Nieuw

Trump bespot de Klimaatovereenkomst van Parijs vanwege de protesten in Frankrijk

De Amerikaanse president Donald Trump heeft op de protesten gereageerd met een bericht op Twitter waarin hij schrijft dat de “Klimaatovereenkomst van Parijs niet erg goed werkt voor Parijs. Protest en rellen in heel Frankrijk. Mensen willen geen grote sommen geld betalen, veel aan derdewereldlanden (die twijfelachtig worden geregeerd), om misschien het milieu te beschermen. Roepen “We willen Trump!” Love France.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump bespot de Klimaatovereenkomst van Parijs vanwege de protesten in Frankrijk

  1. De hel kan maar beter los barsten onder deze president, met zo een mongool als Clit Cunt o.i.d. waren we al de afgrond ingestort

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s