like

 4. Von Puffelen // december 11, 2018 om 16:49 //

  Iets met hygiene of zo?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s