Nieuw

Duitsland verrot

Foto: Collage Jouwatch

Berlijn:. Daklozen op de straten, bedelaars op elk station, voor elke bank of pinautomaat. In elke tweede metrotrein verschijnen muzikanten die hun broodwinning bij elkaar moeten scharrelen. Overal vuil. Grofvuil op straat, sowieso hondenpoep , kots op de trap van het station. Duivenuitwerpselen. Altijd opletten waar men stapt. Raak niets aan. Veel mensen armoedig gekleed, veel migranten. Zelden dat ik nog iemand een stropdas zie dragen. In plaats daarvan ziet men vaak ratten op straat die niet bijzonder haast hebben, blijkbaar omdat ze zich thuis voelen. Berlijn is “een beetje zoals Afrika”, schrijft de correspondent van de Neue Zürcher Zeitung.

(Bernd Zeller was hier cynisch komisch over: “Global warming – de laatste hoop voor Berlijn. De stijging van de zeespiegel zou meerdere grote steden overspoelen, voor Berlijn betekent dit de enige kans om goed te worden doorgespoeld. “Berlijn ligt nu niet direct aan de kust, maar aan twee rivieroevers”, legt burgemeester Müller uit. “Ze stromen de zee in, we hebben gevraagd om een onderzoek te doen naar welke. In ieder geval kunnen ze ook over hun oevers treden en straten en pleinen reinigen zonder dat er onenigheid tussen schoonmaakpersoneel en bewoners ontstaan”, hoopt Müller. Omdat het autoverkeer volledig tot stilstand zou komen, zouden er minder auto’s aangedreven worden en minder uitlaatgassen worden uitgestoten.”)

Maar het is niet alleen Berlijn. De flessenverzamelaars, de oude vuilnisbakgraaiers, de daklozen, je ontmoet ze overal. (De verarming van de inheemse lagere klasse is het grote taboe van de Verwelkomingsjunta.) Steeds vaker merk ik dat roltrappen niet werken, openbare liften vol met vuil en stinken naar urine. Treinvertragingen zijn volkomen normaal. Onlangs werd gemeld dat slechts elke vijfde ICE trein “volledig functioneel” is, wat ik kan bevestigen. Ik hoor regelmatig de aankondiging dat er “slechts een beperkt aanbod van eten en drinken” beschikbaar is (ik ben een frequente reiziger), regelmatig valt de verwarming uit, of “trein onderdelen” (wagons) ontbreken. Laten we het niet hebben over de gaten in het internet en in het mobiele netwerk, zelfs bij het telefoontje van de Reichstag naar de Potsdamer Platz brak de verbinding.

Het feit dat het overheidsvliegtuig een noodlanding moest maken vanwege een mysterieus defect en de bondskanselier moest overstappen op een lijnvlucht om de G20-top te bereiken, was iets wat niet bij de Führer of in de DDR bestond, en de omstandigheden in de Bundeswehr, of op de grote luchthaven van Berlijn wijzen erop dat er misschien een soort structuur achter zit. Daarnaast zijn er berichten over een daling van het opleidingsniveau op scholen, van dagelijkse aanvallen op het publiek en massale vechtpartijen in de steden, van vrijlopende criminelen. Misschien is het een over-interpretatie, maar ik heb de indruk dat ik de kruipende Bananenrepubliekisering in een voormalige high-tech natie ervaar. Ik zou niet verbaasd zijn wanneer het eerste Duitse vliegtuig uit de lucht valt door gebrek aan onderhoud…

Bron:

Deutschland verrottet

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Duitsland verrot

 1. Henk der Niederlánder // december 8, 2018 om 10:39 //

  Het feit dat het overheidsvliegtuig een noodlanding moest maken vanwege een mysterieus defect en de bondskanselier moest overstappen op een lijnvlucht om de G20-top te bereiken, was iets wat niet bij de Führer of in de DDR bestond, en de omstandigheden in de Bundeswehr, of op de grote luchthaven van Berlijn wijzen erop dat er misschien een soort structuur achter zit

  Het is niet direct een structuur die erachter zit maar eerder naar mijn bescheiden mening een tekort aan geld.
  Het is iedereen al duidelijk geworden dat we steeds meer geld in moeten leveren om de maatschappij draaiende te houden.
  Niet dat regeringen zich iets aantrekken van een goed draaiende maatschappij maar als het goed draait kan er nog steeds geld van gestolen worden om de elite nog meer hun zakken te laten vullen.
  Het duidelijkste voorbeeld is op dit moment wel Frankrijk en nu komt dus ook naar buiten dat het al lange tijd niet goed gaat in Duitsland.
  In Nederland is het al niet veel beter gesteld maar dat kan nog enigzins buiten het zicht gehouden worden.
  Feitelijk is het failliet van Europa al duidelijk zichtbaar voor diegenen die het willen zien en niet de ogen sluiten voor de waarheid.
  Ik denk dat de ineenstorting dichterbij is dan menigeen vermoed.

