Nieuw

De tyfus en de vinketering voor de Nederlandse gele hesjes

En doe ze ook maar gonorroe  en chlamydia, die zijn in de aanbieding van de week. Dat krijg je ervan als mensen zomaar een beetje in het wilde weg gaan lopen demonstreren omdat ze zich vervelen op hun vrije zaterdag.

Wat is dit voor gekte zeg? Zijn het soms de Friese Internationale Socialisten?

2 – Blijkbaar wel akkoord met ‘de energietransitie’, terwijl dat project in zijn geheel van tafel zou moeten.

3 – Er is niks mis met kernenergie, sterker nog het is (op dit moment) de enige manier om rendabele schone energie te produceren.

8 – Hoezo geef racisme geen stem? Racisme is het meest natuurlijke dat er is. Iedereen doet aan in-outgroup denken, het is ons natuurlijke verdedigingsmechanisme.

Mensenrechten? Ga die eerst maar verkondigen in China, Kongo en Egypte en kom maar terug als je daar klaar bent.

9 – Zak door de vloer, of stort van de Erasmusbrug als je daar toch loopt.

10 – Internationale socialisten dus.

Jammer dat de Nederlandse politie niet net zo hard tegen jullie is opgetreden als de Franse deed, ik had het jullie gegund!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.131 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (656 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

23 Comments on De tyfus en de vinketering voor de Nederlandse gele hesjes

 1. Linkse bejaarde hippies die aan het gele hesje willen hangen.

  Like

 2. Henk der Niederlánder // december 8, 2018 om 23:57 //

  Hoewel Ik niet altijd in je redeneringen mee kan gaan Piranjaha, Moet ik in deze toch zeggen dat je hier voor de volle 100% gelijk hebt.
  Alleen al in de contradictie die in hun zogenaamde eisen ligt maakt dat ze zichzelf buiten de markt geplaatst hebben.
  Basisinkomen voor iedereen, pensioen vanaf 65.
  Kinderpardon Nu en vluchtelingen welkom.
  Zo en wie zal dat dan betalen.
  Diezelfde gekken die deze eisen stellen.
  Maar ze slepen dan de rest van Nederland mee in hun idioterie en Rutte lacht de lul uit zijn broek met zulke eisen want die gaat naar Marocco om net datgene te doen waar ze om vragen.

  Liked by 2 people

 3. Ja je kon er op wachten dat het hier in Nederland de linkse kliek zou zijn die loopt te zeuren. Gelukkig maar een paar honderd van die gestoorden. Links snapt ook nog steeds niet wat het volk juist niet wilt. Buiten dat en heeft hier niets mee te maken snap ik niet hoe een paria als Timmermans van een gedecimeerde partij gekozen kan worden daar in Brussel. Dump die man toch gewoon in een verlaten mijn in Limburg.

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // december 9, 2018 om 00:08 //

  Ik heb nog maar een eis: gerechtigheid ! De schoften die mij en mijn gezin destijds hebben bedreigd en de politie en de politici die het goed keurden en niets deden hun pensioen afnemen en aan mij geven. Of een permanente visa naar nieuw Zeeland, weg van die kut zooi hier met de huichelaars bende.

  Nee, demonstreren en nog met eisen komen is ver weg van de realiteit zijn, als het niet lukt via de stembus en je vertegenwoordigers worden gewoon vogelvrij gemaakt, waarom dan wel met een geel vestjes aan?

  nou ja, ik ben ook ver van de realiteit, ik krijg nooit een visum en ook geen excuus met een zak geld van de overheid of Groen links of regering, mijn pensioen zal daarom rond mijn 65 ste of wanneer ik voldoende seniel ben volledig plaats vinden in Scheveningen, want de rekening die ik heb opgetekend zal ooit vereffend worden, en ik wacht nu bijna 25 jaar, mir ist die wrache.

  En ik beloof, het zal fantasievol zijn en een fortuin kosten, maar niet mijn geld. Over tien jaar of zoiets, en iedereen zal in een breuk liggen….bijna iedereen.

  Liked by 3 people

 5. Maakt al wel weer duidelijk dat deze gele hesjes werkelijk geen idee hebben van waar het om gaat. Stelletje randdebielen. En hier dacht ik eventjes dat het de moeite waard zou zijn terug te komen naar dat kikkerlandje. Nou, dacht t toch niet als dit is wat mensen de straat op brengt.

