Nieuw

It’s Time to Be Honest About Trump – Seeking Insight

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on It’s Time to Be Honest About Trump – Seeking Insight

  1. Fubar, ik lees niets meer over Tijl , gaat het goed met hem en zijn gezondheid? Laat iets weten svp.

    Like

  2. Ik denk dat alleen god nog overblijft om zich verkiesbaar te stellen maar vrees dat sommigen ook in god zwaar teleurgesteld zullen zijn omdat niet al hun gebeden gehoord zullen worden, dus dan blijft alleen de duivel nog over want dan weet je zeker niet teleurgesteld te worden.

    Like

  3. Wat is er met Tijl?, hij heeft/houd het wel gezien denk ik. Maar on topic; Heel Amerika is show business. Trump is een clown, en net als alle andere voorgangers, een gespeeld spel. Bij Obami was men hier ook in de wolken, och wat een charmante man, Ja voor de camera, het is ook een muppet, net zoals nu de Trumbone met zn getoeter. Ik geloof en vindt niks aan die man.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s