Nieuw

Finse politie vraagt ​​het volk om wakker te worden voor de georganiseerde kinderverkrachtingen

© Aryan Graphics Designs AGD

Het slapende volk moeten wakker worden. Verkrachting van kinderen is gepland en wordt de hele tijd uitgevoerd. Ouders moeten wakker worden en beseffen hoe de nieuwe realiteit is, zegt de Finse politie-hoofdcommissaris Sari Sarani.

In Finland wordt momenteel druk gediscuteerd over de vele ernstige verkrachtingen van kinderen in het Finse landdeel Norrland. Onlangs is in Eastmorland een gruwelijke groepsverkrachting gepleegd op een Fins tienermeisje en de verkrachting van het meisje is slechts een van de vele voorbeelden dat zich een nieuw fenomeen bezighoudt.

– Dit is slechts het topje van de ijsberg … Dit soort criminaliteit is niet gemakkelijk voor de mensen of autoriteiten om kennis van te nemen. De statistieken kloppen niet en veel blijft ongewis, zegt hoofdcommissaris Sari Sarani.

Alleen al in Uleåborg zijn de laatste tijd verschillende gevallen van kinderverkrachting ontdekt, de meeste aandacht kreeg de groepsverkrachting op een tienjarig meisje. Het meisje werd gedurende een half jaar door minstens tien mannen verkracht voordat een volwassene ingreep.

LEES MEER: Zeven immigranten gearresteerd voor grove verkrachting van een tienjarig Fins meisje

Aangezien alle tien gedetineerden asielzoekers zijn uit Arabische landen en alle andere verdachten in deze gelijkende gevallen ook personen zijn die beweren vluchteling te zijn, zijn de misdaden een politiek discussiepunt geworden. Steeds meer mensen wijzen erop dat de misdaden volledig voorkomen hadden kunnen worden door de vluchtelingen in of nabij hun thuisland te helpen.

Het ondemocratisch globalisme leidt tot kinderverkrachtingen

Dit zal niet gebeuren, in plaats daarvan bereiden de machthebbers een nieuwe golf van massale immigratie voor die de Europese landen voor altijd zullen veranderen. Dit betekent ook dat de overzeese verkrachtingsgroepen hier zullen blijven.

– Finland moet wakker worden voor het feit dat deze criminaliteit zich begint te organiseren en dat dergelijke netwerken bestaan, waarschuwt hoofdcommissaris Sarani.

Het doel van massa-immigratie is niet om vluchtelingen te helpen, aangezien men met dezelfde kosten honderden keren meer hulpbehoevenden in hun thuislanden had kunnen helpen. In plaats daarvan is het doel van massale immigratie het globaliseren van de wereld door de natiestaten te vermorzelen, die op hun beurt door dezelfde globalisten werden gecreëerd om het oude Europese keizerrijk te verpletteren.

De strategie is om eerst de oude imperiums af te breken in zijn constituenten (naties) en vervolgens een nieuw imperium op te bouwen onder zijn eigen (civiele) regime. Een idee-historisch voorbeeld van deze gedachten is Giuseppe Mazzini, het best bekend als Italiaanse 19de-eeuwse revolutionair en nationalist, maar die op de lange termijn niet alleen Italië maar een Europa als geheel “Verenigde Staten van Europa” wilde.

Het politiek idee van een verenigd Europa bestaande uit etnisch gestichte natiestaten wordt nu alleen nog maar gedreven door nationalistische partijen zoals het Rassemblement National (bekend als Nationaal Front) in Frankrijk. Het nieuwe globalisme wordt in plaats daarvan gedreven door multinationale bedrijven als Goldman Sachs en British Petroleum, wiens tactiek is om Europa te globaliseren door middel van massale immigratie die alle nationale gemeenschappen zullen vernietigen.

Bron:

Polisen ber folket att vakna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Finse politie vraagt ​​het volk om wakker te worden voor de georganiseerde kinderverkrachtingen

 1. Dat leiders van landen zulke wantoestanden toelaten is ongekend en zwaar misdadig te noemen. Ik begrijp dan ook de bevolking niet dat deze niet harder optreed tegen eigen regeringen. In eerste instantie uiteraard middels democratie (verkiezingen) of als het niet anders kan alles platleggen (dit is de meest vreedzame manier).

  Like

 2. Gladiator // december 10, 2018 om 14:16 //

  Het is oh zo simpel te realiseren om hier een halt aan toe te roepen.
  We kunnen er morgenvroeg mee beginnen.

  Alleen kan ik het niet.

  Ik ben nu al voor de zoveelste keer aan het roepen, vragen, uitnodigen, SCHREEUWEN en wat dies meer zei maar telkens, ook als ik reageer op iets of IEMAND HIER is de respons 0,0.

  Toetsenbordtijgertjes, minkukels….dat zijn de reageerders ook hier.

  De meeste ROEPTOETERBLOGS zetten geen zoden aan de dijk.
  Ik ben benieuwd als dat zwarte tuig wat hier absoluut niet thuishoort bij JULLIE de straat in komen rennen met machetes om hun eisen een beetje kracht bij te zetten namelijk, ze willen JULLIE huis, JULLIE auto, JULLIE vrouw maar liever nog JULLIE dochters, wel zo jong mogelijk om eens lekker door te n..ken en daarna als oud vuil in een hoek te flikkeren!!

  Mijn geduld begint nu toch echt helemaal op te geraken en de tijd dat hardere middelen ingezet moeten gaan worden is aanstaande.

  Blijf maar lekker toetsenborden vervuilen en aangeven dat het nu toch tijd wordt dat ZE Trutte moeten gaan afzetten, dat ZE Olongren de Noordzee in moeten flikkeren, dat ZE……, dat ZE……, dat ZE…..enz enz enz enz.

  WIE IS GODVERDOMME ZE?????????????????????

  Ben ik dat, maar ik ben maar ENKELVOUD!!!

  Capiche, stelletje………vul maar zelf een naampje in voor JULLIE!!

  Gladiator

  Like

 3. Gladiator // december 10, 2018 om 23:02 //

  En natuurlijk ook hier weer totaal géén reactie en dus ook voor hier,

  Welterusten en Sweet Dreams!!!

  Gladiator (bah bah bah)

  Like

 4. shoot shovel and shut up zegguh we nog wel eens hier

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s