  Liked by 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder // december 9, 2018 om 00:22 //

  Naaien en genaaid worden door de NGO’s

  Aquaruis ui de vaart genomen.
  Zit toch iets anders in elkaar dan werd voorgestelt.

  https://ejbron.wordpress.com/2018/12/08/waarom-wordt-de-aquarius-opgegeven/

  Artsen zonder Grenzen en SOS Méditerranée willen hun schip de “Aquarius” (foto) opgeven wegens “politieke aanvallen”, maakten de beide organisaties bekend. Tegenstrijdig is dat ze met een nieuw schip zo snel mogelijk weer acties in de Middellandse Zee willen uitvoeren “om migranten te redden”, zoals de “Welt” schrijft.

  Like

 7. de intentie van dat gele hesjes is volkomen ok, alleen je krijgt er gevolg van, “kom laten wij ook doen” . Zolang het om ons eigen verdediging en welzijn gaat, en tegen de , ja kan het wel onderhand uitbuiting van ons eigen centen gaat, vindt ik het goed. Mensen die al snel roepen van tuig hier en daar, en opsluiten dat gajes , tegen de gele hesjes, moeten hun bek houden, want als ze van de akties namelijk profiteren kunnen zoals onlangs de stop van accijns verhoging in Frankrijk, of andere zaken die men hier e.v voor elkaar krijgt, hoor ik ze niet. Lul niet zo veel onzin en denk eerst goed na. Makkelijk om vanaf de luie stoel te ouwehoeren, maar zelf niet de straat op te gaan, Vóó’r ons eigen! Het kan niet meer met braaf spandoekje hoog houden, en alstublieft wij willen dit of dat niet. Je zult er hard tegen aan moeten. Zo ver heeft het “regentschap” het laten komen. jammer dan, klop er op.

  Like

 8. Wakkere Joost // december 9, 2018 om 00:44 //

  Ja ja dat had ik al vermoed!
  De commies hyjacken de boel weer is,verbaast me niets overigens, de moslim
  mohammedaan en ander allochtoons tuig doen dit ook heb ik
  door! Hebben ze nog niet genoeg.De moslim leeft hier in alle luxe rechten en
  mooie auto’s en mooie die huis en inboedelgeld van 10000 Euro en
  alles gratis.En dan hebben ze ook nog is het schofterige lef om ook
  de voedselbanken te plunderen enz.En wij
  in armoe en vervolging als je niet oppast.
  Deze schoften moet je ogenblikkelijk even flink afrossen.
  Zij verzieken het beeld waar de gele hesjes voor staan waardoor de opstand-demo
  weer met een sisser afloopt.Maar ach we zullen zien.

  Like

 9. Niemand schreeuwt het keihard waar het om gaat: Geen Marrakech pact
  Stop de immigratie!!
  Maar ik heb wel spandoeken gezien met deze tekst
  Power to the people
  Power to de gele hesjes
  Bedankt jullie, go go go

  Liked by 2 people

 10. En trouwens die piranjah kan niet schrijven, maakt alles stuk, ik vind het een rotte vis, weg ermee

  Liked by 2 people

 11. Jack vanderVeen // december 9, 2018 om 03:53 //

  Strategisch een hele goede: die lynxe kliek ontkracht op deze wijze de power van de gele hesjes.
  Straks denkt men nog dat ik in mijn hele hesje VÓÓR verdict van Marakkech ben. Maar ik ben echt TÉGEN!!!

  Liked by 4 people

 12. Sukkels , onder welke steen kwamen die vandaan gekropen. Of word er bewust weer eens tweespalt gezaaid ? Misschien het oranje hesje maar aanbieden !!!

  Like

 13. Weer werd er een brave beweging gekaapt. Marxistische globalisten die zich als braafmensje vermommen, vervolgens op naam en in het uniform van de spandoekhesjes een hoop misdaden plegen, op het eind de spatten nemen en er wat nuttige idiootjes geneurenbergd kunnen worden en de titel #gelehesjes er voor de rest van de geschiedenis een is die gelijk staat aan Nazi’s. Gebeurt de hele geschiedenis door en is een van de redenen waarom de Nazi’s zo’n slechte naam hebben en de communisten niet. Of waarom bijvoorbeeld de eveneens gekaapte VVD en D66 uitgekotst worden en GroenLinks dan weer niet want och dat zijn maar een beetje plantenvrouwtjes.

