Nieuw

Italië stopt de illegale immigratie met 80 procent – bewijs dat er geen MigratiePact nodig is, maar grensbewaking

De illegale aanvoer naar Italië is in één jaar tijd met 80 procent gedaald, nadat de populistische regering van het land harde nieuwe immigratiemaatregelen had genomen.

Tussen 1 januari en 2 december 2018 arriveerden 23.011 migranten over zee naar de kusten van Italië, tegenover 117.120 in dezelfde periode vorig jaar, volgens gegevens gepubliceerd door de Internationale Organisatie voor Migratie van de Verenigde Naties (IOM).

In tegenstelling daarmee is het aantal migranten dat in socialistisch Spanje aankomt met meer dan tweeënhalf keer (263 procent) toegenomen van 20.043 tot 52.678 in dezelfde periode.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Italië stopt de illegale immigratie met 80 procent – bewijs dat er geen MigratiePact nodig is, maar grensbewaking

 1. Duchesne // december 7, 2018 om 08:58 //

  Vanaf aankomende woensdag bestaat de term “illigale immigrant” niet keer en word het “arbeids migrant”…..in Brabant worden vakantieparken ontruimd van autochtonen en klaargemaakt voor de opvang van “arbeids migranten”…..onder andere in Vlierden en Bergijk.
  Gemeenten en project ontwikkelaars zien de euro’s al in palletvorm langskomen.

  Met de verandering van de term asielzoeker naar “arbeids migrant” vervalt een heel circus aan Papaier en hulpverleners, zijn rechtszaken over verblijfsvergunning niet meer van toepassing en zo meer voordelen, en de discussie over asieleisers is ineens weg……voor de regering.

  Met het pact van Marrakech word de eigen burger met een pennestreek tot vogelvrij en rechtenloos gemaakt, en word de geplande omvolking met decennia versneld. Onse verraders wonen naast ons, letterlijk.

  Uit persoonlijke ervaring, de afgelopen tweene half jaar is mijn directe woonomgeving verkankerd met bijna de helft aan import van mislams en Afrikanen, is drugshandel openlijk en vanuit huizen, wat nog ontbreekt is het uithangbord. De helft van de lantarenpalen is weg en de anderen hebben een zwak licht, alsof erword gefaciliteerd.
  Mijn over buurvrouw van 86 durft niet meer buiten, kinderen spelen enkel nog buiten met meerdere ouders op de wacht. En ik woon nog relatief “veilig”.

  Ik ben blij met het verdrag van Marrakech, iedere twijfel en terughoudendheid die ik nog had inzake het regeringsbeleid qua import en omvolking is nu weg, ik word verraden en kan wachten op mijn deportatie cq afslachting door de “eigen” regeringen opgelegd.

  Wat rest een mens nog?

  Liked by 2 people

 2. En goede wil. (!)
  Dat is ook nodig.

  Like

 3. Henk der Niederlánder // december 8, 2018 om 10:53 //

  Even kijken.

  Italië stopt de illegale immigratie met 80 procent – bewijs dat er geen MigratiePact nodig is, maar grensbewaking

  Moet je even nagaan hoeveel geld dat Italie op gaat leveren.
  Daarbij komt dat de Italiaanse regering gestart is met een actief uitzettingsbeleid dus daar gaat binnenkort ook winst uit komen.
  Dan even terug gaan in de tijd.
  Brussel wilde de begroting van Italie niet goedkeuren omdat ze daar ook wel begrepen dat er veel geld over ging blijven nou de parasieten het land uit geflikkert worden.
  Italie zegt op zijn beurt ok we zullen een en ander een klein beetje aanpassen om Brussel stil te houden.
  Maar nou komt de clou.
  Over een jaar of zo heeft Italie veel minder kosten doordat de asielparasieten steeds minder gaan kosten wegens het uitzettingsbeleid.
  Dat Italie geld over gaat houden zal niet door de MSM wereldkundig gemaakt worden maar dat nieuws zal zich verspreiden via de sociale media en op den duur niet meer onder het tapijt te vegen zijn.
  Ik denk dat we interessante tijden tegemoet gaan.
  Zeker omdat de Italianen ook ingezet hebben op het opruimen van de Maffia om corruptie op grote schaal de nek om te draaien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s