Nieuw

Het klimaat-akkoord van Parijs is bedoeld om blank Europa te vernietigen

Place de la Republique in Parijs

De protesten van de Gele-Vesten braken in Frankrijk in eerste instantie uit over de verhoging van de brandstofprijzen. En andere kosten van levensonderhoud. In de media wordt het weergegeven als ‘de kleine man’ in de provincie die van zijn auto afhankelijk is om naar zijn werk te gaan etc. omdat daar geen bussen, metro’s en treinen rijden versus de urbane elite.

Elektriciteit +17%, Huisstookolie +36%, Benzine +13%.

Die verhoging van de brandstofprijzen kent twee oorzaken, eigenlijk één. De Franse begroting dient sluitend gemaakt te worden (is de smoes), al zal dat verplicht nooit gebeuren. En Macron weet dat als geen ander met zijn historie bij Rothschild. Staatsschulden zijn verplicht en er is geen land zonder. De reden is dat het roofbankierskartel dan middels tax-farming elk land jaar op jaar leeg kan blijven stelen zonder zelf daadwerkelijk te hoeven arbeiden. Het surplus af kan schuimen. (daar kom ik binnenkort wel eens uitgebreid op terug)

De tweede reden is de ‘energietransitie’ die nodig zou zijn vanwege de ‘klimaatverandering’. Mijn collega schreef gisteren al dat milieuvervuiling een veel groter probleem is dan klimaatverandering. Als de zeespiegel al zou stijgen, dan gooien we er gewoon een metertje dijk bovenop.

Ons leven is dus helemaal niet in gevaar zoals Rutte liegt:

Dat milieuprobleem in Afrika wordt niet aangepakt, omdat je uit Afrika wel grondstoffen kan roven, maar geen belastingcenten van burgers, met een IQ van 70 kun je geen werkende administratie opzetten, tenzij Afrika ge-herkoloniseerd wordt. Hier kan dat wel. Dus hebben we een ‘klimaatprobleem’. En voor dat ‘klimaatprobleem’ worden de meest absurde maatregelen uit de kast getrokken. Ze hebben één ding gemeen en dat is dat ze geld kosten.

Europa stapt steeds meer over op gas, omdat dat een schonere brandstof is dan kolen (en omdat het verkrijgbaar is). Meer en meer gaspijpleidingen naar Europa komen gereed de komende jaren. Nordstream is al een tijdje klaar en Nordstream-2 is af of bijna af. Southstream is onderweg en Turkishstream ook, beide gaan vanuit Rusland door de Zwarte Zee en het zal van de politieke ontwikkelingen afhangen welke het meest gebruikt zal gaan worden. Alle vier de leidingen zijn mede bedoeld om Oekraïne te omzeilen waar bijna alle Russische leidingen door liepen voor de VS-EU-NAVO daar begonnen te stoken, en die leidingen liggen er nog steeds. Dan komen daar binnenkort nog gaspijpleidingen uit het Midden-Oosten bij, vanuit het veld dat Israël en Cyprus delen en Turkije ook een deel van wil, en vanuit het grootste gasveld ter wereld dat gedeeld wordt door Iran en Qatar en dat mede aanleiding (naast een ordinaire regime-change) was voor de oorlog in Syrië.

Heel veel nieuw gas dus. En dat gaat gebruikt worden. Er zal dus overal in Europa gas-infrastructuur aangelegd gaan worden. Tegelijkertijd wordt de beste gas-infrastructuur ter wereld, in Nederland, gesloopt. De doelstelling is dus niet kosten-efficiëntie, niet het zuinig omgaan met grondstoffen (onze infrastructuur heeft heel veel grondstoffen gekost), de doelstelling is ook niet kostenbeperking voor de burger, en met klimaat heeft het al helemaal niks te maken, behalve dat dat als excuus gehanteerd wordt.

Naast onze gas-infrastructuur moeten ook onze -net nieuwe- kolencentrales, de modernste in de wereld, gesloten worden, en kernenergie is taboe sinds die twee demonstraties in de jaren 70 of 80. Wij worden geacht van de wind te leven zo meteen en van die 5 zonnige dagen die we in Nederland hebben.

