Nieuw

Roep om internationaal ingrijpen wordt luider nu Frankrijk kinderen tegen de muur zet

Franse schoolkinderen die door de ordetroepen van Macron tegen de muur gezet worden

Schokkende beelden van kinderen die tegen de muur gezet worden uit het land van ‘de redder van Europa’ waar inmiddels de hele politiemacht gemobiliseerd is om maximale repressie uit te kunnen oefenen en legereenheden in paraatheid zijn gebracht om ingezet te worden tegen de eigen burgerbevolking.

De Franse minister van onderwijs, Jean-Michel Blanquer, gaf toe dat de beelden van de leerlingen op hun knieën, terwijl ze gearresteerd worden door gummiknuppelzwaaiende agenten, “schokkend” zijn.

De controversiële video in Mantes-la-Jolie, Noord-Frankrijk, die donderdag laat is uitgebracht, is een hot topic van discussie op sociale media. De video van in rijen opgestelde kinderen op hun knieën met hun handen op hun hoofd alsof ze voor een vuurpeloton staan, verzamelde duizenden retweets en boze opmerkingen.

Het politiegeweld tegen, vrouwen, studenten, bejaarden en kinderen neemt onaanvaardbare vormen aan. Mensen die restaurants en winkels in vluchten om aan het geweld te ontsnappen worden achtervolgd en stuk geslagen:

Als dit in Oekraïne gebeurd zou zijn dan zouden Hans Van Baalen en Guy Verhofstadt nu al op het Maidan plein staan.

Maar nu geen woord van de Belgische schreeuwlelijk over het geweld tegen EU-burgers in een EU-land. Brexit en Orban moeten het ontzien bij hem. Alsof Orban zijn eigen burgers het ziekenhuis inslaat.

Totale stilte bij de maniakale despoot over de situatie in Frankrijk. Hetzelfde bij Frans Timmermans die zich liever met plastic lepeltjes bezighoudt.

Ooh, wat zijn ze bang.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

16 Comments on Roep om internationaal ingrijpen wordt luider nu Frankrijk kinderen tegen de muur zet

 1. Het is inderdaad een roep tot buitenlandse inmenging. We leven in een totalitair, mensonterend dictatuur.

  Like

 2. Duchesne // december 7, 2018 om 19:50 //

  Mantes la Jolie is een bolwerk van migrantengeweld, en niet alle “gele hesjes” zijn Frans, sommign zijn permanent op plundertocht en iedee grote massa is een mooie plek om met buit in de armen te verdwijen. Juist door het gewled van de politie en vervolging achteraf draagt veel volk een gezichts en of hoofd bedekking. Laat dat nu juist precies in de lijn liggen van de plunderende “gasten” van Frankrijk…

  Hier in Nederland is de politie al bezig met het kloppen op deuren en legt de overheid lijsten aan met burgers die “preventief” worden aangehouden als er onlusten komen….je komt op die lijst als je protest laat horen tegen het regerings regime, niet als je gewoon links bent en met Antifa op weekendjes uit gaat….want dat is politiek correct, immers het Links “Groen” terreur en terroristen kommando is deel van de coalitie….maar wee de PVV stemmer of anders denkende, die is extreem rechts voordat je het hebt uitgesproken.

  Terreur is hier al langer dan IS, het is de regerende elite zelf !

  Ik zou graag emigreren en deze laag bij de grondse “samenlevende zweer” verlaten. Mensonterend dat democratische Nederland.

  Liked by 5 people

 3. Dit is geen Europa maar een Fascistenstaat binnen de EU wat vroeger Frankrijk heette en waar je op vakantie ging, maar het niet kunnen winnen van hun eigen bevolking en BANG worden voor een Revolutie.
  De huidige Homo President Macron heeft Nu bewezen dat hij door zijn leugens en vooral ONKUNDE DE STRIJD VERLOREN HEEFT,maar dat wil hij niet h(erkennen) en slaat alles totallos om zijn argressie te vreden te stellen,nog NOOIT Heeft een President zijn volk belaagd op deze wijze en hij is ook DIRECT President van Frankrijk af of alles staat in de brand in dat land .
  Dit gaat de Franse bevolking niet pikken,dus RUTTE LUISTER NAAR DE BEVOLKING EN NEEM ZE NIET LANGER IN DE ZEIK,WANT ALLE OGEN STAAN NU OP JOU GERICHT.