  Like

 14. Liked by 1 persoon

 15. Ik weet zeker dat er heel veel gele hesjes zijn die het hier niet mee eens zijn. Het onderwerp wordt gekaapt door onder andere Indymedia en diverse krakerskroegen, iets waar ik al voor waarschuwde.

  Liked by 1 persoon

 16. Raveltje // december 9, 2018 om 11:47 //

  Migratie moet stoppen, dat weet ik wel kost handen vol geld.
  En gemeentes moeten stoppen de NSB er uit te hangen als het om geld en goed van eigen bevolking gaat.

  Like

 17. Jack vanderVeen // december 9, 2018 om 12:41 //

  Lynxe slynxe ratten blijven lynxe slynxe ratten

  Like

 18. Mischien beter je huiswerk doen en ffe wakker worden dit is links gekaapte shit .
  Dit is de real deal https://twitter.com/Johanna09178997/status/1071701178029932546

  Liked by 1 persoon

 19. tim pietersen // december 9, 2018 om 17:43 //

  https://www.egaliteetreconciliation.fr/Pourquoi-les-Gilets-jaunes-ont-deja-gagne-53103.html

  Translated from French to English: Source article

  Posted on: Saturday, December 8

  Do not listen to the corrupters, liars and fools who say the GJ have lost. Lost because of declining mobilization (natural phenomenon), lost due to rising violence (natural phenomenon, as mobilization decreases).

  In reality, the Gilets – Canuts or Communards as they were called in the nineteenth century – have already won, and we will see it in the days, months, years to come. The first shock took place, it shook the country, which woke up after a long night. Now, a lot of things will be back in place in a France that was no longer itself. Recently, she dared to become France again, and that changes everything.

  The Yellow Vests are not unhappy that this sham has shattered. The Republic of Manuel Valls, BHL, Attali, Macron, the MEDEF, it was wind, a veil over the eyes, the display of the deep power 180-degree from the great principles, enacted by professional liars who have been at the helm of our country for 50 years. The programmed poverty, massive immigration, reduction of the freedom of expression, criminalization of the social struggles, it is the reality of their republic, not of ours.

  Today Saturday, December 8, 2018, and forever, the pseudo-French republic is dead.

  In fact, how can you say that the GJ have won, since they have faced the greatest mobilization of law enforcement in 50 years (May 68)?

  Well, precisely because the rotten regime of the Elysee opposed them all he could. All that was needed was municipal eggplants and army canteens to cope with a 100% legitimate public revolt. And the police should not forget that they are paid with the taxes of the workers – including many yellow vests – on whom they shamelessly beat.

  GJs have gained one thing and one essential thing: consciousness. True historians and politicians would speak of class consciousness, a class consciousness born in four weeks. And that does not come from nowhere: despite all the oligarchic traps – unions neutralized, sold out media, corrupt politicians – it has grown under the radar in less than 15 years, on the Internet, and it is today that this political reorganization finds its translation into reality outside the fields of power .

  The fight for ideas was won hands down by the people, who inform themselves now, and in a single month of revolt, many French (more than 75% of whom support the GJ ) have understood that the power was fragile. It was not theirs! They also understood that behind this power of junk there was another kind of power, which is called here deep power , and gives its orders to the first. The whole electoral system therefore has no influence over the men at the helm of the country: they do not listen to the people – it is obvious since the 17th of November – they only listen to their masters, who are unelected groups of influence.

  Who are they ?

  It’s simple, they have all come out of the woodwork lately to ask the French people to calm down and told the visible power to repress, after asking it to lie, and procrastinate. Usually, the masters of the deep power push the representatives of the people to do their dirty work but they are reluctant to burn themselves: that is why we hear only the representatives of the deep power giving their orders to the police, to the army, to the justice, in the manner of BHL who is not shy anymore, and between these real leaders and the people. , there is nothing left. A total void. This is the face-to-face that was not really planned by Collomb. Macron hides at the Élysée, we no longer see Brigitte doing her “com” in front of Closer , the whole show fell on its head.

  The public is gone, he no longer believes in the film. Presented as reality, it was only a fiction, and an ill-fated fiction. The actors have deserted the scene under the tomatoes, one wonders who will dare to come back.

  After having satiated his anger and his thirst for destruction (but it is still not Syria), the people embodied by the GJ will produce guides that will compete with the false elites. A new elite more adapted to the people will see the day, the country is ripe for that. It all begins now.

