Nieuw

Prager U Response Video

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.109 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (630 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Prager U Response Video

 1. vitanova@planet.nl // december 8, 2018 om 20:59 //

  perfekte video

  Like

 2. Israel (Joden) zit achter het wereldwijde probleem van oorlogen van zowel de 1e WO als de 2e WO en probeert nu een 3e WO te veroorzaken via destabilisatie van Europa door het sturen van miljoenen immigranten nadat zij eerst het Midden-Oosten vernietigd hebben en Z-Afrika en een stabiel goed draaiend land met de Blanken maar die moesten ook uitgemoord worden en zo kunnen zij weer bij de mineralen,goud en zilver voorraden en die wilden verjagen zij op nieuw en dumpen zij net als de Zuid -Amerikanen in Europa en de USA.
  Het grote doel is dat deze Aarde alleen bevolkt word door de Joden en deze strijd duurt al eeuwen en zal net zo lang duren tot dat zij SUCCES hebben en alles is geoorloofd dus ook een ATOOMBOM.
  ISRAEL IS HET DUIVELSPACT VAN DEZE AARDE.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s