Nieuw

Miljoenen belastinggeld voor anale homosekslessen in Duitsland

Pride Stockholm.

Dat minderheden zich organiseren om hun belangen te behartigen is terecht en normaal. Als ze financiële steun krijgen voor hun werk, is dat in een sociaaldemocratie prijzenswaardig. Maar er zijn grenzen. Bijvoorbeeld, wanneer het schoolproject “Schlau” in Rijnland-Palts alleen al in 2017 1,264 miljoen euro aan belastinggeld ontving.

Het project is niet onomstreden, want het houdt niet op bij onderwerpen als darkroom, anale seks en sadomasochisme tijdens schoollessen – zonder dat de kinderen er ooit om gevraagd hebben.

Volgens een verzoek van de AfD (17/7767) in het parlement van Rijnland-Palts namen 45 scholen en gymnasiums vrijwillig deel aan een zogenaamde workshop “Schlau von Queer“ [Slim van Queer] in 2017, die tot doel heeft “jongeren te sensibiliseren voor seksuele diversiteit en identiteiten”.

Het SCHLAU-team, zoals ze zichzelf noemen, hebben geen onderwijsdiploma’s. Zij brengen expertise “op basis van hun persoonlijke biografieën” mee.

Fiscaal gefinancierde seksuele indoctrinatie door beroeps-homoseksuelen 

Patrones van de ‘Homoseksuelen in het AfD’:

Ouwe pislul in luier komt ook uit de kast.

“Hun pedagogische queerkwalificatie bestaat grotendeels uit het niet heteroseksueel zijn. Volgens de zogenaamde ‘theoretische fundamenten’ van een soort statuut willen ze de ‘starre structuur van de normaliteit’ doorbreken. Moeten scholen zich niet opnieuw bezighouden met het verhogen van het opleidingsniveau in plaats van het mogelijk maken van door belastingen gefinancierde seksuele indoctrinatie door beroeps-homoseksuelen?”

De homo-blog Queer, bijvoorbeeld, vierde in augustus 2015 een kinderboek waarin kinderen vanaf twee jaar verklaard worden wat papa’s “baby-gat” en zwangerschap is. Dus een vrouw die het gevoel heeft dat ze een man is, geen vrouw meer is? Op 06-12-2018 ging het op de website van “Queer” over een film waarin de kanselier bij lesbische liefdesspelletjes werd vertoond.

U kunt denken wat u wilt van het beleid van Merkel, maar dat gaat te ver. Gebrek aan respect en meedogenloosheid ten opzichte van alles en iedereen die geen LGBT is, d.w.z. de meerderheid van de bevolking, is een handelsmerk van “queer”.

Heterofobie als goede toon?

Men kan hier bijna heterofobie in zien. Tenminste in ieder geval een haat tegen alles wat hetero is, of zoals ze zelf zeggen, tegen de “rigide structuren van” normaliteit. De deelstaatregering van Rijnland-Palts geeft hier zelfs op absurde wijze een duidelijk educatief mandaat.

Het gezond verstand moet heel ver naar beneden buigen, en daar zijn we als AfD niet bereid toe. Iedereen die zich homoseksueel, transseksueel of anderszins uit en ernaar wil leven, is welkom om dit te doen en mag er blij mee zijn. zolang de handelingen niet strafrechtelijk relevant zijn. Het spreekt voor zich dat we opkomen voor de rechten van iedereen. De seksuele geaardheid en seksuele identiteit van een persoon zijn echter privé. En dat moet ze ook zo blijven.

“Door de staat opgelegde seksuele dwang”

Ik claim voor mezelf en mijn kinderen dat ik niet voortdurend en overal last heb van de seksualiteit van andere mensen. Dat grenst aan door de overheid opgelegd seksueel geweld. Dit hoort duidelijk niet thuis in onze scholen, kleuterscholen en universiteiten, noch in christelijke kerken, synagogen of moskeeën.