  ————————————————————————————————

  “The People’s directives” Demands made by the yellow vests in France

  French list Here
  End of the tax hike on fuel.
  Promote the transport of goods by rail.
  Tax on marine fuel oil and kerosene.
  Monthly minimum wage at 1,300 euros net ($1947 CAD per month after taxes).
  Indexing of all wages, pensions and allowances to inflation.
  Nationalization of the fuel for home heating and electricity sectors.
  More progressive income tax (more marginal tax brackets).
  The end of the austerity.
  No withholding tax.
  Restoring the taxes for the ultra-wealthy.
  Same social security system for all workers, including the self-employed.
  The pension system must remain in solidarity and therefore socialized.
  No retirement pension below 1,200 euros ($1797/month CAD).
  Increase of disability allowances.
  Retirement at age 60, and a right to early retirement at 55 for workers who have worked a hard manual labour job.
  Continuation of the Pajemploi help system until the child is 10 years old.
  End of outsourcing of work for French corporations.
  Limit the number of fixed-term contracts for large companies, replaced with more full time employment.
  Maximum salary fixed at 15,000 euros [monthly] ($22469/month, or maximum annual salary of ~$270,000).
  Jobs for the unemployed.
  Any elected representative will be entitled to the median national salary.
  The popular referendum must enter into the Constitution. Creating a readable and effective site, supervised by an independent control body where people can make a proposal for a law. If this bill obtains 700,000 signatures then this bill will have to be discussed, completed and amended by the National Assembly, which will have the obligation, one year to the day after obtaining the 700,000 signatures, to submit it to the vote of all French.
  Return to a seven-year term for the President of the Republic.
  End of presidential allowances for life.
  Proportional voting system.
  Elimination of the Senate.
  Accounting of the protest/blank/none of the above ballots.
  Promote small businesses in villages and town centers. Stop the construction of large commercial areas around the big cities that kill the small business. More free parking in city centers.
  No further privatization of French infrastructure.
  Improved funding for the justice system, the police, the gendarmerie and the army.
  All the money earned by highway tolls will be used for the maintenance of motorways and roads in France and road safety.
  Immediate closure of private trains, post offices, schools and maternity homes.
  Maximum 25 students per class for all ages.
  Large corporations (McDonald’s, Google, Amazon, Carrefour …) pay big [taxes], small businesses (artisans, SMEs) pay small [taxes].
  Protect the French industry to prohibit outsourcing.
  End of the business tax credit. Use this money for the launch of a French hydrogen car industry.
  Eliminate credit card fees for merchants.
  Lower employers’ charges.
  Continue exemption of farm diesel.
  Improve the lives of the elderly, by banning exploitation and making money off the elderly.
  Substantial boosts in mental health fund.
  Prohibition of glyphosate.
  Immediate end to temporary foreign worker programs.
  Plan for improving insulation of housing (help the environment by helping the household).
  Rent control. More low-rent housing (especially for students and precarious workers).
  Treat the root causes of forced migration.
  Fair treatment of asylum seekers . We owe them housing, security, food and education. Work with the UN to have host camps open in many countries around the world, pending the outcome of the asylum application.
  Return of unsuccessful asylum seekers to their country of origin.
  Real integration policy is implemented. Living in France means becoming French (French language course, French history course and civic education course with certification at the end of the course).

  Liked by 1 persoon

 20. Ik krijg het idee ,dat vvd aanhangers,die gele hesjes belachelijk maken of is het in opdracht van de elite! Het moet zo groot worden,dat het jullie azijnzeikers dun door de broek loopt! Ik ben weg ajuus!

  Like

 21. Ik krijg het idee ,dat vvd aanhangers,die gele hesjes belachelijk maken of is het in opdracht van de elite! Het moet zo groot worden,dat het jullie azijnzeikers dun door de broek loopt! Ik ben weg ajuus!

  Oh ja! En ook De tyfus en de vinketering en chlamydis en gonorroe voor jou Piranjaha fok jou!!!

  Like

 22. @hslot4 // december 9, 2018 om 13:28 //

  Al die dingen zijn onbetaalbaar als je niet ook massale remigratie bepleit, maar dat is onbestaanbaar voor de brave Dijkgraaf en consorten.

  Like

 23. Piranjaha // december 10, 2018 om 21:50 //

  Haha

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s