Nieuw

Milieuvervuiling is veel erger dan een beetje CO2 uitstoot waardoor bossen zich herstellen – maar we laten de Derde Wereld gewoon doorgaan met het vertiefen van de planeet

CO2 is goed voor planten. Elke boer die in kassen kweekt voegt CO2 toe aan zijn kas omdat dat zijn opbrengst verhoogt.

En dat geldt niet alleen indoors maar ook outdoors. Zelfs de extremisten van de Volkskrant moeten dat toegeven:

Dankzij CO2 :

01Leugenbode >>

0101Scientias >>

En dat in een tijd dat oerbossen, onze longen, steeds sneller verdwijnen. We zouden CO2 dankbaar moeten zijn. CO2 compenseert een beetje voor de boskap in voornamelijk Indonesië, Brazilië, en donker Afrika. Dankzij CO2 is er plantengroei mogelijk, en dankzij plantengroei hebben we überhaupt zuurstof om te ademen.

Als we geen zuurstof krijgen gaan we dood, van een beetje zeespiegelstijging gaan Nederlandse dijkenbouwers niet ten onder. Dat we zuurstof krijgen hebben we te danken aan stikstof en CO2. Het is derde klas middelbare school scheikunde, niet moeilijker dan dat.

Het is niet dat wij, van zogenaamd ‘rechts’ iets tegen het milieu hebben, dat we ons tegen een geldverslindend en nergens toe dienend ‘klimaatakkoord’ keren.

Wat wél een probleem is:

 • Bomenkap
 • Vervuiling
 • Grondstoffen-eindigheid

En dat rijtje kan nog wel wat aangevuld worden (met hormonen in je eten, genetisch gemanipuleerd voedsel, en het gebruik van allerlei gifstoffen oa.), wat ik zeggen wil, is dat milieu en natuur ons allemaal aangaat. En ja, ik ben er ook voor om maatregelen te treffen om natuur te behouden, vervuiling te minimaliseren, en gebruik van eindige grondstoffen te beperken of hergebruik daarvan mogelijk te maken. We hebben een verantwoordelijkheid naar ons nageslacht toe. Iets wat alleen blanken bedenken by the way.

Het is voor de bühne als Frans Timmermans zich nu al een jaar inzet tegen plastic wattenstaafjes in de EU, als in elke Afrikaanse boom een plastic zak hangt. Het is voor de bühne als negentig procent van al het plastic afval in de oceanen uit tien rivieren in Afrika en Azië komt om in Europa maatregelen te treffen. Waarom spreekt Timmermans de werkelijke vervuilers er niet op aan? Omdat het Timmermans taak is blanken te bashen en uit te roeien, daar krijgt Frans voor betaald. Of wordt hij misschien gechanteerd omdat hij zich aan katholieke gewoontes bezondigd heeft.

Als je het meent, en een effect wilt hebben richt je je op Afrika om te beginnen. Als er één ding schadelijk is voor natuur en milieu is het wel de mens, en de neger in het bijzonder. De blanke bevolking op de wereld krimpt, de Afrikaanse bevolking explodeert. Dát is de grootste natuur- en milieuramp. En valt heel veel goedkoper te stoppen dan een beetje CO2.

Steriliseer Afrika. En kom me niet aan met dat het onmenselijk is. Het is precies dat wat Kaufman en Morgenthau openlijk contempleerden voor het Duitse volk.

Dit is wat Afrikanen met hun plastic en hun afval doen:

Kinshasa’s bijdrage aan de CO2 bestrijding

En het is in elk Afrikaans land hetzelfde. Als we het milieu willen redden moeten we Afrika stoppen. Afrika is een ramp met een wereldwijde impact.

Dit is de luchtvervuilingskaart:

En luchtvervuiling kent geen grenzen, dus wij mogen er ongelimiteerd van ‘meegenieten’. Geen ‘elektrische auto‘ die daar tegen helpt.

Dit is de kaart voor ontbossing:

En dit voor wie het water het meeste vervuilt:

Eigenlijk hebben wij, de Eerste Wereld, de belangrijkste problemen al opgelost. maar omdat milieu wereldwijd is hebben we er belang bij om ook de belangrijkste problemen voor natuur en milieu wereldwijd aan te pakken. En de grootste problemen bevinden zich duidelijk in Afrika en Azië.

Als we vervuiling, plastic, luchtverontreiniging en grondstoffenmisbruik aan willen pakken, zullen we ons allereerst op Afrika moeten richten.

Het ‘klimaatakkoord’ is dan ook opzichtig niet bedoeld om de werkelijke problemen aan te pakken. Het is vooral bedoeld om heel veel meer geld van blanken te stelen, want de werkelijke vervuilers betalen helemaal niks.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.109 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (630 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

8 Comments on Milieuvervuiling is veel erger dan een beetje CO2 uitstoot waardoor bossen zich herstellen – maar we laten de Derde Wereld gewoon doorgaan met het vertiefen van de planeet

 1. Flying_Dutchman74 // december 7, 2018 om 10:00 //

  Zeer goed artikel kan er niks aan toevoegen dit zou eigenlijk
  in alle ochtendkranten moeten staan.

  Liked by 1 persoon

 2. Jeanette K // december 7, 2018 om 10:22 //

  Nijpels, Samsom en de rest van die “klimaattafel”-BENDE zijn nog gekker dan het paard van christus.*
  https://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/5067351/Rise-of-sea-levels-is-the-greatest-lie-ever-told.html
  *was een ezel

  Liked by 1 persoon

 3. Op mijn twitter gezet.

  Like

 4. antiislamnu // december 7, 2018 om 23:21 //

  Mooie voorbeeld paar jaar geleden mijn oude diesel bus bij de gemeente aangeboden voor een subsidie regeling om oude diesel busjes op te kopen en dan kon je je busje bij een door hun aangewezen sloperij inleveren.
  Nou dat was lachen dagwaarde van mijn roestige frak 300€ krijg ik van de gemeente 1500€
  En van de door hun aangewezen sloperij nog eens 500€ dus dat was lachen.
  Bij de sloperij vroeg ik wat ze eigenlijk met mijn busje gingen doen en ik zelf dacht vernietigen maar nee hoor hij werd doorverkocht aan Afrika.
  Dus dat betekent dat mijn vervuilende diesel heel veel veel langer door blijft rijden dus heel de regeling slaat echt nergens op hij rijdt aan de andere kant van de wereld lekker verder.
  Maar de belasting betaler draait er weer voor op gewoon onzin geld weg gegooid.

  Liked by 1 persoon

 5. Jack vanderVeen // december 8, 2018 om 07:41 //

  Zelfs turkije zit in de donkerblauwe en lichtgroene zones op de kaarten.
  Ongelooflijk, want overal treft men, in Hollandse ogen weliswaar, grote bendes troep aan. In bossen, velden en langs wegen.
  En met water wordt ook nog discutabel omgesprongen. Waterreinigingsinstallaties gebouwd, maar niet in bedrijf.
  Middellandsezee is momenteel weer aan het bijkomen, nu het toerisme weer landinwaarts is getrokken.

  Like

 6. De grootste vervuilers zijn rabiate derdewereld fokkers en niemand anders. Die linkse kut-lui met hun eufemistische en orwelliaanse irritante zeikverhaaltjes over het milieu, terwijl ze niet willen denken of praten over bevolkingspolitiek. De oorzaak is overbevolking en dan met name die negers en allerlei ander moslimgespuis!

  Like

 7. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s