Bij onze buren, Duitsland en Frankrijk (België is geen land), is het al net zo zot. Duitsland sluit een voor een zijn kerncentrales omdat Japan op een breuklijn ligt en Fukushima ook nog eens op zeeniveau en de ooit dappere Duitsers bevangen werden door een panische paniek toen aan de andere kant van de wereld een kerncentrale stuk ging. De situatie van Japan en Duitsland is compleet onvergelijkbaar maar de communisten zagen hun kans schoon om Duitsland onbetaalbaar smerig te maken, en daarom wordt er tegenwoordig weer oerbos gekapt om bruinkoolmijnen te ontginnen om te compenseren voor de sluiting van de kerncentrales. Er is niks smeriger dan bruinkool.

Het gaat niet om klimaat, het gaat niet om milieu. Het doel is vernietiging van bestaande energie-infrastructuur en het maken van gigantische kosten die door de burger opgehoest zullen moeten worden, niet door de lui die al dat geld zo meteen in hun zak steken.

Een enkele kerncentrale in Duitsland produceert evenveel stroom als alle windmolens in Denemarken bij elkaar en dus gaat de Duitse regering deze vervroegd sluiten en over op smerig bruinkool.

Frankrijk was als een van de weinige Europese landen altijd energie-onafhankelijk en dus niet vatbaar voor Arabirische chantage of andere praktijken. Frankrijk had de laagste CO2 uitstoot. Frankrijk was voor meer dan 90% zelfvoorzienend dankzij zijn kerncentrales. Frankrijk zou een voorbeeldland moeten zijn.

Een kerncentrale neemt ook veel minder oppervlak in dan windmolens of zonnepanelen die een zelfde hoeveelheid stroom opwekken (zie voorbeeldje Duitse kerncentrale hierboven). Om ‘klimaatvriendelijk’ te worden moeten we het landschap vernietigen volgens de booswichten die het huidige beleid bepalen.

Op hetzelfde moment dat Europa zijn eigen energievoorziening moedwillig sloopt, worden in China en India jaarlijks 600 kolencentrales gebouwd en stoken de steeds talrijker Afrikanen de longen van de wereld op om hun potje, niet zelden apen- en mensenvlees, op te koken.

En die hebben gezellig ook allemaal hun handtekening onder het ‘Klimaatakkoord’ gezet in de hoop er wat doekoe voor te ontvangen.

Kinshasa’s bijdrage aan de CO2 bestrijding

Het ‘klimaatbeleid’ is niets anders dan anti-blank, anti-Europees beleid. Het heeft niets te maken met klimaat of milieu. Het is bedoeld om onze energie-infrastructuur te vernietigen en naast het eeuwig-durende tax-farming ons extra geld uit de zak te kloppen.

Het doel is simpelweg om Europa in Afrika te veranderen.

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op de protesten gereageerd met een bericht op Twitter waarin hij schrijft dat de “Klimaatovereenkomst van Parijs niet erg goed werkt voor Parijs. Protest en rellen in heel Frankrijk. Mensen willen geen grote sommen geld betalen, veel aan derdewereldlanden (die twijfelachtig worden geregeerd), om misschien het milieu te beschermen. Roepen “We willen Trump!” Love France.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Het klimaat-akkoord van Parijs is bedoeld om blank Europa te vernietigen

 1. tim pietersen // december 9, 2018 om 17:39 //

  klimaatcommunisten

  Liked by 1 persoon

 2. Raveltje // december 9, 2018 om 17:59 //

  Europa vernietigen daar zijn ze sinds de 70er jaren al mee bezig met al die migranten

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // december 9, 2018 om 18:49 //

  nep nieuws Telegraaf , ik zie welgeteld 1 gele voor de rest allemaal zwartgeklede Afrikanen
  https://www.telegraaf.nl/video/2897267/gele-hesjes-roven-apple-store-leeg

  Liked by 2 people

 4. trebor2110 // december 9, 2018 om 18:56 //

  de ooit dappere Duitsers bevangen werden door een panische paniek toen aan de andere kant van de wereld een kerncentrale stuk ging.

  Dat deden ze ook niet toen Chernobyl ontplofte .

  Like

 5. Trebor, toen hadden we nog de helft van de debielen aan de macht.

  Like

 6. Follow the Monnye, de relatief kleine groep machtigen die overal grip op krijgen. NWO/Bilderberg Group.

  Like

 7. Republikein // december 10, 2018 om 20:43 //

  Allemaal erg man, de afrekening komt binnenkort.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s