  Liked by 1 persoon

 4. Liked by 2 people

 5. trebor2110 // december 7, 2018 om 20:11 //

  6 agenten omdat iemand een sigaret rookte

  Like

 6. Nou wil ik niet heel lullig doen, maar kijk nog eens goed naar die bovenste foto bij het artikel. Er zit verdomme vrijwel geen blank kind tussen. Wel een paar lichtgetintte arabieren.
  En het was gisteren al in het nieuws dat kinderen van scholen in de ‘krachtwijken’ aan het plunderen waren geslagen.
  Internationaal ingrijpen? prima, al dat tuig retour naar Afrika en het Midden-Oosten en het probleem is opgelost. Lost ook meteen een groot deel van het probleem van de begrotingstekorten op aangezien er buitensporig veel geld wordt besteed aan dat volk.

  Liked by 2 people

 7. templars2017 // december 7, 2018 om 20:26 //

  Frankrijk wordt een etterbuil die aan het barsten is, niet alleen daar is de druk aan het groeien maar ook in de rest van Europa….

  Like

 8. Overigens, welk land zou moeten gaan ingrijpen?
  Italie in ieder geval niet, die zouden alleen maar de mogelijkheid steunen dat de EU dan ook bij hen binnenvalt met hun politieke koers, die kijken wel lekker uit.
  De Benelux heeft samen nauwelijks genoeg manschappen in leger en politie om in Frankrijk wat uit te richten en hebben al moeite genoeg de eigen zaken op orde te houden.
  De Scandinavische landen? Zweden is al vrijwel in staat van beleg. Noorwegen houdt de enorme grens met Zweden al in het achterhoofd. Denemarken stelt net zo weinig voor als Nederland en is al een heel eigen koers aan het varen.
  Groot-Brittanie? Na al het gezeik met de Brexit? Het zou mogelijk zijn, maar zelfs de remainers zullen dat nooit kunnen verkopen. Plus dat de Fransen en de Britten toch al niet zo’n lekkere verstandhouding hebben op militair gebied.
  Spanje zou misschien kunnen. Hoewel het neerslaan van een opstand in een ander land juist koren op de molen zou zijn van de Basken en de Catalanen.
  De oost-Europese landen? Ik vermoed dat die niet bepaald staan te dringen om te helpen een opstand neer te slaan die juist dezelfde gevoelens wat betreft nationale eenheid aangaat.
  Dan blijft Duitsland over. Duitsland die gewapenderhand in een ander land gaat optreden? Dat is ronduit te gevaarlijk, de wereld heeft dat al 2x gezien en er is geen land dat dat kan accepteren in het huidige klimaat.

  Dus geen EU-troepen. De VS? De zo gehaatte VS? Trump kijkt wel lekker uit.
  Enige andere optie is Rusland (laat me niet lachen) of de Afrikaanse landen die ooit Franse kolonien waren. Die laatste zullen maar al te graag willen, dan moorden ze meteen alle blanken daar uit. Zelfs een debiel als Macron zal die stap niet durven nemen.

  Nog even daargelaten dat het inzetten van buitenlandse troepen op Franse bodem heel goed de rest van de Fransen op de been kan brengen, waarmee een revolutie (en het einde van de EU) meteen is geregeld.

  Like

 9. Ergens was er een hevige onderzeese aardbeving en nu heeft Europa te maken met een Tsoenami, nou laat het maar goed schoonspoelen met die elite, dan kunnen wij met een schone lei beginnen.
  Het zat allang te broeien in Europa, het einde is nog lang niet in zicht, België begint ook goed te borrelen nu Michel naar Marrakesh gaat, en Duitsland met de nieuwe CDU voorzitter KK lusten ze ook rauw want zij is net zo erger als Merkel zelf.

  Like

 10. Claudia M. // december 7, 2018 om 21:52 //

  @Johan P, ik ben het helemaal met u eens! Dat zou nog eens ingrijpen zijn, al diegene die de boel verstieren, linea recta opgedonderd retour eigen land! Persona non grata! Ik denk dat de rust heel gauw terugkeert… en dat scheelt inderdaad klauwen met geld.

  Like

 11. Het zou wel handig zijn als als bovenstaand artikel zou vermelden WAAROM deze actie nodig was.
  Hadden deze ‘scholieren’ wellicht hun ‘huiswerk’ niet gemaakt of zo ?!
  Iets zegt mij dat het dát niet is geweest…….