  Liked by 1 persoon

 2. copywriter // december 8, 2018 om 11:26 //

  @Henk
  Amen.

  Like

 3. antiislamnu // december 8, 2018 om 12:09 //

  Ik kom vaak in Duitsland en het is daar echt niet veilig meer en gezellig winkelen of uit eten niet te doen .
  Het wemelt er van de asielparasieten die je met vieze haat ogen brutaal aan zitten te staren en als zo’n stuk strond van een jaartje of 20 je dan brutaal weg probeert te kijken en dat doen ze allemaal .
  Dan weetje dat ze hier gekomen zijn om te bezetten en te overheersen ik weet namelijk dat in hun cultuur het een schande is als je een ouder persoon brutaal aan blijft kijken zoiets kan echt niet .
  Nee Duitsland is een smerige zwijnen poel geworden met mama merkel zoals de asielparasieten haar smalend noemen voor op.
  Misschien heeft Duitsland wat bruine hemden nodig inplaats van gele hesjes.

  Like

 4. Von Puffelen // december 8, 2018 om 13:20 //

  Tot dusver loopt alles nog volgens plan.
  “3 years ago, a conference was held in Italy, where French insider Professor of Economics, Alain Barguez, remembers a conversation with the chief director of the French Treasury. This man was also France’s head of the Opus Dei. The director said: ” What we want is to destroy the people forever. We want to create a new kind of people in Europe who can accept suffering, poverty and wages lower than in China. This is the core of my task.”

  https://new.euro-med.dk/20140224-deathblow-to-the-world-ii-inside-economy-professor-was-told-eu-wants-to-destroy-europeans-create-new-european-people-accepting-suffering-poverty-china-low-wages.php

  Like

 5. Raveltje // december 8, 2018 om 20:33 //

  Het theoretische werkt in de praktijk dus duidelijk niet. En dat lijkt in heel Europa fout te gaan met regeringen
  die migranten voor trekken op eigen burgers.

  Like

 6. antiislamnu, in welke gebieden BRD ben jij geweest dan? Ik kom ook regelmatig in duitsland, ik woon er aan de grens, en zie ook regelmatig allochtonen aldaar. maar weinig gedoe.

  Like

 7. Henk der Niederlánder // december 8, 2018 om 22:44 //

  @ van Puffelen.
  Ik sla niet veel artikelen op maar deze van U word goed weg geborgen.

  Like

 8. Henk der Niederlánder // december 8, 2018 om 22:52 //

  @ jtprf.
  Ik kom ook regelmatig in Duitsland en ongeveer elke 2 weken in Frankfurt a/m en elke 2 weken in Berlijn.
  Ik kan je vertellen dat het in deze 2 steden echt niet te doen is met de asielopvreters.
  Anderzijds kom Ik ook regelmatig in Munster en daar is het wel een beetje relaxter wat niet wil zeggen dat Ik er zou willen wonen, omdat ook daar enkele maanden geleden ook een “verwarde man” het nodig vond om een aanslag te plegen.

  Like

 9. Henk, dan zie je dat het in de voornaamste grote steden het geval is. De commentaren komen vaak te gemakkelijk algemeen over, en zo is het niet, althans nóg niet. En ik kan je melden, In ons eigen Limburg is er elke dag wel een incident met mes of wat ook.

  Like

 10. Henk der Niederlánder // december 9, 2018 om 00:12 //

  Hetzelfde als hier in de Nederlanden Jtprf.
  In de steden is het een grote zooi in de kleinere steden wat minder en in de dorpen is het maar afwachten hoe het af loopt.

  Like

 11. Duitland heeft nog heel veel kleine dorpen ,daar merken ze nog niet zoveel van dit allemaal, het zal nog wat jaren duren ,maar dan weten ook zij ,wat voor fijne cultuur ze hebben binnengehaald .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s