Nieuw

Oproep van Le Pen aan Macron over de VN-overeenkomst: “Weiger dit duivelspact te ondertekenen”

De leidster van de Franse partij Rassemblement National (voormalig Nationaal Front), Marine Le Pen, heeft deze week sterke kritiek geuit op het VN-raamwerk voor het bevorderen van globale migratie.

Tijdens deze week heeft Marine Le Pen commentaar geleverd op het VN-migratiepact dat de steeds minder populaire president van het land, Emmanuel Macron, overtuigend steunt en van plan is te ondertekenen.

– We vragen de president, die van plan is om de overeenkomst met nonchalance te ondertekenen, wegens de gevolgen, om af te zien van deze frauduleuze handeling, aldus Le Pen.

De partijleidster, die ook een afgestudeerde jurist is, hield eerder deze week een persconferentie waarin ze de overeenkomst in detail uitlegde.

– De overeenkomst zal Frankrijk consolideren als een land met etnische parallelle gemeenschappen, aldus Le Pen.

Meer landen trekken zich terug

Veel landen stellen zich buiten de VN-overeenkomst. Australië, Polen, de Verenigde Staten, Hongarije, Oostenrijk zijn enkele van de landen die niet ondertekenen. In oktober waarschuwde het Poolse ministerie van Binnenlandse Zaken dat de overeenkomst de veiligheid van het land in gevaar zou kunnen brengen.

– Wij vinden dit geen goede oplossing. Dit is geen methode die de migrantencrisis zal verminderen. Integendeel, het zal de crisis alleen maar verergeren, zegt de Poolse minister van Defensie Mariusz Błaszczak.

VN-verdrag
Op 10 december ondertekenen de lidstaten in Marrakech, Marokko, het VN-migratiepact (Global compact for safe, orderly and regular migration). De belangrijkste doelstelling van het pact is het wegnemen van nationale barrières voor migratie en het introduceren van nieuwe wegen.

Migranten moeten positief worden behandeld volgens de tekst van de overeenkomst. Tegelijkertijd wordt de media onderworpen aan beperkingen – negatieve berichtgeving over immigratie moet op verschillende manieren worden tegengegaan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7255 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Oproep van Le Pen aan Macron over de VN-overeenkomst: “Weiger dit duivelspact te ondertekenen”

 1. Raveltje // december 8, 2018 om 20:10 //

  Ze heeft gelijk

  Liked by 1 persoon

 2. Natuurlijk heeft ze gelijk maar hij gaat tekenen want ja als je zo arm in arm op de foto gaat staan met iemand die zijn middelvinger omhoog steekt ben je wel de wel kwijt.

  Like

 3. tim pietersen // december 9, 2018 om 17:46 //

  alle ondertekenaars zijn landverraders

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s