  Liked by 1 persoon

 12. Nou, de VS gaat lekker niks doen en dat vind ik fantastisch, want dan staan ze alleen daar in het Élysée. Daarbij zeker Duitsland ook niet, want die lelijke fatsige inteelt-bitch moet hierna heel erg uitkijken!
  Hij staat klem en morgen zou wel eens kunnen gebeuren wat we allemaal al jaren willen, zomaar en dan gaat het rollen, maar word het wel gevaarlijk. Men moet in NL niet denken dat dit een revolutie betreft die men met bier en chips vanachter het toetsenbord kan bekijken zonder dat het enige consequenties heeft voor ons.
  Wat denk je van al dat negergespuis en die smerige teringmoslims. Zij hebben de meeste binnen hun grenzen. Kunnen ook in grote getalen met een eventueel machtsvacuüm deze kant optrekken. Ze zijn de vijanden niet vergeten!
  Verder wat er tegen de muur kijkt met de armpjes omhoog (zie plaatje) zijn het soort gespuis dat deze eventuele omwenteling natuurlijk tot op het bot uitbuiten. Dus wat nou kinderen, niet van die ons!! Lekker slaan en keihard!

  Like

 13. Duchesne // december 7, 2018 om 23:38 //

  Zeer waarschijnlijk zal Eurogendfor worden ingeschakeld bij het Elysee, dat is de EU politie/legermacht die ook in Atherne actief was en vooral op beroofde demonstrerende bejaarden insloeg…
  Dat de EU al langer loopt te janken om een eigen leger heeft alles te maken met het kunnen inzetten van politie cq legermacht die nul en geen feeling heeft met de burgers en die ook alle geweld zal gebruiken om de baas te blijven.
  Als er revolutie komt is het te hopen dat het doorslaat naar andere landen, want dit kan wel eens de laatste kans zijn om een totalitair systeem in opbouw te stoppen.

  Like

 14. Die “arme” kinderen waren zonder uitzondering leerlingen van lycea in 2 banlieus, die op een vlotte manier auto’s in brand staken, etalages vernielden (behalve die van die éne moslim winkel) en plunderden alsof er geen tomorrow was. DAAROM zijn ze tegen de muur gezet om ingerekend te worden.

  Like

 15. @Duchesne // december 7, 2018 om 23:38

  Staan idd EU-stickers op die pantserwagens:

  Like

 16. Duchesne // december 8, 2018 om 08:08 //

  Uit welke richting komen ze vandaan? Eurogendfor zit in Italie met de hoofdmacht en het Franse leger mag grondwettelijk niet op eigen bodem worden ingezet voor politieke aangelegenheden zover ik weet, om die reden werd eind jaren 70 een klein detatchement van de Engelse S.A.S. uitgeleend aan Frankrijk. Het probleem was een voor dit probleem niet capabele politie macht en regelmatige aanslagen op oa het electriciteits net en sommige officieele gebouwen en handlangers van de Franse regering. De laatst mij bekende aanslag was op een MCDonalds waarbij een jong meisje omkwam, dit heeft de Bretonse afscheidings beweging veel sympathie gekost. De S.A.S. werd ingezet tegen de Bretonse afscheidings beweging en liepen maandenlang patrouiiles en langen in ops, het resultaat enkele doden en een anatal gevanen seperatisten, met aanklachten van marteling. De S.A.S. gebruikte Cornwalse leden die het Bretoens verstonden.

  Het gebruik van Eurogendfor zou de meest logische stap zijn, waarbij de EU via hun eigen wetgeving zichzelf de macht heeft gegeven om te beslissen over leven en dood van de Europeese burgers, slechts verantwoording schuldig aan en kleine EU comissie….
  Met andere woorden, Frankrijk heeft de EU de macht gegeven over leven endoor van eigen onderdanen terwijl men dat zelf niet eens in de wet had…..Nederland trouwens ook….

  De doodstraf cq het recht om te doden is dus al vastgelegd in de EU wetgeving met de EU als uitvoerder en rechter. Eurogendfor deze status geven in “bijzondere” gevallen is dan ook te verwachten, en valt Macron dan wankeld de EU.
  Ik verwacht dat Macron niet in het Elysee zal zitten maar de vlucht heeft genomen, en anders zal er ten koste van alles de gele hesjes uit de buurt worden gehouden, als het moet met kogels.

  Burgerlijke opstandigheid die met geweld en doden de kop in kan woren gedrukt werkt door in alle oppositie in Europa. Om die reden maakt het de EU dan weer niet zoveel uit hoe zaken lopen, ofwel laat men zien wie de macht heeft en houd, ofwel wie het hardst kan slaan.

  Bij doden die in Parijs vallen moet men dus vooral in Brussel de verantwoordlijken zoeken zoeken….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s