Nieuw

16-jarig Oostenrijks meisje slachtoffer van Afghaanse eremoord

De Oostenrijkse politie is op zoek naar de "17-jarige" Saber Akhondzada uit Afghanistan. Hij zou op maandagavond de 16 jaar oude Michelle uit Steyr met verschillende messteken hebben vermoord.

Op zondagavond werd in Steyr, Oostenrijk, de 16-jarige Michelle het slachtoffer van een, naar eigen zeggen, 17-jarig “vluchtelingkind”. Volgens de Oostenrijkse politie is de verdachte Saber Akhondzada op de vlucht. De Afghaan had de tiener in haar eigen kamer met meerdere messteken gedood.

Net als de vermoorde Mia Valentin uit Kandel zou het slachtoffer een relatie hebben gehad met haar moordenaar. Op zondag bezocht Akhondzada de 16-jarige. Rond 23.00 uur ontdekte de moeder van het meisje haar kind dood in haar kamer. De deur zou geblokkeerd zijn geweest met een kast en voor de vrouw moeilijk te openen zijn geweest. Michelle had minstens twee messteken in haar rug, dus er was niets te herinterpreteren als onaansprakelijk voor schuld, zelfs niet voor de politiek correcte dekmantel-pers.

De dader moet na de misdaad uit het raam zijn gevlucht. Er is een grootschalige klopjacht op Saber Akhondzada. Hij wordt beschreven als ongeveer 1,74 meter lang, slank, met zwart haar en bruine ogen. Op zijn linkerwang, hals en bovenlip vertoont zijn huid donkere vlekken. Bij zijn vlucht zou hij de mobiele telefoon van zijn slachtoffer hebben meegenomen.

Akhondzada is, hoe kan het anders, een asielzoeker en verbleef in een asielaccommodatie. Naar verluidt kenden de Afghaan en het meisje elkaar al sinds augustus 2017. In oktober zou de 16-jarige zich hebben gesepareerd van de geïmporteerde slachter. Het is bekend dat het islamitische herenvolk dit slecht kan verdragen.

De afschuwelijke misdaad doet sterk denken aan de moord op de 15-jarige Mia Valentin, bijna precies een jaar geleden in Kandel. Ook zij nam het recht dat vrouwen en meisjes in ons land hebben om een relatie te beëindigen, en werd vervolgens slachtoffer voor een eremoord van de “15-jarige” Afghaanse Abdul.

Dit moet eindelijk eens stoppen! En hier rust ook op de ouders een plicht! De dagen dat tieners hun vrienden of zelfs partners mogen kiezen en slechts terzijde in de gaten worden gehouden, zijn voorgoed voorbij. Vandaag de dag is het van levensbelang om, vooral de jonge meisjes, een dosis wantrouwen op hun levensweg mee te geven. De angst voor vreemden die de natuur de mensen eigen heeft gegeven, wordt vandaag de dag als “racistisch” beschouwd, omdat linkse idioten hun ideologie boven alles stellen en dit in de hersenen van onze kinderen thuis, op kleuterscholen en scholen hameren. De natuurlijke angst voor vreemden heeft echter maar één doel in de evolutie: overleven!

Bron:

Mädchenmord in Steyr: Afghane tötet 16-Jährige im Kinderzimmer

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on 16-jarig Oostenrijks meisje slachtoffer van Afghaanse eremoord

 1. Wat heeft iemand vermoorden nou met “eer” te maken??
  Die gast is minder waard dan de stront die hij zelf uitschijt.

  Like

 2. Afgaan en eer, oxymoron

  Like

 3. En nog lopen er tig onozele kutjes rond die het nog steeds niet beseffen.

  Liked by 1 persoon

 4. Laatste alinea, helemaal mee eens
  Maar ook mannen uit eigen volk zijn niet altijd Okay

  Liked by 1 persoon

 5. Het zijn en blijven indringers…..!

  Liked by 1 persoon

 6. Het genetisch afval der mensheid. Zie je zo.

  Like

 7. Jack vanderVeen // december 11, 2018 om 19:05 //

  Merel, juist omdat we reeds voldoende tuig binnen onze autochtone gelederen hebben is het zeer zinvol om juist niet meer volk te importeren. Met het risico dat we equivalent bedorven tuig c.q. shit binnenhalen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s