Nieuw

Inbreker duwde pistool in mond van 7-jarige – vader die het kind verdedigde, gearresteerd voor mishandeling

Een vader van een 7-jarig jongetje in Malmö is gearresteerd nadat hij een inbreker had geslagen die een pistoolloop in de mond van zijn zoontje had geduwd

Woensdagavond werd de politie gewaarschuwd voor een vechtpartij in de wijk Rosengård in Malmö. Daar aangekomen trof de politie een man aan die het appartement was binnengedrongen. Toen de inbreker door de familieleden werd ontdekt, brak er een gevecht uit, meldt het Zweedse dagblad Aftonbladet.

De inbreker nam in het appartement een 7-jarige jongen als gijzelaar en duwde een pistool in zijn mond. De vader van de jongen vloog toen op de inbreker af en vond het gevecht plaats. De inbreker werd onder politiebegeleiding voor medische zorg naar het ziekenhuis gebracht.

– Hij bedreigde een klein kind, toen grootmoeder kwam en dit zag, begon ze te schreeuwen. Terwijl ze schreeuwde, kwam de eigenaar van het appartement en ontstond er een gevecht tussen hem en de aanvaller, zegt Eva-Gun Westford, perswoordvoerster van de politie in Malmö, tegen Aftonbladet.

Sinds woensdag zit de inbreker in arrest op verdenking van grove onwettige bedreigingen, mishandeling en twee gevallen van drugsovertredingen. Ook de vader van het jongetje is gearresteerd en zit in arrest, wegens grove mishandeling.

De aanklacht wegens overtreding van de wapenwet is geseponeerd, aangezien het wapen een koorzuur pistool bleek te zijn.

Bron:

Inbrottstjuv stoppade pistol i 7-årings mun – pappan som försvarade barnet anhållen för misshandel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Inbreker duwde pistool in mond van 7-jarige – vader die het kind verdedigde, gearresteerd voor mishandeling

 1. Nooit gehoord van zelfverdediging?

  Like

 2. Von Puffelen // december 8, 2018 om 17:25 //

  Slaven en zelfverdediging?

  Liked by 2 people

 3. Vroeger had elk durp z’n Vergitgat, dat was een afgelegen put die vol zat met ongebluste kalk en waar inbrekers en zo naartoe werden gebracht. Gelukkig hadden ze toen nog geen politie en de veldwachter zag altijd, als ’t al bekend werd (maar ja, durp) dat ’t een duidelijk geval van zelfmoord betrof.

  Liked by 1 persoon

 4. scherpschutter1943 // december 8, 2018 om 19:30 //

  Die vader had volgens het volste recht om die inbreker te doden . Volkomen legitiem. Bij mij was hij er anders afgekomen. Ik had hem met handboeien om, in mijn kruipkelder opgesloten tot hij dood was.

  Like

 5. Raveltje // december 8, 2018 om 20:21 //

  En dan wordt de vader opgesloten?!

  Like

 6. Henk der Niederlánder // december 8, 2018 om 22:28 //

  Sorry maar van Zweden kan mij persoonlijk totaal niks meer verbazen.
  Ik heb laatste tijd eens specifiek gelet wat in zweden loos is en ben tot de conclusie gekomen dat het land totaal verrot is.
  Vandaar ook mijn oproep aan Rommel om zijn boeltje te pakken en een veilig heenkomen te zoeken.
  Is er in Zweden niemand die kan bedenken dat de verdediger van het kind een gouden spelt verdiend.

  Liked by 3 people

 7. Ach het is Zweden, ben heel erg bang als er hier niet gauw ingegrepen gaat worden het hier net zo gaat worden. Hoop het niet mee te maken, niet zo zeer voor mijzelf want ik ben al op leeftijd maar voor dé kinderen en mijn kleinkinderen.

  Liked by 1 persoon

 8. Samen of individueel. We kunnen het, we willen het, we zijn het meer dan zat. Met moeten het alleen nog durven. Net als de gele hesjes…als de schapen eenmaal over de dam zijn…..

  Liked by 1 persoon

 9. tim pietersen // december 9, 2018 om 17:47 //

  oftewel nooit meer de politie bellen

  Like

 10. De EU heeft Zweden gemaakt tot wat het is.
  Denk niet dat het ons niet kan overkomen, maar zie het als een mogelijke voorbode.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s