Nieuw

Zweedse jongen verkracht door die ‘onbekende mannen’

Foto ter illustratie. Bron/Auteur: Samhällsnytt.

Een Zweedse tienerjongen werd in de nacht naar zaterdag bewusteloos aangetroffen in een trappenhuis in Uppsala. – We hebben informatie dat hij door drie onbekende mannen is verkracht, zegt Daniel Ågren van de politie.

De politie heeft met de jongen kunnen praten en hij werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. “Hij heeft wat verwondingen, maar ik weet niet hoe ernstig ze zijn”, zegt Daniel Ågren. Heeft u iets om in deze zaak verder mee te werken? “We hebben een aantal gegevens waar we mee verder gaan en we moeten nog een verhoor met het slachtoffer houden”. De zaak is geclassificeerd als grove verkrachting. De politie had net voor 05.00 uur verder geen informatie meer over de zaak en er is geen enkele verdachte gearresteerd.

Bron:

Pojke hittad medvetslös i trapphus efter misstänkt gruppvåldtäkt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Zweedse jongen verkracht door die ‘onbekende mannen’

  1. Henk der Niederlánder // december 8, 2018 om 22:40 //

    De garantie dat dit weer is geflikt door die gasten die graag homo’s van het dak flikkeren maar zich zelf graag als homo gedragen.

    Like

  2. Als die gasten zichzelf maat kunnen bevredigen. Ik hoop dat ze opgepakt worden/zijn en in het gevang zelf is even flink genomen worden door iemand met een zeer groot geslacht.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s