Nieuw

“Ik heb die slet afgemaakt!” – Keniaan bekent moord op 17-jarig Duits meisje

Kort na de gruwelijke ontdekking van een meisjeslichaam in de asielaccomodatie St. Augustin bekende de verdachte Keniaan de moord. Het is een opnieuw een wrede geweldmisdaad die op het conto van een indringer komt.

Nadat een als vermist vermeld meisje dood werd aangetroffen in een asielaccomodatie in St. Augustin heeft een Keniaan nu de moord op het 17-jarige meisje bekend. De man was al vroeg in het onderzoek de hoofdverdachte.

Na het verrichten van onderzoek en het bewijs van zijn betrokkenheid bij de misdaad was vastgesteld, werd op zondagavond de Keniaan door de politie gearresteerd . De ouders meldden het meisje op vrijdag als vermist.

Tegenover de politie heeft de Keniaan reeds bekend dat hij het meisje heeft vermoord. “De verdachte heeft bekend geweld tegen het meisje te hebben gebruikt”, vertelde de procureur-generaal van Bonn, Robin Faßbender, maandagavond aan het Duitse persbureau. “We gaan uit van een moord met voorbedachte rade”. Tegen de man was een aanhoudingsbevel wegens moord aangevraagd.

De verdachte had tijdens zijn verhoor verklaard dat hij het slachtoffer uit Rijnland-Palts op vrijdagavond had ontmoet. Daarna gingen ze samen naar een café. Vervolgens nam hij haar mee naar de asielaccomodatie. Volgens de tot nu toe onbevestigde informatie zou de Afrikaan het meisje daar geprobeerd hebben te verkrachten. Toen ze zich ertegen verzette, zou de Keniaan zonder scrupules haar hebben vermoord.

De hoofdaanklager wilde geen nadere informatie verstrekken over de omstandigheden van de misdaad, maar er was geen wapen gebruikt. Derhalve moet de migrant de scholiere met zijn blote handen hebben gedood.

Schrijnend: Blijkbaar heeft de Keniaan via een sociaal netwerk met zijn slachtoffer contact opgenomen en haar naar zijn omgeving gelokt. Volgens informatie van de WDR-radio wordt de politie verondersteld de corresponderende gesprekken te hebben gelokaliseerd en geanalyseerd. Dit spreekt voor een lang vooruit geplande handeling, wat het nog afschuwelijker maakt. De burgemeester van de Unkel-gemeenschap, Karsten Fehr (partijloos), sprak hypocriet zijn ontzetting uit: “We zijn geschokt, de hele regio is verlamd. Het is dramatisch als ouders hun kind moeten begraven”.

Volgens de politie namen in het weekend ongeveer 200 hulpverleners deel aan de zoektocht naar het vermiste meisje, waaronder tientallen politieagenten en brandweerlieden, maar ook medewerkers van de technische hulpdienst en reddingswerkers. Ze zochten onder andere met tien duikers in een meer, nadat de wandelaars daar in de middag kleding en de handtas van het meisje hadden gezien. Maar de zoektocht aan het meer werd gestopt toen het meisje werd ontdekt in de asielaccommodatie in Sankt Augustin.

Bron:

“Ich habe die Schlampe umgebracht!“ – Kenianer gesteht Mord an 17-Jähriger in St. Augustin

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8487 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on “Ik heb die slet afgemaakt!” – Keniaan bekent moord op 17-jarig Duits meisje

 1. Frans Gerards // december 8, 2018 om 09:11 //

  Strak mag je je eigen kind niet meer eens waarschuwen tegen dit soort tuig, op straffe van discriminatie. Bedankt Rutte, Merkel, Macron. Rutte is alleen geïnteresseerd in multi nationals en niet in het volk. Hopelijk komt het volk eindelijk eens in opstand.

  Like

 2. Rini Stegeman // december 8, 2018 om 09:28 //

  ik had dit NET op faceboek geplaatst maar werd verwijderd…..wegens spam………..heb Faceboek even verteld hoe ik erover dacht………..

  Liked by 1 persoon

 3. De burgemeester is geschokt…. Manman, hoe kortzichtig kun je zijn? Hij is medeschuldig aan deze moord.

  Like

 4. bedonderde burger // december 8, 2018 om 10:01 //

  Wie doodt eens de werkelijke dader van dit alles?

  Like

 5. De rechter zal in zijn weloverwogen oordeel meewegen dat de dader gezien zijn land van herkomst en de aldaar geldende culturele normen en waarden zijn daad niet als uitzonderlijk betiteld kan worden en derhalve geen strafvervolging kan worden opgelegd.

  So, wieder ein Problem gelöst.

  En -bijna- iedereen leefde nog lang en gelukkig.

  Like

 6. didier declercq // december 8, 2018 om 17:36 //

  wir shaffen das

  Like

 7. Jack vanderVeen // december 9, 2018 om 03:00 //

  Domme meid, kon verwachten dat ze een droplollie opgedrongen zou krijgen wanneer ze met zo’n Afrikaanse hond mee zou gaan.
  En ja, dan ook nog de brutaliteit hebben om te weigeren dat hij je verkracht. Daar staat de doodstraf op en niet anders.
  Helaas zit Europa vol met dit soort gestoorde honden die alleen maar hun eigen behoeften zien en geen empathie kunnen opbrengen naar derden.
  En dat meisje? Dat had niet zo stoer moeten doen en in de goedheid van zwarten moeten geloven.

  Like

 8. Die meiden zijn jong, en worden op school door linkse onderwijzers verteld, datiedereen gelijk is, en dat afrikanen zielig zijn en dat je je niet mag discrimineren.

  Zij discrimineert niet meer.
  De concequentie van linkse onderwijzers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s