Nieuw

Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”

De hardnekkige feiten over het islamisme, die de Pakistaanse schrijver Shams Ul-Haq heeft samengevat in zijn boek ‘Uw wetten interesseren ons niet’, zijn ook al lang bekend bij Duitse islamcritici.

Het is goed om ze te horen uit de mond van een erkende moslim. Er zal echter weinig veranderen in de ordelijke omgang van de linkse elites van Hamburg met jihadisten. Al in 2001, toen de moordenaar van 11 september, Mohamed Atta, de wereld schokte, was de Hanzestad een “hotspot van de islamisten”. Helaas is de situatie sinds 2015 ook verslechterd.

Volgens de verklaringen van de auteur en de kwintessens van het boek lijkt het linksgroene Hamburg niets geleerd te hebben: De islamisten dansen op de neus van de Duitse staat. Moslimjongeren uit immigrantengezinnen worden gebombardeerd met propaganda en glijden in het radicale islamisme. Zij gaan als strijders van de “islamitische staat” naar Syrië en Irak. Of ze proberen terroristische aanslagen te plegen in Duitsland of andere Europese landen”. De auteur van het boek brengt verslag uit aan de Hamburger Morgenpost.

Undercover meer dan 150 haatmoskeeën bezocht

Twee jaar lang bezocht de auteur 150 haatmoskeeën en verdiepte zich in de Salafistische scene. Zijn onderzoek bevestigt dat zelfs de jongsten in de islamitische klasse systematisch besmet zijn met salafistische gedachten. “Dit alles gebeurt zonder dat het grote publiek hiervan op de hoogte is. Dat is verontrustend”. Met name Hamburg heeft een bijzonder hoge dichtheid van radicale moskeeën. Andere, tot nu toe onopvallende huizen worden letterlijk geïnfiltreerd door radicale moslims. Volgens de auteur vinden veel activiteiten ook buiten deze centra plaats: “Ik was door hen thuis uitgenodigd, letterlijk gebombardeerd met oorlogs- en propagandafilms. “Ze laten een vis waar ze op vissen niet meer los”.

Zoals Ul-Haq verder rapporteert, heeft de immigratiegolf het probleem van de radicalisering verder geïntensiveerd. Door undercover onderzoek in vluchtelingenkampen weet hij dat veel Taliban en salafisten ongecontroleerd in Duitsland zijn aangekomen. Een niet te onderschatten dreigingspotentieel.

Als belangrijkste redenen voor radicalisering noemt de auteur van het boek de schandalige beweringen van de gasten van Merkel en hun gelijktijdige onvermogen om te integreren: “In immigrantengezinnen is het heel gewoon om de Duitse staat, de Duitse samenleving, verantwoordelijk te houden voor persoonlijke grieven. Immigranten presenteren zich dan meestal als “slachtoffers van discriminatie”.

Dergelijke “hopeloze jongeren” zijn de favoriete doelen van de salafisten: de jonge salafisten worden aangesproken in sport- en cultuurclubs, in de fitnessstudio of op straat. De novicen van de haatpredikers worden in het net gevangen en uiteindelijk naar de achterkamertjes gelokt.

Voor het wegkijken en wegduiken van de politieke elite heeft Ul-Haq geen begrip:

“De Duitse samenleving moet eens eindelijk beginnen met het vervolgen van de radicale islamisten “Veel moslimimmigranten lachen om de Duitse samenleving omdat ze zien dat de staat alles toelaat. De staat moet het respect van de moslimbevolking terugwinnen”.

Volgens de auteur wordt “vrijheid” door migranten geïnterpreteerd als een zwakte. “Islamisten dansen op de neus van de Duitse staat. Dit kan niet zo doorgaan”.

Met zijn AfD-achtige oproepen is het onwaarschijnlijk dat de deuren van de linkse elite voor de moslimauteur zullen opengaan. Met vergelijkbare zinnen hebben boekauteurs als Ulfkotte, Raddatz of Sarrazin alleen maar indruk gemaakt op lezers, maar niet op politici.

Bron:

Muslimautor warnt linke Eliten vergeblich: „Eure Gesetze interessieren uns nicht“

“Uw wetten interesseren ons niet!” werd uitgegeven door Orell Füssli Verlag. Prijs: 18 Euro.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”

 1. Natuurlijk is de Bondsdag op de hoogte van deze salafisten en hebben bewust deze vijand binnengehaald om de Duitse bevolking te vernietigen,infeite zijn wij omsingeld in geheel Europa en wachten op het STARTSEIN.
  Alle moskeen zijn strategisch geplaatst in vele landen en bevoorraad met allerhande wapentuig voor straatgevechten en pantserwapens,tanks en vliegtuigen en helikopters worden veroverd op elke militaire basis in Europa op UUR E,de E van Erdogan.
  Wanneer de strijd begint in Duitsland word Griekenland en Oosterijk als eerste aangevallen vanuit Turkije en vallen zij alle geindoctrineerde steden op het zelfde moment aan ongeacht WAAR,zij hebben miljoenen Turken in Europa gedropt de laatste 25jaar en die zijn allemaalen W bereid om voor ALLAH EN ERDOGAN te sterven.
  En wat hebben wij……….. NIETS.
  Onze MOORDENAARS wonen niet in Turkije maar ZITTEN IN DE DENHAAG en die hebben ons veroordeeld tot de DOOD maar ook UW KINDEREN EN KLEINKINDEREN.
  Dus Vecht terug nu het nog kan en trek een GEEL HESJE aan en LAAT VAN U HOREN en geef uw kinderen een kans voor hun toekomst en GOOI DAT GEHELE PARLEMENT ER UIT.

  Like

 2. Ja, als je de koran leest dan ben je ineens wakker. En Wilders waarschuwt hier al jaren voor. De moslims wilden nooit integreren maar hebben de drang om de islam te verspreiden. Dus mensen, over een aantal jaar heerst de Sharia

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!” | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s