Immers, er gaan geen heteroseksuelen naar het homocentrum en houden daar acceptatieseminars. Scholen moeten uit de seksexperimenten van lobbyclubs blijven en geen podia aanbieden.

Bron:

Millionen Steuergelder für Analsex-Unterricht in Rheinland-Pfalz

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7706 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Miljoenen belastinggeld voor anale homosekslessen in Duitsland

 1. Henk der Niederlánder // december 7, 2018 om 15:39 //

  Hieraan kun je zien hoe ver de overheden zijn afgezakt in het normale denken.

  Like

 2. Onschuldige kinderen worden geestelijk beschadigd met perverse vuiligheid?

  Like

 3. jazeker, die extreme seksualisering van de Nederlandse samenleving is vernietigend voor kinderen ok. De onbedorvenheid van het kind zijn tot een jaar of 15 is nu verpest. OVeral seks en pedofielen die op kinderen loeren, niemand vertrouwt elkaar meer.

  Wat is homoseksualiteit???

  Wetenschappelijke Antwoord citaten uit eigen gepubliceerde brief aan Delftse Werkgroep Homoseksualiteit, DWH, ook mijn eigen ervaring ok nu als gestoorde Triseksueel:

  [waction0091:15] Helaas is homoseksualiteit toch een vorm van individuele biologische en genetische zelfmoord en elke homoseksueel is zich hier ter dege van bewust, dat hsij geen nageslacht kan verwekken en meewerkt aan de versterving van zijn eigen familie, kaste, machtsclan, etnische groep, eigen ras, eigen volk en soort. Als alle korte, klein geschapen en minder potente vieszwarte hindoestaanse jongens en mannen in Nederland nu meteen ‘bekeerd worden tot zuivere, praktiserende homofielen’, dan sterft de hele hindoestaanse gemeenschap binnen 1 generatie totaal uit en vele hindoehaters en koeliehaters zouden hier zeker dolgelukkig om zijn en een groot nationaal feest organiseren om de totalitaire en geperfectioneerde genocide en legale Hindoe Holocaust van alle vieszwarte hindoe mensaapachtigen in superieur BBB Arisch Arctisch Nederland te vieren.

  [waction0091:16] Hierom kan gesteld worden dat homoseksualiteit ook gebruikt kan worden bij een stil, legaal, vreedzaam georganiseerd genocide plan voor een heel ras of gehate etnische minderheidsgroep. Met het oog op de overbevolking van Nederland en vele andere delen van de wereld is het misschien toch raadzaam om meer mannen te ‘bekeren tot het geloof in het ultieme anale homofiele genot’ om zo de bevolkingsgroei supersnel te reduceren en het planmatig verder uit te dunnen via hogere natuurlijke sterfteoverschotten. Jazeker, de homofiele dood is misschien toch de ultieme perfectie van het einde van alle leven en de eigen inferieure {koelieachtige} mensapen soort op deze apenplaneet.

  bron: Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com/waction0091.htm

  Like

 4. In de dieren wereld worden homo’s verstoten uit kuddes, die snappen beter de problemen die ze gaan krijgen bij een overdosis tolerantie.

  Like

 5. trebor2110 // december 7, 2018 om 18:50 //

  toch vind ik dat we het woord homo een beetje verkeerd gebruiken , een homo is gewoon een man die van mannen houd en die houd zich helemaal niet bezig met al die rare poespas , de categorie waar in de artikelen wordt gesproken zijn gewoon vieze rot flikkers dire iedereen hun wil wilt opleggen en daar heb je niks aan .
  doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg door al dat geschreeuw krijgen mensen een afkeer

  Like

 6. trebor2110 // december 7, 2018 om 18:52 //

  Trouwen Pim was ook homo en die heb je nooit van die rare fratsen horen uitspreken die was intelligent .

  Like

 7. trebor2110 // december 7, 2018 om 18:54 //

  Like

 8. Het is om te voorkomen dat het blanke ras zich zou voortplanten, en mogelijks zichzelf uitroeit door de verspreiding van H.I.V.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s